Babam ruj sürdüğüm için kötü şeyler dedi sizce erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım?

Ruj sürdüm diye s*rt*k dedi normalde makyajıma çok bir şey demez geçen yılda *ros*pu demişti çok zoruma gitmişti kız kardeşime hiç böyle konuşmuyor bir kere tartıştık diye bana çatal fırlatmıştı haklı haksız demeden ve kalçamı delmişti çatal morarıp şişmişti normalde şiddet uygulayan biri değil maddi olarak her istediğimi yapardı son 1 yıl hariç bursumla geçiniyorum normalde mülayim çok kibar biridir ve şiddetçi asla değildir ama bu yaptıklarından dolayı babamda soğudum inanın sevsem de canımı çok yakıyor sevgisizlikten küçüklüğümden beri ağlıyorum annem de pek farklı değil sever ama döverek sever hırçın sever nadir de olsa öyle ve sevgisiz büyüdükleri için böyle anlıyorum ama insan kızını sevmez mi? Babam şimdi de her gün yaptığım makyaja bir şey dememesine rağmen rujuma sokak S*rt*ğü olmuşsun dedi rujumda kırmızı renk bile değil:) doğal bir renk. Sizce konuşmamalı mıyım son birkaç aydır soğuk ve mesafeliyim ona karşı napıcsğımı bilmiyorum kardeşimi her tartışmada tutar haklj haksız demeden beni suçlar veya vurur siz olsanız napardınız arkadaşlar? Sevgilimle sırf sevgi gösteremediğim için arada tartşıyoruz ben sevgi görmeden büyüdüm ama o görmüş çok sevgi dolu biri ve ben değilim ailemi kötü de tanısın istemiyorum sizce bu durumları ona anlatmalı mıyım 3.5 yıllık sevgilim ve evlenmeyi düşünüyoruz. Yerimde olsanız napardınız yardım edin lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Babam dindar biridir bu arada çok dine göre davranır bazen
Babam ruj sürdüğüm için kötü şeyler dedi sizce erkek arkadaşıma anlatmalı mıyım?