🎉🎉🎉
Annesine laf söyletmeyen erkekle beraber olur musunuz?
🎉🎉🎉

Kolay mı 9 ay karnında taşısın büyütsün evlendirsin sen yokken anası vardı şimdi anasına düşman olsun kusura bakma anneme saygısızlık ederse eşim ağzının payını alır hakkından yanayım tamamen Evlilikler saygı çerçevesinde yaşanmalı empati yapmak lazım sürekli annesini dinlesin demiyorum ama saygısızlık olursa ters köşe olur.
Bu tavırda olan erkekler annesi eşine saygısızlık yaptığında aynı tepkiyi vermiyor genelde. Valla o zaman da sen eşine saygı göstermemiş oluyorsun. Göstermediğin şeyi de bekleme hakkın yok. Bu düşüncedeki kişiler hiç evlenmemeli bence.
Benim evlenip evlenmeyeceğime siz mi karar veriyorsunuz olaya benim penceremden bakın ve yazdıklarımı iyi okuyun şimdi benim anneme saygısızlık yapılırsa neden saygı göstereyim ben terazinin eşit olmasından yanayım kimse ezdirmem annemi haksızsa da gereken konuşulur saygı çerçevesinde bir ilişki de saygı yoksa evlilik gitmiştir nokta.
Herkesin kendi düşüncesi ben de böyle düşünüyorum eşitlikten bahsediyorsun ama annem saygısızlık yapan taraf olursa ona da cevabını veririm diyemiyorsun. Gücünüz karşı cinse yetiyor. Allah sabır versin eşin olacak kişiye.
Ben terslemem pasif biri değilim sen anlamakta güçlük cekiyorsun hala herşeyin yolu yordamı var merak etme benim anam gelin düşmanı değil olmaz yetim büyüdüğünden bence Ac gözlü kadınlardan korusun bizi anasına düşman eden (Bir kadın var anasının lafıyla hareket ediyor ev istiyor adam ev vermeyince kadın boşanıyor bu devirde erkekler kadınlardan korkar oldu bu tip kadınlar yüzünden.)
Anlamakta güçlük çekmiyorum ama sana zekamı ıspatlamaya da çalışmıycam çünkü bundan adım gibi eminim. Çelişkili olan sensin hem eşitlik deyip hem de benim annem yapmaz diyorsun. Nerden biliyorsun da bu kadar eminsin. İnsan oğlu çiğ süt emmiştir herkes uygun şartlarda her şeyi yapabilir. Yarın öbür gün eşin annenin bir yanlışını söylese inanmayacaksın bile bide kadının üstüne gidiceksin o kadar eminim ki. Kadınlardan korkuyorsunuz çünkü güçlü olmaları zorunuza gidiyor kimse kusura bakmasın. İyi ki haklarına sahip çıkıyorlar. Bu konuda da daha fazla tartışmak istemiyorum çünkü sen kendini kodlamışsın ve fikirlerin asla değişmiyor. Değişmeyeceğini bildiğim bir şey için tartışmaya devam etmem. İyi günler, güle güle.
Kadını erkeği yok bunun insan annesine laf söyletmez. Doğrudur yanlıştır ikisi kendi arasında çözer ama bir ilişki bir insanın annesiyle arasına giriyorsa orada büyük sorun vardır. Annen mi ben mi diyen kızlara her zaman zevkle gıcıklığına bile olsa annem derim mutlaka, şakası bir ya da cidden o kim ki annemle kıyaslayacak kendini. d
Şahsi fikrin saygı duyuyorum yorum yok
Anneme de eşime de kimse laf edemez ikisini de korur kollarım. Hangisinin sözünü dinlersin diye sorarsan ikisinin fikrine de her zaman önem verir dinlerim ama kendi doğru bildiğimi yaparım.
İşte olması gereken bunu gerçekten başarabiliyorsan tebrikler 👏
Hakkında hayırlısı biraz zor o dengeyi kurmak ama isteyen yapar.
Sen anlatmasan da kaynanalar geline bizzat anlatıyor genelde kıskandırma amaçlı 'oğlum bana bunu aldı' diyen kaynanaya ben bizzat şahit oldum o durumda da eşinin gönlünü alman lazım. Genel olarak katılıyorum çok samimiyet tez ayrılık getirir, kimse kimseye karışmasa herkes kendi evinde bir şekilde geçinir zaten iki kişi arasında büyük sorun olmadıkça. Evlilik birliği kurulduktan sonra eşlerin birbirinin fikirlerini ilk sıraya ailesinin fikirlerini ikinci sıraya koyması gerekiyor bence. Hatta sevgiliyle de buraya doğru evrilmeli yavaş yavaş. Sonuçta senin ailen karşındaki kişi oluyor artık. Bunu çoğu insan idrak edemediği için evlilikler bitiyor.
Cidden bu konuda çok mantıklı düşünüyorsun, keşke bütün erkekler böyle düşünse. Zaten muhtemelen eşin annene senin seçeneğinden daha güzel bir hediye seçer. Böyle kararlar ortaklaşa alınmalı her iki taraf için de.
Rica ederimmm 🌸
Annesine laf söyletmeyip annnesi tarafından eşine laf söylenmesine engel olmayan erkekten hayır gelmez
Cevap
10Cevap
Ben akıldan yanayım, haklı ise söylerim. Haksız ise tabi ki laf edemez anneme
Ben annesine değer veren kadınla olurdum ama bu ilişkimize zarar veriyorsa olmazdım
Meşhur Drama köprüsü türküsünde diyor ya hani "Anadan geçilir Hasan yârdan geçilmez"...
Çok severimmm, haramiler versiyonuna bir ara takıktım o türkünün her gün dinliyordum 😊
Bende haramiler versiyonunu seviyorum :) Haramilerin güzel bi tarzı var sadece bu şarkıya da özel değil. :)
Evet ben de seviyorum, güzel 😊
Annesine düşman mı olsun istiyorsunuz? Sonuçta annesi ya. Asıl bir erkek annesini hor görüyorsa ona kötü davranıyorsa o kişiyle olmaz. Senin canım cicim ayların bitince sana da aynısını yapar.
Annesi haklı ise laf söyletmesin ama annesi haksız ise haklı olan taraftan olsun.
İli taraf da ailesine laf söylemesin daha mantıklı degil mi
Annesine nasıl davranıyorsa sana da öyle davranacaktır.
Gari haklı Dağılın eşek sıpaları
🤣🤣
Bilmiyorum
Sanırım sadece stiletto kısmı 🤣 ayrıca ben erkek aramıyorum sevgilim var thanks 😂
Annesine laf söyletmeyen erkek ne demek
Yani onun iyiliği için bir şey söylüyorsun ama o annesinin sözünü dinliyor seni önemsemiyor. Kısaca ana kuzusu dediğimiz tip.
Parası olması yeterli kriter sizin için çokta eleştiri yapmanıza gerek yok
Siz kadınları obje olarak görürseniz onlar da cüzdan olarak görür. Herkes dengini bulur 😊
Kadını obje olarak görmek çok kötü bişey tecavüz taciz hissi barındırıyor
Ama bizim tamamen hormonel sizde de olan bir şey bu anlayamıyorsan bir doktora görünmen gerekiyor
2. Açıklama 1 den çok farklı anlamışsındır belki
Kadin olsam anneci erkekle işim olmaz
Sevgilim öyle biriydi
Kurtulmuşsun 😅
Annesine tapan erkekler itici
Dinleyecek elbette
Çok zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?