Tesettürlü deglim ama kapaliyim bunuda istemeyerek yaptigim icin farkli tarzlarda kullaniyorum ama sürekli elestiri geliyor kime ne anlamiyorum günahsa benim günahim neden acilamiyorum ailem yüzünden tahmin edebiliyosunuzdur.. biktim artik ya sapkada takarim badanada takarim boynumuda gösteririm benim degilmi kime ne
Icimi dökmek istedim dayanamiyorum artik ya
Icimi dökmek istedim dayanamiyorum artik ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen umursama kimseyi. Elinde olsa kapali olmazdin. Eli de olmadigina gore istedigin sekilde giyinebilirsin. Hem dedigin tarzda cok guzel hos oluyor. Nasil mutluysan oyle giyin milletin soylediklerini takma kafana.
Güzel yorumun icin tesekkür ederim herkes elestirme pesinde
Of umursama. Bos insanlar cunku bu hayati yasayan sensin onlara ne? Boyle giyin vs kimse karisamaz sana. Rica ederim bu durumlarda vs canın sıkkın olduğunda benimle konuşabilirsin.
Benim hergün canm skkn biktim tuhaf bakislardan ya
Konusmak istersen buradayım sıkma canını :))
O bakışlara da en guzel cevap umursamamak
Sacma sapan konusan insanlar beni cidden sinirlendiriyor ya umursamiyorum ama bi yere kadar susarim
Haklısın gereken cevabı ver ama canını sıkma
Bir başkasının haklarina el atmadığın sürece sorun yok külliyatta günahı vebali seninle hesaplasilir orası beni ilgilendirmez de, türbaniyla açık kadinlarin ayak tirnagindan saç teline kadar bok attıkları için konuşuyo olabilirler mi acaba bi düşün
Orasida beni ilgilendirmez ben onlar deglim
Bilemeyiz nesin
Kim nasil isterse o sekilde yasar giyinir buna kimse karisamaz kimsenin haddine degil
Sosyal hayatında yaşadığın gerginliği bana yansitma bebeğim aynı dili konusuyoruz sadece senin hakkini ele almadik ayni dertten muzdarip açık kadınlarda var onlarida konuş bi ara
Kusura bakmada beni kimse ilgilendirmiyor ben Şu an kendi derdimle mesgulüm
Ok asdfhk
Tsk
mesele sen değilsin bulunduğun din alay konusu oluyor senin yüzünden.
Benim yüzümden degil zorba insanlarin yüzünden oluyor bu. Bisey zorla yapildiginda böyle oluyor bu benimde hosuma gitmiyor ama yapabilcegim bisey yok.
öldürecek hali yok ya başörtüsü takmıyorsun diye, arabistan değil burası abartmayın.
Anlatamiyorum derdimi bi samimiyetimde yok nasil karsilarina oturupta anlatabilirim zor durumdayim.
Örtünmen de örtünme olsa.
Sizin tesettürünüzde açık. Kimse sana karışamaz burası doğru. Kimse kimseyi dinine zorlayamaz. Fakat bu senin açık gezmenin iyi bir şey olduğu, istediğin gibi hareket edebileceğin manasına gelmez. Eğer Müslüman'ım diyorsan tabii.
Zaten herkes istediği gibi yaşıyabilir diye diye artık millet içindekilerle geçiyor. Hiç giyinmeseler de olur yani, her yerleri gözüküyor. İslam kadına değer verdiği için onu kapatıyor. Siz ise kendinizi elinizden geldiğince açıyorsunuz, kim süzüyor, kim nerene bakıyor belli değil. Sonra "Ben istediğim gibi giyinirim, kime ne?" Bir de siz konuşuyorsunuz.
Iyi bisey oldugunu söylemiyorum zaten yanlis yaptigimin farkindayim ya tam olmali ya da hic olmamali ama ben malesefki ailem yüzünden acilamiyorum. Zaten en cokta bu örtünün hakkini veremedigim icin cikarmak istiyorum.
Hakkını vermediğin için çıkarmak yerine hakkını vermeye çalışırsan daha mantıklı olur. Hesap günü var, sonra pişmanlık işe yaramayacak. Mantıklı düşünmüyorsunuz.
icten gelmeli böyle bisey benim icimde yoksa ne yapabilirim?
Mantikli düsüncek kafada deglim ben anlamadan yorum yapma lütfen
Ben ne demek istediğini anladım. Sen mesajımı düzgün oku. İçinde yoksa kimse sana karışmaz zaten diyorum, günahı senin boynuna. İçinde yok diye kapanmayanların sonu da belli zaten. Bir şey dememe gerek yok aslında.
Evet yok kimin sonunun ne olduguna sen karar veremezsin
Hak size ağır geliyor. Sonra istemediğin bir yorum olunca "Anlamadan yorum yapma lütfen." Burada seni destekleyenler de senden farksız. Başörtü şereftir, siz ancak oranızı buranızı gösterin.
Ben karar vermiyorum zaten, belli dedim. Ben karar verdim demedim. Biraz dinle ilgilensen sende bilirsin. Bir de sizin şu sözleriniz "Kimin sonunun ne olduğuna siz karar veremezsiniz." belli zaten, biz karar vermiyoruz Allah açık bildirmiş. Beyniniz basmıyor maalesef.
Oranizi buranizi gösterin ne demek oluyor? Kendine gel düzgün bir sekilde elestir. Sogutuyosuniz insani herseyden ya lanet olsun sizin gibi düsünenlere adam akilli tatli dille yaklasmasini bilmiyosunuz iste isiniz gücünüz elestirmek sanki kendiniz dört dörtlüksünüz nefret ediyorum sen ve senin gibilerden
Duygularımız karşılıklı. Saçma sapan yazıyorsun, sizin gibiler yüzünüzden İslam diye bir şey kalmadı. Bir de haklıymışsın gibi isyan ediyorsun.
Ayrica yanacaksamda ben yancam senmi yancaksin baskasimi yancak olan bana olcak kime ne sanane?
Gelmis burada bos bos yaziyosun
Tatli dille yaklasmasini ögrenin ya sogutuyosunuz herseyden sizin gibiler yüzündende bu insanlar dinden soguyor
Ayrıca anne ve babanın karışma hakkı var.
Pardon? Ne hakla?
Tabii tabii, diyorum ya kimse karışmaz zaten sana. Annen baban hariç. Şimdi sen yanacaksın, ceza senin o zaman burada yazma. Çünkü kimsenin meselesi değil, senin meselen. İslamdan bir haber bir de bize "Sizin yüzünüzden insanlar İslam'dan soğuyor." diyorsunuz. Sana şimdi güzel dille örtün desem örtünecekmiş gibi "İnsanı soğutuyorsunuz." yazıyorsunuz. Dediğim gibi örtü şereftir, siz şereften yoksunsunuz başınıza yakışmıyor zaten.
Annen baban çünkü, onların hakları çok büyük. Şimdi sen burada dövünür müsün, saçmalamaya devam mı edersin bilmiyorum. Ben kalktım.
Ben buraya istedigimi yazarim demekki dolmusumda icimi dökmek istedim bundan sanane?
Güzel bi sekilde örtün demekle olmaz o isler okadar basit bisey degil bu. Bos yapcagina adam akilli dogrusunu anlatabilirdin ama senin gibiler sadece elestirme pesinde olur.
Kimsenin hakki yok olamaz
Kimin sacmaladigida ortada
Aynen öyle, kimin saçmaladığı ortada, ben de bundan bahsediyorum; Amma boş yapmışsın. Çırpındıkça batıyorsun, aynı şeyleri tekrarlayıp duruyorsun. Hem kendini haksız gördüğünü söylüyorsun hem de haklı çıkmaya çalışıyorsun. Nasıl bir saçmalık bu? Hem hata yaptığını biliyorsun, millet hata yaptığını söylüyor yanlışından dönmen için seni uyarıyor bir de gelip isyan ediyorsun. Bundan daha saçma bir şey olamaz. İnsanlar sana tabii ki hatanı söyleyecek. Mantıklı düşünmediğin aşikar, annen baban ipleri eline almasa aklını kullanmayacağın belli, onlar da biliyorlar demek ki.
Ya he he uza hadi daha fazla senle muhattap olmak istemiyorum cok bossun
Tabii verecek cevabın olmayınca "Uza hadi!" saçmalamanın kompozisyonunu yazdın, seni tebrik ediyorum.
Ben gidiyorum, sen kudurabilirsin.
😂😂 niye kudurim be manyakmidir nedir daha fazla ugrasamicam senin gibi bos bir insanla bi gidemedin zaten 😂
Nasıl farklı tarz derken
Detayda yaziyor zaten
Nasıl kullanıyosun mesela
Detayda yazdim
Okudum okumasına da yani hiç kullanma o durumda demek istedim
Söylemesi kolay tabi gelde bunu anlat
Nasıl yani neyi kime anlatacan
Zorba aileye
Hıı garip
Nesi garip bilmeyen anlamaz iste
Basit bisey degil
Sen ailen için yapmıyosun. Yapacaksan dinin için yapacaksın. Yapmayacaksan kendin bilirsin
Benim sorunum bunu anlatamamak nasil dicegimi bilmiyorum cünkü cok büyük bir tepki alcagimdan eminim
Nude bile atarsın kime ne
Bos yapma
Tamam
Bence de kime ne? Sktr et onları
Bencede edim
O allahla senin aranda bize niye soruyon
Icimi dökmek istedim dökemezmiyim
Tamam ne kızan
Bizene?
Sanane?