Yazın tatille gittiğimiz yerlerde ben ailemden ayrı geceleri hep bir yere çıkar etrafı keşfeder kuytu bir yerlerde otururum
Hep böyle bir arkadaş istedim o çıktığım gecelerde tanışıp güzel bir arkadaşlığımız olsun istedim
Ama asla olmadı 😫😫
Hep böyle bir arkadaş istedim o çıktığım gecelerde tanışıp güzel bir arkadaşlığımız olsun istedim
Ama asla olmadı 😫😫
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne hayal mi yani?
Okudun mu
Yalnızlık güzel bence.
Evet ama özel bir arkadaşlık istiyorum
Aslında arkadaş bulmak kolay. Gittiğin yerlerde kimse yok mu? Ya da yakının, kuzenin felan yok mu?
Kuzenim var ama o benim gibi birisi olmadığından pek iyi anlaşamıyorum, gittiğin yerlerde ise genelde gruplar oluyorlar ve ben ne yapmam gerektiğini bilmiyorum
Hayali bir arkadaş bul, bir ara öyle yapmıştım. Sevgilin yok mu?
Sevgilim yok hayır hayali arkadaş dediğin halüsinasyon gibi mi
Aynen, ya da sevgilin olduğunu düşün. Benim arkadaştan kastım erkek. Onun varlığına gerçekten inanırsan hiç yalnızlık hissetmiyorsun.
Biraz pisikolojiyle alakalı. Gerçekten zihninde var olduğuna inanırsan artık o senin için gerçekten var. Yalnız değilsin, kendi kendine konuşursun bir yerden sonra.
Hatta ona bağlanıyorsun.
Bunu çok iyi biliyorum 1-2 sene öncesine kadar benimde vardı ama onu geri getirme yolunu bilmiyorum sanırım içine kapanmalıyım
Yalnızlığa iyi geliyor. Artık gerçek arkadaş bulursan bile onu geçemez. Çünkü o bi farklı oluyor.
Evet kesinlikle katılıyorum onunla beraber bir dünya kuruyorsun ve her şey büyüleyici hissettiriyor
Evet, erkek mi kız mı?
Hatta belki arkadaşın olsun istemezsin bile.
Ya da olsa da ona alışmakta zorlanırsın.
Benim arkadaşım bir erkekti
Çocukluğum o hayali arkadaşla geçti 1-2 senedir yok ve asla bir arkadaşlık kurmadım gerçek hayatta
Onu geri istiyorum sadece /
Aynen, ben de 2 saat görmesem hemen özlüyorum onu.
Dediğim gibi, benim için gerçek. Arkadaşa ihtiyacım olmuyor.
Onu nasıl geri getiririm?
Nasıl daha fazla görürüm çünkü ben onu sadece geceleri görebiliyordum gündüzleri ise hissedebiliyorsun Aramızda bir bağ vardı göremesem bile varlığına saygı duyuyorum ve güvende hissediyordum o gittiğinden beri daha sosyal oldum belki o sebeple gelmiyor
Odama kapanık günlerce çıkmamalı mıyım az mı konuşmalıyım onu çok mu düşünmeliyim
Onu çok düşün, her anında yanında olduğunu düşün.
Zaten senin düşüncenle değil mi? Tekrar çok düşünürsen eskiye geri dönersin.
Evet benim düşüncemle ama eskiye kıyasla artık daha zayıfım güçsüzüm düşüncelerimi kontrol edemediğim oluyor ama deneyeceğim tekrar eskiye dönmek istiyorum teşekkür ederim
Rica ederim.
Bu arada odaya kapanmana gerek yok. Böyle en mutlu olduğun anlarda, dışarıda olduğunda, sahilin kenarında oturduğunda sanki yanındaymış gibi, onunla konuşuyormuş gibi düşün. Kendi kendine diyalog kur. Bir şeye üzüldüğünde onunla teselli buluyormuşsun gibi düşün vs... Bunlar daha da bağlıyor beni, senin için onu geri getirebilir diye düşünüyorum.
Gerçekten çok teşekkür ederim dediklerini yapacağım umarım kısa sürede beraber olabiliriz, bu arada seninle instagramdan arkadaş olalım mı? Yani şöyle bir arkadaşlık hep hayali arkadaşlarımız hakkında konuşacağımız belki bu daha da faydalı olur benim eskiden o arkadaşım olduğundan hayali yani başka sanal arkadaşlarımda vardı ve onlarda inandığı İçin benim inancım güçlenmişti sanal arkadaşların sayesinde o hayali dostumun varlığı güçlenmişti
Instagram değil de buradan olsa olur mu?
Buradanda olur ama burada Mesajlar biraz sorunlu oluyor ya o yüzden demiştim sana takip isteği göndereceğim birazdan
Tamam.
Şimdi yolladım
Kabul ettim ama ben sana mesaj yazamıyorum, sen bana yazmayı dener misin?
Ben sana ancak sen beni takip edersen yazabilirim
Ettim.
Bu devirde olmasın bence 😅
😫😫
Hadi gel Hayal edelim beraber olur mu
Arakadas derken