Sinirden duvarlari yumrukladim. Kendimi parcalayacagim. Bu nasil seydir boyle?

Hamburger zincirinde supervisorum. Personellerimden biri asiri derecede sinirimi bozdu.
1 ay oldu o baslayali. Her temizlenen dolabi geri doldurmadan once fotosunu cekip mudure yolluyoruz. Orada sulari sayiyorum, zaten yari hastayim, o ise burayi cekiyor musunuz her seyi tekrar yerlestireyim diyor. Diyorum hastayim, zaten baska is yaptigimi gormuyor musun sacma sapan sorular sorup insani zivanadan cikarma yerlestir cekmiyorum sonra cekerim. Nazik bir sekilde kisik sesle soyledim. Gecen gun cektirmeden geri yerlestirdigi icin kizdigimi, simdi de tersini yaptigi icin kizdigimi iddia etti. Bir daha bu kelimeleri kullanmayin kimse kimseye bu kelimeleri kullanamaz, duzgun bir uslupla konusun dedi el kol hareketleri yapip bagirarak. Bagirdigini tutanaga gecip vardiyadan kovdum, mudure telefonla haber verdim cikmam mudurle beni de konustur oyle ancak cikarim diyor. Aglamak hakli cikmanin kestirme yolu olarak kullaniliyor dedi bana terbiyesiz. Zincirin sahibine sikayet etmekle tehdit etti. Telefonumu kullanmak istedi temas etme bana sakin dedim zaten kinse seninle temas etmek istemiyor mudurle ben de konusacagim dedi. mudurle konusup oyle cikti. Zaten dun istifa yazmisti obumuzdeki pazar cikacakti ama konusup gerekirse hemen yarindan kovulmasini ve cikis kodunun bu sekilde islenmesini saglayacagim. Bu calisanlarda is ahlaki nerede kalmis?
Sinirden duvarlari yumrukladim. Kendimi parcalayacagim. Bu nasil seydir boyle?