Ev arkadaşı olmak nasıl oluyor?

Lütfen fikir düşüncelerinizi bekliyorum, 😔 ben ve oğlumla Haziran 25den sonra ev arkadaşı olarak bana evini açcak birini arıyorum, (bayan ) olmak şartı sadece )

direkt işe gircem oğlumu okuluna yazdırcam ayrı ev tutsam ona şimdilik gücüm yok,😒 sadece şu sıkıntılı günlerde gördümki kimse el uzatmıyor ailem dahil. Kötü biri değilim yeminederim , kimseye zararım dokunmaz , hanım hanımcık olarak tanımlanan tesetturlü bi kadınım

. evimi işimi oğlumun okulu düzeni derken şu an müsait degilim toplu bi param avukattan gelcek gelemediği icin şu an ev tutamıyorum

Allaha sığındım vallahi çok çıkmaz bi haldeyim ağlamaktan çenem tutuluyo stresten yatamıyorum. kimseye kendimi yük etcek bi yapıda birideğilim. çok çaresiz hissediyorum kendimi

. işe gircem zamanla paramda geldiginde evimi düzenimi kurcam bulunduğum ortamda çok huzursuzum Allahrizası için fikirverin kızlar beyler. niyetim kesinlikle kimseden para dilenmek değil.

ayrı ev arkadaşı olur evimiz var kiraya gelebilirsiniz diycek biri olur ,. Kurban olduğum rabbim biyol bi halçare versin nerde darda kalan kim varsa.

Sadece belki 2ay aynıevi paylaşıcam bulcağım evarkadaşıyla. arkadaşlarıma teklif etsem istanbuldalar İstanbul tercihim değil diğer illerden düşünüyorum zaten kötügün dostu arkadasım yok varsa yoksa iyigünde varlar

Yatılı işmi bulsam bilmiyorum napsam , sığınmaevinide düşündüm ama çokkötü diyolar , stresten kendimi heder ediyorum Allahım şahit trol falan degilim. yardım fikir istiyorum ölmeyi bile düşünüyorum intiharmı etsem diyorum sonra ahiretimi yakarım diyorum silkeleniyorum kendime geliyorum.😒
Güncellemeler
+1 yıl
Böyle yardımlaşmak başkasının derdine üzülmek çare aramak negüzel birduygu hepinize teşekkürederim 🌹😘😘🙂
Güncellemeler
+1 yıl
Yokmu bayanevarkadaşı lütfen çok ihtiyacım var. işe gircem çalışcam kinseye yük olmuycam taşınacak gücüm yok bulunduğum yerde çok huzursuz dikenüstündeyim sürekli ağlıyorum stresteyim çocugumu yanıma alamıyorum , gidersem alabilcem 😒😒😔😔
Ev arkadaşı olmak nasıl oluyor?