Ailem hayatıma karışıyor. Beni hayattan bezdirdiler. Eski sevgilimle ciddiydik, öyle sanmıştım. Ailesiyle tanıştırdı, yüzük aldı hepsi kullanmak içinmiş. Yüzeysel olarak kabul etmiştim. O gün nerdeyse tecavüz edecekti, zor kurtuldum, terk etti. Psikolojim bozuldu anneme söylemek zorunda kaldım. Annem bana 2 sene geçti halen güvenmiyor 🥺
2 sene önce annem telefonumdaki nudeleri görmüştü ondan sonra daha çok karışmaya başladı 🥺 1 yıl sonra başka sevgilim oldu. Onla da aynı şeyleri yaparım diye düşündüğü için beni babama dövdürdü, çocuktan ayrıldım. İşten zorla kovdurdu. şu an 21 yaşındayım üni sınavına çalışıyorum. Ailem okula baskın yapıp, kontrol edeceklerini söylüyorlar. Bundan sonra kimseyle sevgili olmam mümkün değil. Sadece para kazancam, arkadaş edinmem artık. Annemin güvenini kazanamam değil mi?
2 sene önce annem telefonumdaki nudeleri görmüştü ondan sonra daha çok karışmaya başladı 🥺 1 yıl sonra başka sevgilim oldu. Onla da aynı şeyleri yaparım diye düşündüğü için beni babama dövdürdü, çocuktan ayrıldım. İşten zorla kovdurdu. şu an 21 yaşındayım üni sınavına çalışıyorum. Ailem okula baskın yapıp, kontrol edeceklerini söylüyorlar. Bundan sonra kimseyle sevgili olmam mümkün değil. Sadece para kazancam, arkadaş edinmem artık. Annemin güvenini kazanamam değil mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer