Arkadaşlar intihar etmek istiyorum ama güzelliğime yazık diye düşünüyorum.
Bu b*k gibi dünyada kim dedi git kendini geliştir? Git felsefe oku. Gittim okudum belamı buldum ben ya? Bu kadar cahilin olduğu çevrede insan kendini niye geliştirir ki?
Yeminle canımı çok acıtıyor bu tiksinç zihinler.
Bu b*k gibi dünyada kim dedi git kendini geliştir? Git felsefe oku. Gittim okudum belamı buldum ben ya? Bu kadar cahilin olduğu çevrede insan kendini niye geliştirir ki?
Yeminle canımı çok acıtıyor bu tiksinç zihinler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tam olarak sebebiniz nedir bunun için? Felsefe okuyup da yapa yapa intihar felsefesi mi yaptınız?
İntihar felsefesi yapmadım ama intihar edecem çoğu insan gibi. Eylem ve düşünce farklı şeyler.
Çoğu insan gibi? Yani sizin intihardan kastınız, düşünsel bir şey midir? Yoksa biyolojik olarak bir intiharı mı kastediyorsunuz?
Yok tamamen fiziksel olan, canlılığı son vermekten bahsediyorum.
Canlılığa*
Bilemeyeceğim ama dini ve insani açıdan konuşursam böyle bir şeyi yapmanızı önermem.
Dini anlamda biliyorum, günah. İnsani açıdan düşünceniz nedir bununla ilgili?
Yani diyorum ki siz ne kadar intihar etseniz de bir açıdan da katil oluyorsunuz çünkü sizi sevenin de duygularına kıymış oluyorsunuz.
Bu noktada annemi düşünüyorum; ne kadar üzüleceğini.
Sadece anneniz de değil sizi, siz farkında olmasanız bile seven kişileri de üzersiniz.
Onların sevgileri inandırıcı gelmiyor ya. Bütün insan ilişkilerinde çıkar vardır; hatta annemin beni sevmesinde bile.
Ama en kabul edilebiliri annemin çıkarı. Diğerlerini umursamak istemiyorum.
Zaten beni hayattan soğutan asıl onlar.
Teşekkür ederim, açıklamak istediğim bir şey yok.
Yaşım 22.
Siz bilirsiniz. Benim de 29.
Cahilliğin olduğu bir çevrede kendini niye geliştirir ki insan demen, Güzelliğime yazık olur deyip fiziksellik yerine zihinsel konuşman acayip irrite edici. Ne dediğini kendin de bilmiyorsun.
Güzellikten anladığın fiziksel olansa yanlış anladığını söyleyeyim; ben güzelliği bütün olarak görürüm. Nezaket sahibi bir insan çok güzeldir mesela. Rica ederim biraz geniş düşün.
'Ben bütün olarak görürüm' diyorsun, bu senin düşüncen, benim için Nezaket sahibi bir insan kibardır, güzel değildir.
Demek ki güzellik anlayışı insandan insana değişir. Ben kibar olanı da güzel görürüm. "İyi" olanı güzel görürüm yani. Sadece estetik olanla sınırlamak istemem.
İntihar edersin acelesi yok
Önce ilmini benle paylaş
Eminim bakış açımı geliştirirsin
Böylesiyle de çok karşılaştım. Sonra ihanet ettiler nankörler.
Kim naaptı bilemem. Ben ilim bilim adına bir kelime bile öğreneceksem üstüme düşeni yaparım
Önerdim gerisi sana kalmış. Önyargılı olmak yerine bakarsın onlar gibi miyim değil miyim
Yukarıdakini sizin şahsınıza özellikle söylemek istemedim aslında. Sizi tanımıyorum sonuçta.
Peki merak ettim, bu ilim ve bilim ilginiz hayatınıza neler kattı?
Bunun tartışması uzun
Bugün gittim psikoloğa
Maalesef günümüz şartları bana uygun değil.
Ben de gitmeyi düşünüyorum psikoloğa.
İnsan davranışları veya düşünceleri mi size göre olmayan?
Orta çağ cahiliye döneminden gram ilerlememişiz
İnternet gibi bir nimet var nasıl kullanıyoruz? Aşk meşk. Onu bile doğru düzgün beceremiyoruz
yokluğunu bile fark etmezler bu cAhiLleR
Aynen, devam ederler onlar yine.
Etsinler. Birbirlerini yesinler.
cahiller birbirini yemez birbirlerine destek çıkarlar :d
genelde gördüğüm böyle xd çünkü yedikleri kişi cahil olmayan oluyo skfjhskjdfhf
Evet ya aynen
Evet yazık olur.
Ne oldu ya
Valla nefret ediyorum insanlığın % 98'inden. Düşünemiyorlar ilkel yaratıklar.
Tamam da sorun ne