Kızımın instagram hesabındaki iğrenç konuşmalarını gördüm nasıl bi tutum sergilemeliyim?

Size sordum çünkü bana kalsa evi başına yıkar dövmekten gebertirim onu... Ve bunun hiçbir şeyi çözmediğini biliyorum ben de yaşadım çünkü. Benim telefonumdan kendi instagramına girmişti çıkmayı da unutmuş. Bana sürekli onun hesabıyla ilgili mesaj bildirimi geliyor. Mesajların çoğu da küfürlü. Bi grup açmışlar 6-7 kişi kız erkek karışık. Kur-an'a, Allah'a, peygambere tüm dini değerlere ağza alınmayacak küfürler ediyorlar. Yazarken tiksiniyorum ama içlerinden biri Kuran'ı klozete atmış üstüne sifon çekmiş, gitmeyince de "niye gitmiyo lan bu b*k" diye bağırıp tuvalet pompasıyla Kur-an'ı ittiriyor. Ve gruptaki herkes buna gülerek yanıt vermiş ya da Allah'la dalga geçmiş. "Allah kutsal kitabının zarar görmesine izin vermiyor çok duygusal" demiş biri, "biri de ben allahım banane Kuran'dan at klozete s*ç üstüne gitsin umrumda değil" demiş ve herkes buna b*k varmış gibi gülmüş. İçlerinde benim kızım da var. Diğer çocuklar da sınıf arkadaşı ve hepsi 15-16 yaş aralarında. Ben sinirli bi insan değilim normalde ama şu an sinirden damarlarımın atışını hissedebiliyorum ve benim tersim çok kötüdür. Şu an ciden kızımı bıçaklamamak için kendimi zor tutuyorum. Nasıl bi tutum sergilemem lazım?
Kızımın instagram hesabındaki iğrenç konuşmalarını gördüm nasıl bi tutum sergilemeliyim?