Annem ile babam ayrı, ikisinin de sevgilisi var. Annem bundan 4 yıl önce sosyal medyadan bir adamla tanıştı evlilik niyetiyle aynı şehirdeniz. Adam baştan çok iyiydi maddi durumu var, annemi çok seviyor bize karşı saygılı. Sonra adamın birsürü borcu olduğunu öğrendik adamın maaşı bile bağlı evlenirken bütün masrafları anneme yıkacağını söyledi. Üstelik annemin en yakın iş arkadaşıyla da flört etmiş yemeğe çıkmış daha annemle konuşurken. Bunlara rağmen annemi tehtit ediyor baskılıyor benimle evleneceksin diyor. Anneannemlere söylemiştik geçen sene ayırmışlardı. Annem sosyal medya hesaplarını bile kapatmıştı ulaşamasın diye ama geçen yaz yine buldu annemi kapına dayanırım mahallede rezil ederim evleneceksin benle diyor. Adam evlenicem diyo borçları yüzünden evlenemiyor 4 yıldır. Bu ağustosa evlenmeyi planlıyorlar ama annem hiç istemiyor çok ağlıyor😞😞Ne yapalım kaderimizde bu varmış Allah böyle kararlamış belki evlenince düzelir buda benim imtihanım adamın ahı tutar beni seviyor falan diyor. Ben nikahta istemede falan çok ağlarım diyor istemediği için. Evlenmelerine de 2 ay kaldı bıçak kemiğe dayandı iyice çok üzülüyorum😢😢ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Adam eski karısıyla bile bağını koparamamış hala görüşüyo bide. Eski karım kendi evimde yaşasa ona bile karışmam oğlum için diyor üstelik anneme karşı😔
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer