Bana gecenlerde misafir gelmisti. Birkac gun sonra kadin arkadasim banyo dolabında bir krem gördüm adı tam neydi atar mısın bana dedi. Ben misafirlikte kimsenin dolabini karistirmam, özelidir yani sonucta. Elleri yika çık. Karıştırınca ne geciyor elinize?
X markasi kullansa ne y markasi kullansa ne? Niye bazi insanlari ilgilendiriyor bunlar. En sinir oldugum seydir, ilk defa da basima gelmiyor. Ev sahibinin dolaplarini karıştırma hakkini nerden buluyot bu insanlar? Ev bulabilsem tasinmayi dusunuyorum ve artik bu karistirma olayi yüzünden yatak odasinda ebeveyn banyosu olan bir eve tasinmak ister oldum. Benim banyomla, misafirlerin kullandigi ayri olsun diye.
X markasi kullansa ne y markasi kullansa ne? Niye bazi insanlari ilgilendiriyor bunlar. En sinir oldugum seydir, ilk defa da basima gelmiyor. Ev sahibinin dolaplarini karıştırma hakkini nerden buluyot bu insanlar? Ev bulabilsem tasinmayi dusunuyorum ve artik bu karistirma olayi yüzünden yatak odasinda ebeveyn banyosu olan bir eve tasinmak ister oldum. Benim banyomla, misafirlerin kullandigi ayri olsun diye.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Maalesef benim cevremde de var boyle birileri hatta sadece banyo degıl evin her yerini karistiriyormuş, yengem anlatmisti o şahis onun evinde yatak odasına girip bazanin altina bakarken gormüs.
Kadinlar niye boyle ya? Erkekte boyle seylere denk gelmezsin kolay kolay. Bana ne elamin yatak odasindan, ayip diye dusunur. Bana ne hangi sampuani, kremi kullaniyor der işini bitirir çıkar. Bu kadınların orayi burayi karistirma, evde toz görmek istemesi gozleriyle taramasi falan cok yoruyor gercekten.
Allah yardım etsin hastalık yani
Benim odama da girip benim yanimda odami karıstıran birileri oldu. geliyor kütüphanemi karistiriyor ki bu konuda hassasimdir. benim yanimda annemin odasına girip dolabini acıp kıyafetlerine bakıp yorum yapıyor. Sonra da kalkıp beni kınayabiliyor boyle ilginc insanlar var yani.
aceba o an bişey mi gerekti ama karıştırma çık ev sahibinden iste demi
Yok ya bazıları özellikle karıştırıyor
Bir sey gerekse bile gel benden izin iste yani. Ki her seyi misafir gelmeden ayarliyorum. Havlulari falan. Baska bir seye ihtiyaclari da olmuyor. Resmen terbiyesizlik
Tamam da başka eve taşınıp ebeveynli banyo olması çözüm değilki ona bakarsan banyodaki eşyaları başka yerede koyabilirsin misafirin geldiğinde. önemli olan karıştırılmaması karıştıran normal banyoyu yine karıştırır :D
Ortaligi karistiracaklar diye habire dolaplari boşaltamam ki. Belli duzeni var her yerin. Bazen 10 dk ya geliyoruz diyen de oluyor. O sıkışıklikta banyo dolabini falan bosaltmak en son dusunecegim sey. Ortaligi bir süpürmek, toparlamak oluyor ilk akla gelen kisa zaman varsa. Ayri banyo olsa tum kisisel esyalarim kendi banyomda durur. Ortak banyo da ise pek bir sey koymam, karistiracak bir seyleri olmaz yani. Havlu, sivi sabun, temizlik malzeleriyle falan doldururum ortak banyoyu. Hala karıştırırım diyen olursa da yatak odadini kilitlerim. Ne yatak odama girebilir ne banyoma. Ama ortak banyo olunca elimi yikayayim, klozete gideyim diyen cok oluyor. Girme de diyemiyorsun, kapiyi da kilitleyemiyorsun
Haklısın ne anlamı var haklı olmanın :)
Evet burdan sesleniyorum Bu gizli üyenin evine gidenler Wc ve Banyo Dolaplarını karıştırmayın bir daha !!!
Ciddi misin. Bir de kendini ele mi veriyor. Millet iyice mala bağladı ya hayırlısı bakalım
Asla yapmayacağım şeylerden birisi kendimden utanırım ya
Bi misafirim pedi kullanmıştı
Öyle bir şey yapmam bu kötü bir alışkanlık...
Hadsizlik
karıştırmam