Aile & Toplum Her gün uğradığınız bir yer var mı? u _Süveyda Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 44 Yapay Zekaya Sor İş yeri, arkadaşınızın dükkanı ya da her sabah önünden geçtiğiniz fırın...Uğrak yerleriniz var mı? Her gün uğradığınız bir yer var mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Hayır yok.. 0 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu aralar evdeyim. İlerleyen günler sahil olabilir. 0 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Börekçi hasan abi :D bir şey yemesemde çayını içerim :D 0 0 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her sabah saat 10 da spor salonunu açıyorum. 3 ay ara vereceğim Eylül de yine devam... 0 0 Yorumla
Ceyda-Shame Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Sabahları köpeğimi sahile götürürüm ama üşenirsem başkası yapar 0 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Oturma odası, mutfak, yatak odası arada belki balkon. 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Çorba içtiğim çorbacı var. Adam benim görünce aha geldi 15 lira diyor 0 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 706 cevap paylaştı. Tontoro dan sağa dönüşte sana uğrarım 😀 Vardır sabit uğradığım yerler 0 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Her sabah altıyı on geçe pastanemdeyim, ilk çıkan poğaça ve çayımı yer içer güne hazırlanırım 0 0 Yorumla
Ädalineẞowman Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 94% +1 yıl Hafta içi her gün iş yerine gidiyorum bu sayılıyor mu? 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,6b cevap paylaştı. Kahvaltı yaptığım cafe , iş yeri , akşamları da semt bakkalı :) 0 0 Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 10,4b cevap paylaştı. Hiç evden dışarı çıkmıyorum ki hiçbir yere gitmiyorum uğramıyorum 0 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 39 +1 yıl iş yerim var..onun dışında da gezdiğim esnaflar var.. 0 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Evim ve eve giderken önünden geçtiğim birkaç büfe-dükkan.. 0 0 Yorumla
iysker Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl var olmazmı köle gıbı hayatta yarı kapalı ceza evındeymısgıbı calısıyoruz zaten her hafta 9 da ısyerınde aksam evde uyumaya gıdıyoz otele evmı otellmı bellı degıl. nasıl bır hayatbuyaa 0 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İşi ev var işte hergün uğrarım eve fkfmg 0 0 Yorumla
perlamare Takip Et Master Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Var bir kürkçü dükkanı benim de 😂😂😂 0 0 Yorumla
Asil-Bey Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Her akşam eve giderken fırına uğruyorum 0 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 744 cevap paylaştı. Evet var kafe her zmn gittiğimiz bir yer 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et Master Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Her gün olmasa da haftanın 5 günü işe gidiyorum 0 0 Yorumla
Demir666 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 92% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Fırına uğrarım ekmek almaya 0 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Şok ve A101 mütemadiyen uğrarım ablam 😅 0 0 Yorumla
Delibirisi1 Takip Et Guru Yaş: 46 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Var her gün eve uğrarım 0 0 Yorumla
Sunrise_sunset_ Takip Et Guru Yaş: 50 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 810 cevap paylaştı. Hayır yok 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. İş yeri 0 0 Yorumla
GopÇocuğu Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı. Olmamı 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Market 0 2 Yorumla u _Süveyda +1 yıl Hangisi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Carfur Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Var. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Hayır yok..
Bu aralar evdeyim.
İlerleyen günler sahil olabilir.
Börekçi hasan abi :D bir şey yemesemde çayını içerim :D
Her sabah saat 10 da spor salonunu açıyorum. 3 ay ara vereceğim Eylül de yine devam...
Sabahları köpeğimi sahile götürürüm ama üşenirsem başkası yapar
Oturma odası, mutfak, yatak odası arada belki balkon.
Çorba içtiğim çorbacı var. Adam benim görünce aha geldi 15 lira diyor
Tontoro dan sağa dönüşte sana uğrarım 😀
Vardır sabit uğradığım yerler
Her sabah altıyı on geçe pastanemdeyim, ilk çıkan poğaça ve çayımı yer içer güne hazırlanırım
Hafta içi her gün iş yerine gidiyorum bu sayılıyor mu?
Kahvaltı yaptığım cafe , iş yeri , akşamları da semt bakkalı :)
Hiç evden dışarı çıkmıyorum ki hiçbir yere gitmiyorum uğramıyorum
iş yerim var..
onun dışında da gezdiğim esnaflar var..
Evim ve eve giderken önünden geçtiğim birkaç büfe-dükkan..
var olmazmı köle gıbı hayatta yarı kapalı ceza evındeymısgıbı calısıyoruz zaten her hafta 9 da ısyerınde aksam evde uyumaya gıdıyoz otele evmı otellmı bellı degıl. nasıl bır hayatbuyaa
İşi ev var işte hergün uğrarım eve fkfmg
Var bir kürkçü dükkanı benim de 😂😂😂
Her akşam eve giderken fırına uğruyorum
Evet var kafe her zmn gittiğimiz bir yer
Her gün olmasa da haftanın 5 günü işe gidiyorum
kafe ve voleybol sahasına hergün uğrarım
Fırına uğrarım ekmek almaya
Şok ve A101 mütemadiyen uğrarım ablam 😅
Var her gün eve uğrarım
İş yeri sayılır mı? Gitmediğinim gün yok 😂😂😂
Yok.
Hayır yok