Arkadaşlar ben öğrenciyim babam vefat ettiği için anneme yardım ediyorum babamdan kalan parayı anneme veriyorum ekstra bir sürü masraf oluyor onları da işe giderek hallediyorum yakın kız arkadaşım sürekli bir yere çağırıyor bende de para olmadığı için bunu ona söylüyorum ama anlamıyor sen kaç yaşında kızsın cebinde paran mı yok ailen sana yardım etmiyor mu vs tarzı cümleler kuruyor açıklamama rağmen devam ediyor buna bütün yük annemde olduğu için iki gezicem diye annemi zorda bırakamam ve bunu ona da söylüyorum geçen cafeye gittik ayarladım parayı sırf gönlü olsun diye kahve içtik hesap geldi garsonun yanında bana şimdi paran yoktur ben öderim diyip kahkaha attı o an gerçekten çok kötü oldum hatta garson gözünü devirdi paramı verip bişey demeden çıktım eve geldim sürekli aradı şaka yaptım ne var bunda diye bazen ben gelecek hakkında konuşunca cebinde iki kuruşun yok geleceğini mi düşünüyorsun diyor aslında elime geçen miktar çok fazla hepsini anneme veriyorum vermem gerek çünkü o da insan onu da düşünmem lazım ama böyle yapınca çok zoruma gitti yakın olduğumuz için de kesmek istemedim arkadaşlığı ne yapmamı önerirsiniz ben konuşmak istemediğimi söylediğimde saat kaç olursa olsun evime geliyor mecbur konuşmak zorunda kalıyorum
*diğer arkadaşlarım kesinlikle onun gibi değil anlaşıyla karşılıyorlar beni darılıp küsmüyorlar onlarla gitmediğimde
*diğer arkadaşlarım kesinlikle onun gibi değil anlaşıyla karşılıyorlar beni darılıp küsmüyorlar onlarla gitmediğimde
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer