Allah hakikaten kalpten yapılan duaları kabul eder mi?

1-1 buçuk ya da en fazla 2 yıldır allahtan tüm samimiyetimle istediğim bir şey var. Sosyal bilgileri kazanıp üniversiteye yerleşmek. Ondan sonra da yıllar sonra atanıp okuldaki dersine girdiğim manevi ve maddi ihtiyacı olan tüm çocuklara kendi maaşımdan yardımlar, katkılar yapmak.. O kadar istiyorum ki bunu, size anlatamam.. Daha bugün kardeşimin okulunda bi kız (çocuklarla arada takılıp konuşuyoruz aramız iyi) bana amcasının kendisine tecavüz ettiğini ve polise gittiğini falan anlattı! İnanıyor musun şok oldum o an. Bunları yaşayanların olduğunu biliyordum ama ilk kez bu kadar yakınımda yaşanmışa şahit oldum, hep haberlerde görürdüm.. Kızın psikolojisi hiç yerinde değil, babası sigara içiyor diye boğazını sıkmış (7. sınıfta daha çocuk) annesi deseniz erkeklerle takılıyomuş falan filan o kadar karışık ki.. O çocuğun bi tedaviye girmesi şart ama umursayan kim! Gözlerim doldu eve geldiğimde hayvan gibi ağladım ben ne yaşadım diye.. 😟😔 işte bu yüzden öğretmen olmayı çok istiyorum ya, öyle kuru kuru değil, çocuklara yardım etmek, onların derdine ortak olmak için... Allah inşallah bu sene kazanmayı nasip eder. Bilmiyorum bu olay beni çok etkiledi :((
Allah hakikaten kalpten yapılan duaları kabul eder mi?