Bekar gibi takılan evlileri ayrı tutuyorum onlar oynak oluyor 😀😀😀

Mutlu olayım hayatıma neşe katayım derken bir bakmışsın hayatın kaymış çıkmazın içindesin aşk bitmiş güven bitmiş mutlu olayım derken niye mutsuz edeyim bekarım sürekli beni sorgulayan yok rahatım iç sesimi dinlemek istemiyorum bu gün ki gelen kötü haberler sonrasında iyice soğudum herşeyden insanların gözünü para mal mülk kör etmiş böyle bir nesilde evlilik kendini ateşe atmak gibi bir şey olsa gerek.
Bunun evli veya bekar olan kişilerin hayata bakış açılarıyla alakalı bir durum olduğunu düşünüyorum. Her iki durumda da mutluluk veya mutsuzluk yaşayan kişiler var.
Cevap
51Cevap
Yalnızım ve mutsuzum
Geçen gün kız kardeşim şey dedi evlilik erkek için sultanlık, bekarlık kadınlar için sultanlık demişti.
Niye böyle diyosun dediğimde yediği yemeği üstüne döken yeğenimi ve temizleyeyim derken iyice ortalığı batıran eniştemi gösterdi hshshsh
Ama genel olarak evliler daha mutlu bence en azından evli erkekler hshshs
Medeni hal ile alakalı olmayan bir şey bence mutluluk. Bazı insan yer durumda şikayet eder, hep çilekeş odur, her yükü o kaldırırcasına konuşur vs. Örneğin, karantina zamanlarında, evli olan eşinden şikayet ederken, bekar olanlar yalnızlıktan dem vurdu. Hayat böyle işte, mutsuz olmak için tonlarca sebep var. Büyük sanatkarlar mutlu olmanın formülünü bulanlar, ha evli ha bekar ha dul.
Her anın aklımda, her kıvrımın
Sanmasınlar asla, seni benden ayrı
Savrulur savrulur, saçlarında hayatın
Seni sorsunlar benden, bi’ tek ben anlarım diyemedikten sonra ne fark eder))😀
Bekarlar sevgilileri olunca mutlu oluyor. Evlilerin mutlu olmaları çok fazla değişkene bağlı. Aileler anlayışlı olacak, burunlarını sokmayacak, çiftler birbirlerine karşı arkadaş, dost vs olacak, çocuk varsa ayrı dert, araba bilmemne lazım, giderler daha fazla. Hepsinin bir araya gelmesi gezegenlerin bir hizada olması gibi bir şey herhalde. Bekarlar daha mutlu diye düşünüyorum, müzmin bir bekar olarak.
Evliler, bakıyorum arkadaşlarıma çoğu evli, evliler sürekli aile halinde buluşuyorlar bekarlar davet etmiyorlar bizim buluşmalar kuru kuru geçiyor onlar dibine vuruyor🤦🏻♀️
Sen bekarmisin
Türkiye'de bence her ikisi de hayatın tadını tam olarak çıkaramıyor ama bekarlar 3-0 öndedir.
Evli olup mutsuz olan var. Bekarlardaki mutsuzluğun sebebi bence yaşamadıkları şeye olan merakından dolayı. O merak da sadece evlenince geçer.
Bekar olarak gayet mutluyum , evlenipte boynuzlanacağıma veya ruh hastası birisi tarafından nefes almama kadar kısıtlanacağıma bekarlığı tercih ediyorum
Evliliği, kısıtlamak olarak görmeye devam edildiği sürece, bekarlar hep daha mutlu görünecek.
hayatı yaşamasını bilenler mutlu bence evli ya da bekar farketmiyor
Bence her iki tarafında mutsuz veya mutlu olduğu durumlar vardır.
Aman evlilik falan uzak olsun dünyada cehennemi yaşamak istemem 😄
Bence kimse mutlu değil.
Evlilik.
Varlığı bir dert yokluğu yara.
Evli arkadaşım bana sen çok rahatsın diyip diyip duruyordu. 3 çocuğu vardı.
Bekarlar daha mutlu, hesap soran yok, kısıtlayan yok, çok fazla sorumluluk yok.. mis gibi 🥳
Doğru kişiler ile evlilik yapanlar tabii ki daha mutlu
Sağa bakıyorum sola bakıyorum sonra miyop olduğumu anlıyorum (mizahi anlattım). 🤣🤣🤣
Türkiye' de tüm medeni haller bir şekilde mutsuz diye düşünüyorum. 😉
Günümüzde maddi durumu yüksek olan evliler ee tabi cinsel yaşamlarıda iyiyse mutlu ama maddiyetı iyi olmayan evli çiftlere birde bunun üstüne cinselliklerinde doyuma ulaşamıyorlarsa mutsuzlar
%92 mutsuz…
Soruyu yanlış anladım🙋🏻♂️🤦🏻
Maddi durumu yüksek ve cinsel yaşamlarıda iyiyse evliler mutludur.
Valla evlenen de evlenmeyen de arkadaşları anlatayım.. bekar kalanlar kendi aralarinda takılırken evlenenlerde tüm bekar arkadaşlarından uzaklaşıyor evliler evlilerle takılmaya başlıyor iki tarafta birbirini disliyor anlican
Bekarlar daha mutlular... Evli olanların üzerindeki sorumluluklar vs. çok daha ağır konular olmaya başladı son dönemde. Bu yükü taşıyamayanlar çoğunlukta ve mutsuzlar...
Bence evli olup her iki tarafın da özgürlük vb. kısıtlamadan aynı zamanda saygı çercevesinde hareket edilirse güzel olabilir.
Bekar evlilerin, evliler bekarların mutlu olduğunu sanıyor sanki..
Sitenin haline bakarsak aldatan ve kendini teşhir eden kadınlar, evli olduğu halde kızı yaşındaki kızlara yazan adamlar. Sanırım bekarlar daha mutlu
Tekken mutlular=evli mutlular>tek mutsuzlar>evli mutsuzlar (bu değerlendirmeyi ekşi sözlükten alıntıladım😀kesinlikle doğru)
Evlenen bir tane arkadaşım mutlu değil. Çocuk İçin evleneceksen evlen önerisi dışında bir teşvik edici cümle kuramıyorlar gariplerim
Gençken bekarlar, ama belirli bir olgunluğa erişince ise Evliler. Yaşanan Hayat dönemine bağlı bence.
Evlenmeden hayatin tadini cikarmak mumkun degil bekarlar diyen arkadaslarin da neden onu soyledigini cok iyi biliyoruz konusturmasinlar simdi
hocam şu devirde evli de mutlu değil önüne gelen karısını kocasını boynuzlar olmuş riske değmez artık yalnızlıktan kim ölmüş
Oglum niye hep kotu taraflari goruyorsunuz ne belli o evliliklerden bir tanesinin de sizinle esinizin olacagi yanlislar cogaldi diye niye kurunun yaninda yasi yakiyoruz ki iyi dusunup tanisip bilip ona gore evlenilmesi gerekmiyor mu ne bu kotumserlik bu kadar nasil yasadiysan oyle biriyle evlenmek istersin digerlerine kalbin isinmaz isinamaz zaten o zaman her sey riskli niye yasiyoruz hayati intihar edelim nasil olsa olecegiz yolda yurumeyelim disari cikmayalim evde de oturmayalim insanlar guvenilmez hep yalniz kalalim riskli okumayalim meslek sahibi olamayacagiz riskli o riskli bu riskli boyle mantik mi var kardesim allasen sen varsan eger dunyada seni hakeden kisilerdl de vardir mantikli olarak kimse turunun tek ornegi degil
İlla ki vardır da benim artık uğraşacak halim yok isteğim de kalmadı o ilişkinin Bana verecekleri yaşatabileceği sorunlara risklere sorumluluklara beklentilere değmez ayrıca bugün güvenilir de yarın da öyle olacak mı garantisi yok benim de 3 kuruşluk bitme ihtimali olan mutluluk için o kadar derde tasaya giremem
Gecenki dedigimi tekrarliyorum senin yolun yol degil kardesim dosdogru tertemiz yolda ilerlemek yerine onune cikan tali yollara sapmayi dusunerek varmak istedigin yere kestirmeden ulasmaya calisiyorsun ama o alternatif gibi gozuken yollarin hepsi dikenlerle kapli pisliklerle dolu sag salim cikman mumkun degil ileride pisman olacagin besbelli ama sen bunu secmek ve bundan zevk almak istiyorsun ne kadar canin yansa da yara alsan da gozun hic bir seyi gormek istemiyor
Bekarlar.
Görselden hiç bir şey anlamadım fjfkg
Yokk 😄
eşin seni mutlu edebilirse evlilik.. Ama genel olarak evlilikler sıkıntılı olduğu için bekarlar kat kat daha mutlu
😂😂
Evli gibi takılan bekarlar fkdkdk
200.000 lira borcun altına girip mutlu olan varsa helal olsun
👏👏
Evliler mutsuz. Mutluyum rolü yapıyorlar. Yoksa elalem ne der
Bekarlar bence en azından bebe maması derdi yok kredi borcu derdi yok
Günmüzde hayvanlar bile mutlu değil kaldı ki evlisi bekarı mutlu olsun
Aklı başında düzgün insanı bulan mutlu
Düzgün kişiyi bulamayan da dövünüyor
Bekârlar daha mutlu. Hele de şu ekonomide bir evi geçindirmenin zorluğunu en çok evli çiftler anlar.
Evli olup mutlu olan da var olmayan da, bekar olup mutlu olan da var olmayan da var. Aynı şey😶🌫️
Bekar olmak daha kolay gibi görünüyor ama onun da zorlukları var :(
Evet bende merak edip cevapları okuyacam
Şu zamanda parası olan mutlu.😄
Parası olan mutlu kanka
Bence kimse mutlu değil. Herkes kendini kandırıyor
Doğru ve ruh ikizini bulanlar
Bence bekarlar daha mutlu
Bence bekarlar daha mutlu gibi
Kimisi evlilikte buluyor mutluluğu kimisi bekarlıkda evli olanlar keske bekar olsam dlyor bekar olanlar evli olsaydım diyor yani herkes bir şikayetçi
Mutluluk kişeye göre değişen bir durum olduğunu için bu belli olmuyor bence
İki taraf da mutlu değil bizdeki derdi yılana anlatsak siz bizden dok sürünmüşsünüz der 😂😂
bekarrrrrrrr benim gibi her gece başka başka ten takılırım hayat benim
Ben bekarım mutsuzum canım istese yspck kimse yok😐
Evli olupta rahat yaşantımı özenen çok tanıdık var. Bence bekarlar daha mutlu. Sıfır sıkıntı.
Evli /bekar farketmiyor. İcinde ki mutlulugu bulan, icsel huzuru olan herkes mutludur )
Günümüzde; Evlilerin yaptıklarını bekarlarda yaptığı iÇin bekarlar daha mutlu bencee
doğru kişiyle evlilik yapanlar daha mutlu gibi
Hiç kimse mutlu değil bence
Gündüz bekarlar gece evliler:))
Huzurlu ve mutlu evlilik yaşayanlar
Hepsinin ayrı bir derdi var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?