Aile & Toplum Sohbeti güzel eğlenceli insanlar niye yok? malarma Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Yapay Zekaya Sor Yeminle sohbet edeceğim insan yok ys Güncellemeler+1 yıl Açtım yazın dayılar yazmasın ya Sohbeti güzel eğlenceli insanlar niye yok? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Evet eğlenceli insan yok 0 0 Yorumla
rzgr_11 Takip Et Yoda Yaş: 37 , eic 44% +1 yıl Bakış açısına göre değişir eğlenceli olup olmadığımiz ama yaş grubumuz yakın olduğu için sohbet edebiliriz uygun bulursan 0 0 Yorumla
dely1man Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 56% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 557 cevap paylaştı. İnsanlar birbiriyle konuşurken artık hep bir beklenti içinde oluyor o yüzden konuşacak insan da bayağı azaldı 0 0 Yorumla
Joesxs Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 36% +1 yıl Sohbeti güzel eğlenceli = (180 esmer vs)Olum sohbet etceksen bir sürü insan var 0 1 Yorumla malarma +1 yıl tamam Yorumla
greenmilitary Takip Et Master Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Onlar eğlenceli de seninle sohbet etmek istemiyorlardır. 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Aga be Yorumla
sex_terbiyecisi Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Öyle bir profilin var ki daha ilk andan -1 le başlıyorsun 😃 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Tamam Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl olanı da siz beenmiyonuz ki... genelde konuşulan konularda aşk meşk sevgili siyaset. ben de bunları konuşmuyorum kusuyorum artık 2 1 Yorumla Baldur44 +1 yıl Kesinlikle Yorumla
TheLostBoy Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 38% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 690 cevap paylaştı. Mesajlarima cevap vermeyi akil edebilirsen ederiz muhabbet 0 0 Yorumla
ichwillsieg Takip Et Master Yaş: 32 , eic 47% +1 yıl Fizik metafizik evren vs biliyorsan sohpet güzeldir 0 0 Yorumla
Çakırrrrr Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Konuşmak istemiyorlar ki biraz sohbet muhebbet hatta karışık arkadaş olsan yok kesin engellerler kadınlar hep böyledir 0 0 Yorumla
Ruhsuz27 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 959 cevap paylaştı. Yazın demiş yoğunluktan arada kaynatanlar olacak 😂😂 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Uhfhhhhhhhj Yorumla Ruhsuz27 +1 yıl Sohbet böyle değil ama bakalım ne çıkacak muhabbetten haber et ama 🙂 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Valla çok az kişiye denk geldim öyle, benim iyidir ama ya sohbetim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Umarım beni dayı olarak görmüyorsun 😂kaliteli sohbet dediğin ne senin 0 0 Yorumla
DonJuanSY Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Sen daha benimle tanışmadın. Bu yüzdendir sıkıntı yaşaman. 0 0 Yorumla
MarstakiJupiter Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 72% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Denk gelmemişiz ondan dolayı 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Marstaysan Yorumla MarstakiJupiter +1 yıl Haklısın 😄 Yorumla
Cyclaxs Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Senin sohbetin kötüdür kesin 0 1 Yorumla malarma +1 yıl Yo güzel Yorumla
Mustzy Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 582 cevap paylaştı. Var kanka niye ole diyosun 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Mustafa Yorumla Mustzy +1 yıl Efendim Yorumla
YakisikliAlihan Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 59% +1 yıl Ben varim da hic kimse yazmiyi bana kızlardan 😔😔 0 0 Yorumla
Alevi_12 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben de eğlenceli değilim 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl mersonun jantları beş koldiyince gülüyorsun ama Yorumla
ztrmax Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bilmem benimde kötüdür. 0 0 Yorumla
Mitroglu Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Eskide kaldı o eglencelilik 0 0 Yorumla
MimariuS2 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 56% +1 yıl Daha önce hiç karşılaşmadık mı acaba :A 0 0 Yorumla
KaptanMagaralı Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Var neden olmasın Sen ulaşmıyorsundur 0 0 Yorumla
yorguncocuk79 Takip Et Guru Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yemin etme çarpılırsın... 0 0 Yorumla
Alemdaralii Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Artık burada çok takılmıyoruz 0 0 Yorumla
Ayyuka Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl buyurunuz lütfen 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Yazasko Yorumla Ayyuka +1 yıl konu bulun tartışalım konuşalım konuşmadan hıc bır sorun çözülmez Yorumla
Düşünürbiri Takip Et Master Yaş: 27 , eic 70% +1 yıl Millet uyuyor efenm 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Sende uyu Yorumla Düşünürbiri +1 yıl Neden Yorumla
XxlAYUBOĞAN Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 96% +1 yıl Millet aç aç 0 2 Yorumla malarma +1 yıl Elinizde tlf var yesinler aaa Yorumla XxlAYUBOĞAN +1 yıl Oha çok mantıklı Yorumla
Kağannnn1 Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 490 cevap paylaştı. nerden biliyon 0 1 Yorumla Kağannnn1 +1 yıl neyi açtın Yorumla
Rascoln36 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 16,6b cevap paylaştı. Denk gelmemişsin 0 0 Yorumla
Uslanmaz_053 Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Aynen 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
43Cevap
Evet eğlenceli insan yok
Bakış açısına göre değişir eğlenceli olup olmadığımiz ama yaş grubumuz yakın olduğu için sohbet edebiliriz uygun bulursan
İnsanlar birbiriyle konuşurken artık hep bir beklenti içinde oluyor o yüzden konuşacak insan da bayağı azaldı
Sohbeti güzel eğlenceli = (180 esmer vs)
Olum sohbet etceksen bir sürü insan var
tamam
Onlar eğlenceli de seninle sohbet etmek istemiyorlardır.
Aga be
Öyle bir profilin var ki daha ilk andan -1 le başlıyorsun 😃
Tamam
olanı da siz beenmiyonuz ki... genelde konuşulan konularda aşk meşk sevgili siyaset. ben de bunları konuşmuyorum kusuyorum artık
Kesinlikle
Mesajlarima cevap vermeyi akil edebilirsen ederiz muhabbet
Fizik metafizik evren vs biliyorsan sohpet güzeldir
Konuşmak istemiyorlar ki biraz sohbet muhebbet hatta karışık arkadaş olsan yok kesin engellerler kadınlar hep böyledir
Yazın demiş yoğunluktan arada kaynatanlar olacak 😂😂
Uhfhhhhhhhj
Sohbet böyle değil ama bakalım ne çıkacak muhabbetten haber et ama 🙂
Valla çok az kişiye denk geldim öyle, benim iyidir ama ya sohbetim
Umarım beni dayı olarak görmüyorsun 😂
kaliteli sohbet dediğin ne senin
Sen daha benimle tanışmadın. Bu yüzdendir sıkıntı yaşaman.
Denk gelmemişiz ondan dolayı
Marstaysan
Haklısın 😄
Senin sohbetin kötüdür kesin
Yo güzel
Var kanka niye ole diyosun
Mustafa
Efendim
Kim çağırdı beni ya buraya 🌷⚘
Ben varim da hic kimse yazmiyi bana kızlardan 😔😔
Ben de eğlenceli değilim
mersonun jantları beş kol