Aile & Toplum Uyudunuz mu millet? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor kalkın ya uyumayin sıkılırım burada ben😔 Güncellemeler+1 yıl Kız uyumamissiniz yaaa😍 o zaman dansssss dıptıs dıptısss💃💃💃💃 Uyudunuz mu millet? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
SevdimmSenİ Takip Et Xper 7 Yaş: 31 +1 yıl Ben sabha kadar burdayım çünkü nöbetciyim bugün ama sende sıkılırsın sohbetten 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hmmm dur herkes yatarsa gelirim😃 Yorumla SevdimmSenİ +1 yıl Nası herkes yatarsa ama bnde yanlızlıktan patlarsam Yorumla Soran +1 yıl Patlama dur la Yorumla
Gizooooosssssssssss Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Yooo ne uyuması gece yeni başlıyor jajsjjs 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Yuppinaaa Yorumla
Öylesine1üye Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yok bebito nerde spor yapıyorum 0 16 Yorumla Soran +1 yıl Bu saatte spor olmaz bebito sabaha odem olur Yorumla Öylesine1üye +1 yıl :)) karın kası her sabah akşam devam baklava seviyoruz ailecek :) ödem kolay atarız Yorumla Soran +1 yıl Bemde severim baklava bol tereyagli serbetli Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Bizdeki full yağsız olmalı 😅🥹 Yorumla Soran +1 yıl O ne öyle taş gibi sevmem ben😃 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Ppde var şu an keşkek gibi ya :( taş gibi olsun taş 15 inde kemere gidiyorum. orada iyi pozlar çekiyim :)) Yorumla Soran +1 yıl Yalniz profildekinde kas adina bisey göremiyorum sjshsksj Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Kasmıyoruz bizde kassak görünürdü Yorumla Soran +1 yıl Sıfır yağ diyosun da göbekte ve memelerde yağ var..😃 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Aaa memelerime laf ettirmem :) memeleri büyüyene kadar ne çektim biliyor musun. Ben 4 ayda 15 kilo verdim 8 yıl önce sporu bırakınca çok kilo aldım. Yani benim için çok iyi şu an :)) Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Göbekte var işte çalışıyoruz ! Yorumla Soran +1 yıl Kızma tamam😃 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Yok ya ne kızmam kaldırdım bak :( kalbim kırıldı :) Yorumla Soran +1 yıl Aaa iyiydi beee ciddiye alacağını düşünmedim ben😃 Yorumla Öylesine1üye +1 yıl Küstüm 2 ay daha geçsin o zaman :) gerçi fotoymuşsun seviyordum. 19 unda yanıp geleyim tam yanmış şekilde koyarım :)) Yorumla Soran +1 yıl İyi tamam sen bilirsin 😃 Yorumla
HardAktif Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uyumadık gel sıkılma sende 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Geliyim kim kim var Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 89% +1 yıl Uykular da haram olduuu 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden yaaa Yorumla Aranankisibu2 +1 yıl Şarkıydı o be ahdhd Yorumla
nicksizlikcokzor Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Seni bekliyorum uyumadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Uyuma tamam gelcem bende Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Çok bekletcekmişsin gibi bi his var içimde😄 Yorumla Soran +1 yıl Bekle be nolacak Yorumla nicksizlikcokzor +1 yıl Tamam bekliyorum Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Uyur yazarız biz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Seni bebe uyutmaz atma Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Profildeki ben değilim ki bebek olsun Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ne uyuması bu saatte... 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Ha şöyle bee Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaça kadar burdasın Yorumla Soran +1 yıl Zabaaa kadar Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Söz mü Yorumla Soran +1 yıl Sozzz Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tamam göreceğiz Yorumla
Gizliuye-1 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 +1 yıl Yoo gece yeni başlıyo daha😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Gençsin yakışır Yorumla Gizliuye-1 +1 yıl Niye sen yaslimisin Yorumla
sordumsoruyu4520 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl Uyuduk genç 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Uyumamissin yemezler Yorumla sordumsoruyu4520 +1 yıl Gerçekten uyudum Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Uyudum ben 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Uyu uyu sen Yorumla
Edaaa97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Uyuyoruz 😅 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kız kaaaaaaalkkk Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Uyumadım daha 0 3 Yorumla Tolga2021 +1 yıl Sen Yorumla Soran +1 yıl Bende burdayim Yorumla Tolga2021 +1 yıl İstem at konuşalım olur mu Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Uyuyorum şu an 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Tamam bunu da rüyada yazdin heralde Yorumla Kafkas001 +1 yıl Evet Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl yok uyumadım 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Sen uyu karsim okul vardir Yorumla Boavistaa +1 yıl okul biteli çok oldu teyzecim Yorumla Soran +1 yıl Teyze deme lazm olur😃 Yorumla Boavistaa +1 yıl lazım olur illaki Yorumla
erdem47 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Deli 😂 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Buyrun benim🤫☺️ Yorumla erdem47 +1 yıl Napiyon naislsin Yorumla Soran +1 yıl Napiyim ya boş boş telefonla. oynuyorum Yorumla erdem47 +1 yıl Okul iş yokmu yarin Yorumla Soran +1 yıl Aman yok ya Yorumla
34revolver Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 100% 11 ay Aile & Toplum konusunda 309 cevap paylaştı. kız burdayız 0 0 Yorumla
EbuTurab_ Takip Et Guru Yaş: 26 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Uyuduk 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen uyu cinsiyetini cozemedim😃 Yorumla EbuTurab_ +1 yıl Aaaaa o ne dimekmişşş Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Dışarı çık dolas 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Olmaz yerler beni Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Yedirme sende kendini Yorumla Soran +1 yıl Sormazlar ki😔 Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl O zaman evin içinde oyna sende Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla NiYaZiCaNvErDi +1 yıl Aferin Yorumla
ruzgarcann Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Uyuyamadim sicak oda 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ac kapı pencere Yorumla ruzgarcann +1 yıl Acik kanka be Yorumla
herseyi_bilen_adam54 Takip Et Xper 5 Yaş: 44 +1 yıl ayaktayiz 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedem otursana Yorumla herseyi_bilen_adam54 +1 yıl enerji patlaması var Yorumla
Mert9535 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 +1 yıl Uyumadim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Güzel uyuma Yorumla Mert9535 +1 yıl Konuşmak ister misin Yorumla
Dahi-Bir-Psikopat Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Geldim 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Vay hoş geldin gözüm Yorumla Dahi-Bir-Psikopat +1 yıl Asıl sen hoş geldin Yorumla Soran +1 yıl Hoşbuldum Yorumla Dahi-Bir-Psikopat +1 yıl Ne istersin Yorumla
spitzbub Takip Et Guru Yaş: 66 +1 yıl Yalnizmisin 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Dede sen uyu allasen Yorumla spitzbub +1 yıl Dede olmadim daha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Ben sabha kadar burdayım çünkü nöbetciyim bugün ama sende sıkılırsın sohbetten
Hmmm dur herkes yatarsa gelirim😃
Nası herkes yatarsa ama bnde yanlızlıktan patlarsam
Patlama dur la
Yooo ne uyuması gece yeni başlıyor jajsjjs
Yuppinaaa
Yok bebito nerde spor yapıyorum
Bu saatte spor olmaz bebito sabaha odem olur
:)) karın kası her sabah akşam devam baklava seviyoruz ailecek :) ödem kolay atarız
Bemde severim baklava bol tereyagli serbetli
Bizdeki full yağsız olmalı 😅🥹
O ne öyle taş gibi sevmem ben😃
Ppde var şu an keşkek gibi ya :( taş gibi olsun taş 15 inde kemere gidiyorum. orada iyi pozlar çekiyim :))
Yalniz profildekinde kas adina bisey göremiyorum sjshsksj
Kasmıyoruz bizde kassak görünürdü
Sıfır yağ diyosun da göbekte ve memelerde yağ var..😃
Aaa memelerime laf ettirmem :) memeleri büyüyene kadar ne çektim biliyor musun. Ben 4 ayda 15 kilo verdim 8 yıl önce sporu bırakınca çok kilo aldım. Yani benim için çok iyi şu an :))
Göbekte var işte çalışıyoruz !
Kızma tamam😃
Yok ya ne kızmam kaldırdım bak :( kalbim kırıldı :)
Aaa iyiydi beee ciddiye alacağını düşünmedim ben😃
Küstüm 2 ay daha geçsin o zaman :) gerçi fotoymuşsun seviyordum. 19 unda yanıp geleyim tam yanmış şekilde koyarım :))
İyi tamam sen bilirsin 😃
Uyumadık gel sıkılma sende
Geliyim kim kim var
Uykular da haram olduuu
Neden yaaa
Şarkıydı o be ahdhd
Seni bekliyorum uyumadım
Uyuma tamam gelcem bende
Çok bekletcekmişsin gibi bi his var içimde😄
Bekle be nolacak
Tamam bekliyorum
Uyur yazarız biz