Güncellemeler
+1 yıl
Eyw sağolun bu arada da benim için değil kız arkadaşım yeni girdi 18 yaşına 1 ay oluyor artık ailemle yapamıyorum gel beni kaçır dedi o yüzden soruyorum haftaya karne aldıktan sonra o yüzden Tam 5 saatir telefonda yüz ve ailesinden şiddet görüyor ki babası öldürürum seni diyor annen ne yapıyor bu konuda diyorum hiç bir şey sadece gülüyor diyor o yüzden
Güncellemeler
+1 yıl
Şimdi ben kacirsam ki kendi rizasida var hiç bir sorun olmaz doğrumu?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
18 den sonra hayat senin karar senin oluyor istediğini yapmakta özgür oluyorsun ama yapmaya gerek yok knk 😀
18 yaşına girdiğin anda resitsin, zorla alikonulmadigin sürece, seni hiç kimse başkasının evinden alamaz.
Bi sıkıntı olmazda istersen konuşabiliriz yardımcı olabilecegim bir şey var ise
Keşke cozebilsek ama sonuç maalesef çözülemiyor artık
Yasalar böyle de ailen baskı kurabilir getirmek için seni
Ne gibi ailesinden şiddet görüyor ve o evde kalmak istemiyor yinede polis alıp zorla götürür mü?
Anana sor
18 yaşında olduğu için her an gibi bir şey olmaz kendi rızasıyla gittiğiyse ve kalmak istiyorsa.
Hiç kaçırma bak yaşın genç pişman olursunuz. Ailesi sıkıntı olur gelir size bişey yapar kız polise şikayet etsin babasını annesini.
Evden çıkartıyorlar ki o nasıl olacak?
Aynı şehirde yasamiyoruz 8 ayda 3 kere bulusabildik hep abisi takip. ediyor evden okula giderknedw izliyorlar nasıl olacak o iş
Bakkala vs çıktığında ya da sen adreslerini al kızın gizli tanıklık yapıp ara polisi şikayet et şiddet görüyor ismim gizli kalsın ds polis seni de bilmez hem kıza da yardım etmiş olursun kızda söylesin şiddet gördüğünü sustukça ölüme bile gider.
Zaten ben yaptım onları ama olmuyor babasi bir şey yapıyor polisleri yollamış bir iki kere?
Şu kades uygulamasını indirdi şiddet için basmış eve polisler gelmiş anası kapıya cikipda bizim küçük torunalr. vardi yaislikla. basmislar demiş polisleri yollamışlar
Ne yaptıysam olmuyor ailesi engel hep karşımızda bizim
Bunun bir abisi var abiisinin her şeyi yapmaya hakkı var ama kızlarının. Yok evden dışarıya çıkmaya bile bakkala bile tek gidemiyor okula giderken abisi takip ediyoe ya da babası hep bir yerden sıkıntı yani artık durduk beyin ne yapacağımız konusunda
Ozaman dava etsin dava açsın ya da o evden kaçsın hemen başka polis karakoluna gidin herşeyi anlattım şikayetçi olsun tutanak tutulsun pes etmesin sakın susarsa başına neler gelir kıza yazık çok üzüldüm.
Ya beni kaçır ya da ben artık intihar edeceğim diyor bende şaştım kaldım bende tamam geliyjm alamaya seni dedim
Kadese bassin ama bu sefer bastığını söylemesin polis gelince de bagirsin sesini duyursun bakkala gidiyom diye çıksın şikayetçi olsun ne diyin başka:(
Ben 1 sneelik sevgilisinin daha 18 yeni girdi ailesi evlendirmeye 15 yaşından beri koca bakıyorlar mis buna ailesinin bulduğu adamla evlenmek zorunda olacamdi nas. bie aile sen düşün
Beni dinle ablacım bakkala gidiyorum diye çıksın polise gidin sende yanında ol ama ailesi sizi görmesin ailesinin şiddet yaparken ses kaydı video olarak video olursa daha iyi çeksin bir yere koyup hemen karakola gidip şikayetçi olun beni başkasıyla evlendirmek le tehdit de ediyor desin. Emin ol rahatlarsıniz
İnşallah bakalım onuda deneyelim artık son çare tek korkum son 1 aydır kendi canına kiyma konusunu çok fazla açtı ben onun için korkmaya başlıyorum?
O 18 yaşında da ben 22 ben şuanda ne yapsam hayatıni etkileyeceği icinxe bir şey yapamıyorum arada kaldım
Kaçma vs olayını da kendi aklından çıkar kendi başını da yakarsın Onunki de sen beni dinle avukatlar de söyler her zaman delil konuşur çeksin kameraya bak bakalım ne idda ediyorlar
Ailesini Müge Anlıya konuk olabilir demek
😂 kızım kaçtı diye mi?
Benim. manitanin hiç umrumda olmaz tek doyecegi bu zamana kadar yoktun yeni mi aklına geldi bir kızın olduğu der ki onu devamlı her seferinde diyor ama nafile
Senin ailende dahil
Benim ailem olamaz çünkü kızı kendi ailesini * benim ailemin evine geliyor yaşamaya
Doğru
Olmaz ya mal mısın sen ya
Neden?
Çocuk musun
Ne alaka?
canım saçma şeyler yapıyorsunuz cocukca