Sarhoştum hatırlamıyorumun bir versiyonu da gülerken çıplaktım hatırlamıyorum :D

Arkadaşlar böyle boş şeylere inanmayın. Bu paylaşımı yapan kız usta bir manipülasyoncu. Size vermek istediği mesaj şu : Biz kızları güldürün, mutlu edin. Bu sizin göreviniz. Bedavadan gülelim, mutlu olalım. Bunu yaparsanız sizle ilişkiye gireriz.
Gerçekte olan : İstediğin kadar güldür, espri yap ; yakışıklı , kaslı, ideal kilonda değilsen seninle asla sevgili olmayız. (Bilinçaltlarında ve gerçekte yaptıkları bu)
Böyle paylaşımlarla manipüle olan erkek çok. Gerçekleri bilmedikleri için oyuna geliyorlar. Bir kızı sik se ler güldürmek için uğraşmam. Kendimi güldürecek şeyler yaparım. Kendimi mutlu edecek şeyleri söylerim. Kadınlar için hiçbir şey yapmam. Çok uyanık zannediyorlar kendilerini. Narsist kafalar.
Bir çırpıda soyunmak istemiş kızımız hiç bize itiraf atmasın gülerken terleme gibi bir özelllğimiz yok... Düşünsene konuşuyorsun - - - ayyy çok komiksin dur şu üzerimdeki tişörtü bir çıkararım.
- hahaha inanmıyorum ya aşırı komik şu kopçayı bir alsana özgürce gülelim 😂😂😂
Aslında fena değil ha denenebilir
Komik olmak zeka isteyen bir vasıf. Buda onları standart kişilerden bir adım önde popüler ve aranılan insanlar yapıyor. Dolayısı ile seçilen değil seçen rolünde olduklarını herkes gayet iyi bildiği için seçilme şansını kazanan birey kendini finalde buluyor olabilir.
Fazla komik olanlar cıvık geldiği için evet tehlikeli olabilir ama cıvık geldiği için diğer türlü bilemem denemek lazım konuşmak lazım.
Vazgeçtim bazıları gerçekten tehlikeli👁
Neden ya neşeli insan neden tehlikeli olur ben somurtkanlari sevmem
Somurtkan bende sevmem
Ortasi olcak her şeyin fazlası zarar gerektiğinde komik olmayı bilicek gerektiğinde komik yok ömür gecmez
Kesinlikle yeri geldiğinde ortama şekil vermesi gerek bazıları aptallığın kapatmak için bu yollara baş vuruyor ben neşeliyim filan
Aynen
Cevap
42Cevap
Hayır değillerdir
Bu tarz erkeklerin diğer ciddi erkeklere oranla hayatlarına daha fazla kadın giriyor.. Ve bu kadınların çoğu da çok güzel oluyor.. Kadınları tavlama konusun da komik erkeklerin güldürmesi kadar çenesi de kuvvetli oluyor. Fakat ciddi erkeğin ağirlı da bambaşka oluyor. Aslında ne çok ciddi ne çok cıvık ikisinin ortasın da bir denge kurabilen erkek daha iyi bence
Alakası yok. Birileri çıplak olmak istiyorsa bu komik insanların suçu değil
Çıplak olmak isteyenlerin suçu, başka şeyler bahane
Ben cevaplarımda gayet ciddiyim 😏
Agır ciddi erkeklerden de kızlardan da nefret ederim her söyledigin espriyi şakayı anlayan kadının ıqsu yüksek olur zaten ciddi olanlar da ailesi tujtucudur travma dan öyledir
Bence yanlış.. komik erkeklere sadece gülünur kanka olunur vakit geçirilir. çok komik arkadaşlarım oldu hepsinin durumu buydu 😁 asıl lokmayı gizemli-az konuşan hafif ince espri yapan insanlar götürür. Nerden biliyorsun diye sorma 😎
Kadınlar sevmedikleri erkeklere gülmezler. Ve çıplak kalmak istemiyorlarsa, kimse onları soyunduramaz. Kendilerini suçlu hissetmemek için ben yapmadım o kandırdı diyorlar.
Elbiseler gülmekten ölüyor demekki hiç ölen elbise görmedim o yüzden askıda iş elbiselerim var mandalari gidiklamaya gidiyorum bakalım yere düşecekler mi 😂
Nasıl yani insanlar gülerken farkında olmadan soyunuyormu bir güldürmeye üstünü çıkart hafi beni güldürdün ödül olarak sütyenimi çıkartayım kahkaya kadar gidince don paça her şey fora gibi mi oluyor
Ebru her gülen erkeğe soyunuyorsa vay haline 😂
Ben şaklabanlık yaparak güldüren erkek sevmiyorum. O kadar basiretsiz biri de değilim zaten
nasıl erkek sevisin :D
Ağırbaşlı ✋
bu defa da çok somurtkan diyorlar
O zaman yerinde zamaninda gülen diyeyim
neyse ki ismim fethullah değil :D
O ağlatıyor 😀
:D :D
Minareyi çalanın kılıfçıları bir de <şeytana uydum> var. 🥱 yap yap sonra vicdan mastürbasyonu yap ne alâ.
Tehlikeli değil baş tacıdırlar. Şu zamana kadar karşıma bir tanesi bile çıkmadı ya😭😭😭Komik erkek tapıntı gibidir, Mumla arasan bile çok az bulunur dhdjdh
Güldürüyorsak; içi ısınsın, mutlu olsun diyedir. Zihinler çıplak olmadıktan sonra sorun yok.
Bilmem tehlikeliler mi🤔 karşıma hep çok ciddi insanlar çıktığı için ne kadar tehlikeli ne kadar espirili veya masumlar bilmiyorum 🙃🤷
Sen soyunmak istedikten sonra seni soyan çok olur ablam demek isterdim ;) ne demiş atalarımız açık g. te parmak atan çok olur :)
Ben güldürmedim. Kendi gülüp soyundu. Hatta soyunurken güldü : A
Komik erkekler sadece komiklerdir yani abartılcak bir tarafları yok
Komik erkeğim diye adım ırz düşmanına çıkacak o değil de kjggh
biz de hayvan gibi güldük ama çıplak kalmadık bilemiyorum problem kimde ajsj
Komik erkekler zeki de olmali sadece komik erkekler sadece aekadas olunur.
Ben de komiğim ama güldürürken soymayı değil düşündürmeyi tercih ederim.. 😄 Keyifli günler..
Hemde çok espiri anlayışı iyi olan erkekler bir adım önde oluyorlar bazı kızlar için öyle
acilen mizahsüel gibi bir tanım bulunmalı bu tip insanlara😂
🤣🤣🤣 zeki bir erkeği bu denli çıplaklıkla anlatan Ebru arkadaşa sevgiler 🤣
O kadar tecrübeliyse kendine gülecek sebep buluyordur sürekli...
Kötü insanlar kötü bunu aklım almaz hiç otu poku yargilarlar
Çıplak olmak isteyenlerin uydurduğu saçmalık ahsghh
Nasıl yapsam da soyunsam diye düşünürken, gözüne komik erkekleri kestirmiş abla.
Soyunmak isteyene bahane lazım olmuş o da kalkmış bunu bulmuş.
Ebru soyunmaya yer arayıp klasık Twitter standartları getirmiş.
Bahaneye gel sjdj
Her güldüren erkeğin karşısında çıplak kalıyorsa ohooo :d
Evet tehlikeliler kesinlikle.. Kendimden biliyorum dermişim 😂🤣🤣😅
Ebru çıplak kalmaya dünden hazırdın ama sadece gülmeyi bekliyordun dimi kdkjfkf
Öylede tadı olmuyo ama hatun daha elini tutarken gerilmeye başlayacak biraz 😂
Her hikayenin sonunda zaten çıplak kalacaksın. Ha bir gün önce ha bir gün sonra.
yani mizahın bir karizması var, insanlar kendilerini iyi hissettikleri yerde olmak isterler hep ve mizah bunu yapar.
Ne alaka ya. Komik olsun ama seviyesiz espriler yapmasın. Soyunmak isteyen zaten soyunur, istemeyen soyunmaz
Zeki oldukları için tehikeliler
Bana göre erkekler tehlikeli
bana gore de kizlar
Alakası yok. Karakter meselesi
Hayvan gibi de devam ediyorsa benlik sıkıntı yok
Şeytan tüyüde varsa kacinilmaz son 🤣
gençler dikkatli olsun tabii
Evet genelde seri katil oluyorlar
Biz de komik olduk ama kimseyi soymadık
Akıllı erkek komik erkektir. Olabilir.
Yoo bence tehlike değiler
Ay ne alaka espri yapıp soyuyolar mı sanki
Tehlikeli olabilir. Fazla kanmamak gerek.
Soyunmak isteyenlerin yeni bahanesi de bu mu¿😂
Sanmam tehlikeli olduklarını
abazalıkdan gırım gırım gırınıyom güleni sqrim
Kendine ne yapılıyorsa ne tehlikeli
Sarhoştum hatırlamıyorum
Cok gulen erkek sevmem
Komiğim, bu kadar, Teşekkürler.
Yok aga ya nerde benim haremim o zaman
Her erkek tehlikelidir
akrep erkegi deilmi bu bide yengec
Komik adam yàvşak adamdır
Size sormak lazım:)