Ben motor olayindan tirsiyorum ya tanidigim cok kisi motorla hayattan koptu 😒 kazasiz belasiz yolculuklar diliyorum dikkatli kullan yolun acik olsun 🙏👍
280 000 km yaptım motorla şükürler olsun büyük kazam olmadı çok teşekkür ederim güzel temennilerin için umarım sende mutlu olduğun bir aktivite bulur sonuna kadar yaparsın
Cok tesekkur ederim. Ben aktif otomobil kullanicisiyim. Her gun trafikteyim. Bazen oyle oluyor ki mesela serit degistirecekken sinyalimi verip orta ve sag aynama bakip tekrar yola dondugumde ne ara geldigi anlaşılmıyor bir motor gelmis sagimda. Trafikte bir araca carpmaktan korkmuyorum ama bir motora ufacik bir temas etme dusuncesi bile kabusum. Cok dikkat ediyorum ama bazen ansizin gelisiyor. Umarim hic kimsenin basina gelmez.
Motor sesi duyunca olduğun şeritte kalmanı tavsiye ederim apaci çok ben eski yunus polis im saçma bir iftira yüzünden meslekten ihraç edildim niye söyledim onu da bilmiyorum 😂
İhracina üzüldüm. Ama arabada müzik oluyor bazen camlar kapali oluyor vs. Scooter kullanicilari ve spor motor kullanan genc arkadaslar biraz tehlikeli seyrediyorlar. Kuryeler hızlı olmaya zorlaniyor ve bu yuzden tehlikelere aldiris etmiyorlar. Bunlar icin bir duzenleme getirilmeli.
Sadece tabela konuldu dikkat diye bir de araç sürücüleri sanki motor sürenlerin şerit de yeri yok düşüncesinde sıkıştırıyor şeritte olmasına rağmen o şerit e giriyor iki tarafta da var aslında problem
Evet var her iki tarafta da. Ben E -5 te giderken motor hangi seritteyse şeridi degistirip oyle geciyorum. Seridin en sagindan bile gitse ayni seridi kullanarak gecmiyorum. Cok sevdigim bir abim motor kazasinda vefat etti. Simdi ben tam onun vefat ettiği yastayım. Ve bu yuzden dikkat etmeye calisiyorum
reis yirtici yok ya ayi oluyo bazen de bisey yapmaz onlar yerel insanlarin bi kismi cok aceyip mesela cami nerde diye sorsan napacaksin cevabini alabilirsin veya 1 kilo cimento isteyen birine adam napican diye sordugunda ekmek yapacam diye bi tepki de alabilirsin cok aceyip bi yer ama alisiyosun sonra millet birbirine cok bagli biriyle sataşmamani tavsiye ederim
Rize de çadır kurdum kamp yapacaktım çadırda yatırmadılar zorla eve götürdüler ordu da beklemez dim bir ara baya hırsız dadanmış o yüzden galiba şikayetçi olmadım yinede mahkeme sürüyor
aynen reis karadenizin en has adami rize trabzondadir lakin bi futbolda kıraylar birbirlerini bi ara rize deplasmana burada essek herifler kirmisler tuvaletleri o zamanda 4 - 1 mi ne yenmişük, farozlu gencler var en meshur faantik grup zaban zıbırında gitmisler rize stadina her yere 4 - 1 yazmislar haboyle de manyaklar
reis Alalh affetsin bi daha ypma ahirtte zebaniler dudukler seni bu arada Sibir kelimelsi Türk göçlerinde gruptan ayrilan manasina gelen Sabar Türklerinden gelmektedir bu bilgiyi de vereym kenel küldür olsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Plaka 34 evde sıkıntıdan patliyorum
Mesaj kişilere iletildi 😂 neresindesin
Bahcelievler 😀😀 ne mesaji
Orada kamp yeri yok kardeşim
Takılıyorum ya 😂
Cafeler var aga gel bi cay kahve ismarliyim 😄
😂😂😂😂 Türkiye turuna çıkacam motor varsa sende gel çayı degil de kahve yaparım sana
Ben motor olayindan tirsiyorum ya tanidigim cok kisi motorla hayattan koptu 😒 kazasiz belasiz yolculuklar diliyorum dikkatli kullan yolun acik olsun 🙏👍
280 000 km yaptım motorla şükürler olsun büyük kazam olmadı çok teşekkür ederim güzel temennilerin için umarım sende mutlu olduğun bir aktivite bulur sonuna kadar yaparsın
Cok tesekkur ederim. Ben aktif otomobil kullanicisiyim. Her gun trafikteyim. Bazen oyle oluyor ki mesela serit degistirecekken sinyalimi verip orta ve sag aynama bakip tekrar yola dondugumde ne ara geldigi anlaşılmıyor bir motor gelmis sagimda. Trafikte bir araca carpmaktan korkmuyorum ama bir motora ufacik bir temas etme dusuncesi bile kabusum. Cok dikkat ediyorum ama bazen ansizin gelisiyor. Umarim hic kimsenin basina gelmez.
Motor sesi duyunca olduğun şeritte kalmanı tavsiye ederim apaci çok ben eski yunus polis im saçma bir iftira yüzünden meslekten ihraç edildim niye söyledim onu da bilmiyorum 😂
İhracina üzüldüm. Ama arabada müzik oluyor bazen camlar kapali oluyor vs. Scooter kullanicilari ve spor motor kullanan genc arkadaslar biraz tehlikeli seyrediyorlar. Kuryeler hızlı olmaya zorlaniyor ve bu yuzden tehlikelere aldiris etmiyorlar. Bunlar icin bir duzenleme getirilmeli.
Sadece tabela konuldu dikkat diye bir de araç sürücüleri sanki motor sürenlerin şerit de yeri yok düşüncesinde sıkıştırıyor şeritte olmasına rağmen o şerit e giriyor iki tarafta da var aslında problem
Evet var her iki tarafta da. Ben
E -5 te giderken motor hangi seritteyse şeridi degistirip oyle geciyorum. Seridin en sagindan bile gitse ayni seridi kullanarak gecmiyorum. Cok sevdigim bir abim motor kazasinda vefat etti. Simdi ben tam onun vefat ettiği yastayım. Ve bu yuzden dikkat etmeye calisiyorum
Basın sağ olsun kardeşim
Tesekkur ederim. Umarim insanlarin hic kaza geçirmediği, herkesin birbirine tahammul edebildigi bir dunya gercek olur.
Amin inşallah
🙏🙏🙏
16 benim
Neresinde
61 benimki
Neresinde
orası bende kalsın bu kadar yeterli
Teşekkürler
rica ederim
Tam 35
Neresinde
Otuz dort
Neresinde
33 Mersin
Neresinde
Yenişehir
Kamp icin uygun yerler var mı
Tarzim değil kamp.. ama yerler var erdemlide falan hatta milyonfest zamanı gelirsen aşırı eglenirsin
İşten ayrıldım bro bu sürede hayalim olan turu gerçekleştirmek istiyorum Karadeniz den başlayıp Ege Akdeniz sonrq iç Anadolu son durak Ankara
Festival ne zaman
11_14 Ağustos
Teşekkür ederim ilgin için
Rica ederim ne demek
bi 61 de ben
Kamp icin önere bileceğin yer var mı bro
reis her yer dag burada
üşümem diyosan dooogru haçkali babaya git
Yırtıcı hayvan var mı oranın halkı sorun çıkarır mı
reis yirtici yok ya ayi oluyo bazen de bisey yapmaz onlar yerel insanlarin bi kismi cok aceyip mesela cami nerde diye sorsan napacaksin cevabini alabilirsin veya 1 kilo cimento isteyen birine adam napican diye sordugunda ekmek yapacam diye bi tepki de alabilirsin cok aceyip bi yer ama alisiyosun sonra millet birbirine cok bagli biriyle sataşmamani tavsiye ederim
Ordu da bir kere ateş ettiler bana o yüzden Karadeniz den çekiniyorum 😂😂😂
dogrudur reis karadenizde kirsal kesimlerde adam başina 3 silah dusuyor tikkatli olmak gerek ama cok samimi insanlar da var
Rize de çadır kurdum kamp yapacaktım çadırda yatırmadılar zorla eve götürdüler ordu da beklemez dim bir ara baya hırsız dadanmış o yüzden galiba şikayetçi olmadım yinede mahkeme sürüyor
aynen reis karadenizin en has adami rize trabzondadir lakin bi futbolda kıraylar birbirlerini bi ara rize deplasmana burada essek herifler kirmisler tuvaletleri o zamanda 4 - 1 mi ne yenmişük, farozlu gencler var en meshur faantik grup zaban zıbırında gitmisler rize stadina her yere 4 - 1 yazmislar haboyle de manyaklar
😂😂😂😂 severim Karadeniz insanını
haşimdi gelma aceyip yağay motorla gelecesun bide yagmur kulagindan girere kicindan cikar o bicim yagay
😂😂😂😂 şive geldi ekipman sağlam Rusya’ya gittim bu ekipman ile
что делал в россия бля?
знаешь русский язык?
Rusça yok 😂 İngilizce var işine yarar mi
yok reis 😂 ingilizleri duduklim, naptin rusyada onu sorayrim
😂😂😂😂😂
reis hau pis iş icin rusyaymi gittin vurayim gafana 😂
Motor ile Sibirya turu yaptım onun icin bir yere gitmeme gerek yok o bana geliyor. 😂
reis Alalh affetsin bi daha ypma ahirtte zebaniler dudukler seni bu arada Sibir kelimelsi Türk göçlerinde gruptan ayrilan manasina gelen Sabar Türklerinden gelmektedir bu bilgiyi de vereym kenel küldür olsun
İstanbul
Neresinde kardeşim
Sarıyer mi halen 😂