güvenliğiniz için biber gazı taşıyan kimler var kullandınız mı hiç?
gızlı kullanıcılar uzgunum sıze kapatıyorum
gızlı kullanıcılar uzgunum sıze kapatıyorum
biber gazı değilde bir şok tabancası alsak yeridir. dün bir arkadaşın arabasına girmiş aniden heyyula gibi bir herif para vermezsen inmem demiş. el frenini indirip durmuş dreksiyona müdhale etmiş sürekli. erkek halleriyle başedememişler. düşünemiyorum bu bana olsaydı naparım diye.
pislik dolu anam memeleket
Bir dönem taşıdım yanımda. Şimdi ise gerek yok.
neden gerek yok şimdi ki?
Ozamanlar başımdan kötü olay gecmisti o yüzden tasiyordum.
şimdi bitti mi o kötu gunle inş tekrarlamaz
Bitti cok şükür inşallah canim
Teşekkür ederim
rica ederim ;)
Çok taşıdım çok kullandım. Bu devirde ne kadar çok dövüş sanatlarını bilsen de adam çıkıp bir bıçak çekiyor sonra hayatın kararıyor. Delikanlılık yapmaya gelmez yani. Biber gazını bir fıstlıyorum bakıyorum 50 kişi dahi olsa dağılmış :)
Geçen de bir kız arkadaşla gezerken. Çantasından cüzdanı çıkaracak falan. bir tutsana derken içini karıştırdı. Maşallah biber gazı. Çakı. Falan hepsini koymuş. Demek ki o da çekmiş bazı olaylardan.
Cevap
41Cevap
Devletin böyle bir hizmeti varmış o yüzden taşıma gereği duymuyorum. :))
devlet verıyorsa bıldıgı vardır demekkı yaramazlık yapıyorsun kı yıyorsun ben hıc yemıyorum :) uslu dur yemessın genc osman 2
sanada afıye olsun yedıkce
orucluyum ben bugun son
Ben yanımda taşıyorum. Gerçekte hiç ihtiyacım olmadı ama anlaşılan çok etkisinde kalmışım. Rüyamda bir kaç kere kullanma gereği duydum :))
gercekte kullanmazssın ıns canım
bende tasıyorum ama henuz kullanamzdım
ama 2sene olunca at yenısını al dıyorlar
zamanı gecınce etkısı gecıyormus bırde çok zararlıyımıs sanada zarar verebılır
kımyasal ya körluk vs yapıyoprmus
Hmm onu biliyorum, ben bekleyince zarar verir anladımm... Zaten çok zor durumda kalınılca kullancılacak bir şey.. Allah korusun ama öyle bir an olduğunda onu düşünebileceğimi pek sanmıyorum... Ama 2 yılı geçti.. Arkadaşlarım meraktan denemişlerdi. Mahvoldular :))) Yani etkisi geçmemiş gibi ama... Bilemedim şimdi :)
ben bır kez kullandım ama denemek ıcın azıcık bısey denedım
Biraz canice olacak ama okuduğum bir haberden bahsedeyim... Biri saldırıya uğradığı bir anda karşısındakine biber gazı sıkmış ve adam kör olmuş. Kör olan kişide dava açmış ama kaybetmiş. Sıkan kişiye değil de biber gazını üreten firmaya dava açabiliyormuş... Baya ilginç gelmişti...
okumadım ama ilgınclmıs gercekten
Kullanmadim da yanimda tasidim cok igrenc bir kokusu var
iğrenc katılıyorum ama kendın koklama tehlıkelı kısıye ya da hayvana sık :d kaç
bende boşluga sıktım az bırsey sonra bana dogru gelen serpıntısı yettı bene de
gerek duymuyorum genelde travestiler taşır.. gerçi şu aralar travestiler elektro şok tabancası taşımaya başlamışlar.. o. O
baya bır yakısın hehalde onlara içli dışlı olmalısın bak bız bılmıyorduk ne tasıyıp ettıkelrını
çokkkkkk uzun yıllardır gecelerini bağdat caddesinde geçiren biri olarak istesende istemesende bir yakınlık oluyor yani cadde de yürürken iş oluyorlar arabayla geçerken önüne atlıyorlar ya da yolda soyunuyorlar ister istemez sen onlara bulaşıyorsun saat gecenin 4.30'u cadde bp'nin hemen orada yolun ortasında duran bagajda dahil tüm kapıları açık bir mini cooper ve hemen yanında altındaki eteği çıkartıp eşofman giymek için soyunan bir travesti sen araçla ilerlemektesin kafan güzel karşında tangalı domalmış bir g*t duruyor o ne amk. diyorsun senin ben amk.. diyorsun sonra sanane l*n sanane piç diyor başlıyorsunzu arabayla tabi tro yakalarsa mikecek emaneti gösteriyor camdan sdfdfsdfddfff yakalarsan takarsın diyorsun sonra bir cıkartıor biber gazı.. anaskm diyorsun yapıştırrrrr diyorsun ve köklüyorsun gazı.. sdfsdfdfsd
Hiç kullanmadım. Kullanmıyorum.
Dolayısıyla taşımıyorum da...
devir kötu bence cantanda ve arabanda bulunmalı
Haklısın :)
Eskiden bende biber gazı taşırdım sonra bir gün biri bana silah çekince şok tabancası taşımaya başladım.
Kavga ederken kullanmıştım mecburen şartlar eşit değildi :D
Kullanmayı düşünüyorsan da rüzgarı arkana alacak şekilde sık rüzgar tersten vurursa hepsi gözüne gelir :)
sen al zaten , böyle fotoğraf atan yoldada kuyruk sallıyordur geldiklerinde "ay sapık vaar" der sıkarsın gazı
sen tam gazlanMALıksık
+1 benden ☺
adamın dibisin @darkblue89
asdjhsadjashdjashdjahdjas kimin mal oldugu anlaşıldı sanırım benım daha fazla bir şey dememe gerek yok :D
Adamı yere vurmuş beni övmüşsün ne iş bende o arkadaşla aynı fikirdeyim ☺ @göcmen_kızı
çok güldüm +1 :D
sen de mı malsın @darkblue89 onu mu demek ıstedın
Koyduğun resimle özellikle kimin ne çeşit bir MAL olduğu belli oluyor zaten @göcmen_kızı
kullanmadım ama çok kullandılar bana karşı lanet birşey gözlerini açamıyorsun bak yazarkende gözüm doldu nefesinde kesiliyor limonu koyuyorduk gözlerimize
ne halt yerken sıktılar sana akıllı durnalara sıkmıyolar kansk
herkes koyun koyun akıllı dursun o zaman her istenilen olsun
ben denemek için sıkmıştım evin içine bir ara. Sadece gözü değil vücuda temas eden her yeri iğne batmışcasına yakıyor. Biberle bir alakası yok onun tamamen kimyasal bir madde.
adı bıber gazı sadece bıber kokusuna benzıyor
ben zamanında tasıyodum şimdi hayırda kullanmak kısmet olmadı:) ya zaten cantamda ara bul yapmak 10 dakka kim öyle kim kala:D
:D evet çok kullandım gözlerime gözlerime sıktılar hainler
devlet sıktıysa hain deme
:) cumhurbaşkanıda devleti temsil ediyor millet vekilide bakanda poliste öğretmende memurda askerde vs vs vs bu ülkede hain yok ozaman maşallah polisle kavga ettim polis sıktı belediyenin şöförüyle kavga ettim şöför sıktı biri anama sövdü öbürü Allaha ikiside hain benim gözümde sıkıntı yok o yüzden vatan devlet hainleri
hepside senı buluyorsa bır nedenı vardır sen bı dus falan al bakalım bı skaınles
şimdi bir soru soracam sana günlük dışarıda olan birisi kaç tane haksızlıkla karşılaşır adam kayırmayla vs ile? veyahut haksız baskıyla kabalıkta vs ile?
2 sene önce taşırdım ama artık taşımıyorum , kullanacak bir durum olmadı..
inş olmaz
Arabamda hem biber gazı hem muşta var. Şükür ki hiç lazım olmadı ama olursa hiç tereddüt etmem. Biber gazını sol elime muşta sağ elime. Tek kişiden fazla olursa hepsini bayıltırım.
Biz sinek ilacı sıkan arabanın peşin koşmuş bir nesiliz biber gazı ne ola ki :)
bıdebr gazı farklıymıs canım ben denemek ıcın bosluga sıkıp yaksatım o bıle öldurdu genzimi gözumu
ne kadar güvenliğimi sağlar meçhul. zarar vermek isteyen onu da etkisiz hale getirir zaten.
sapıklardan tınercılercen falan korrusun kendını tacızclerden
erkkeler kuş beyınlı oldugu için fazla kafaları çalsımaz
hmm İstanbul gibi koca bir şehir de yıllardır bir başımayım. kim bilir kimlerin arasından geçiyorum ama düşünmedim hiç.
bence al canım tekzen ıkea gıbı magazlarda satıyorlar 8tl falan fıyatarı
belkı bırgun işine yarar
Allah kötüye düşürmesin, o kadar da hafife alma.
aklımda bulunsun.
aynen inş bişey olmaz sana da bızede
Allah korusun ne diyim amin.
:))))))))
Hiç kullanmadım, sağolsun devlet eksikliğini aratmıyor :D
devlet verıyorsa bıldıgı vardır demekkı yaramazlık yapıyorsun kı yıyorsun ben hıc yemıyorum :) uslu dur yemessın genc osman
afıyet olsun
Cop, biber gazı ve şok cihazıyla dolaşıyorum arabada. Kullandım güzeldi adam polis çağırdı bende Atatürk'e küfretti diyince polis adama yamuldu yırttım :)
av Bayisinde Calışıyorum biber Gazınıda Cok iyi taddım bir ucunda sıktım dükyanın
yarım saat giremedim dükkana :DaD:ASd
Kullanmak nasip olmaz inşallah ewet yanımda taşıyorum
inş nasıp olmaz
çok kullandım onunsuz olmaz hayatın dadı ))
yok be şaka diyorum hiç kullanmadım hiç kullanılan ortamda olmadım
Lisede Fizik Hocası Leyla Hoca almış bende artislendim bana sıkın hocam bisey olmaz diye oda bir Fırt sıktı 5 saat kör gibi gezdim
breh
Her gün laf atıyorlar, aylık gaz masrafım var benim :/
Benim hoşuma gidiyor biber gazı valla, gezi parkında cok yedik alışkanlık yaptı herhalde
Gezi parkında bağımlısı olduk kanka kendime sıkıyorum :/
Allaha şükür ihtiyacım olmadı zaten biber gazı kullanmam öyle bir durumda farklı bir savunma yöntemi kullanırım
çantanızda bulundurun 1 tane her zaman bizmi olcaz yanınızda
:)))))))
Kullanmadım da bir kere sıktım kendi gözüme denemek amaçlı berbat bir acı ve panikletti beni
:)))) hihihiiii
:)))
Hiç kullanmadım ben onun yerine yanıma. bir kilo turşu alıyorum daha kullanışlı
tursuyu npıyon? allahım ya
Evimde var hırsız vs karşı tedbir amaçlı inş gerek kalmaz
inş gerek kalmaz
Sevgilime almistim ama kullanamadi adliye girinde elinden almislar
özelden yalnızım sevglım vs yok hıc olmadı demıstın ne ayaksın
özel mesajları sılıyorsun galıba
Kullanmıyorumda Dün akşam kadıköyde kullanan baya polis gördüm ama :-)
Polis arkadaşlar var benim onlarda var bir dünya bak
Ben siparis edenlerdenim. Sagolsun canimdan sorumlu insanlar eksik etmiyor tabagimdan
Kavgada cikariyorum kankaa iki fıs fıs bakiyorum herkes dagilmis
bir gün alıp kendme sıkacam nasıl bişi merk ediyorum :D
cok merak ettiysen ben sıkayım kanka :D
Evet tasiyorum canım sıkıldikca etrafa sıkıyorum cok eglenceli
aferım sana bende sıktım ama kendım de etkılendım
Hayır hiç kullanmadım ama almayı düşünüyorum
sipariş verdik tanıdığa daha gelecek :/
Kullanmadım ama yanımda taşıyorum :')
Hayır, iyiki de tatmak nasip olmadı.
tebrık edıyorum sızı
Kullandım kız arkadaşıma sıktım :)))
aferim kanka sana
Is geregi kullandim, yanimda tasimiyorum ama.
Var bende ama hic kullanmadim
kullanmak nasıp olmasın ins
İsim gereği kullaniyirum çok zevkli :)
ne iş yapıyorsun genco
hiç inandırıcı olmasada :) kolay gelsın
özel guvenlık sana yakıstıdıgım meslek kansk nedense
bundan zevk alacak karakterdeysen birgün o zevki kendi üzerinde ya da yakınların üzerinde de tatmak zorunda kalırsın umarım.
daha siftahım yok kullanamadım
bence yanınızda bulundurunuz belkı lazım olur inş olmaz da dılegımız
biber gazı satıyordum kızlara bir zamanlar :D
evet çok kullandım :)
afıyet olmustur ozaman
macera olsun diye partyde sıkmıştım :D
Gerek yok taşımama bilegim yeter :)
bana sıktılar moruk genzim yandı
b4444n
tasıyon yanı
yess
bende var ama kulanmadım taşımıyorumda