Cevabını biliyorum da tam cevabını almak istiyorum, neden yani? Yeni tanışmış olsak bile böyle.
Bu arada selam.
Bu arada selam.
Ben sevmiyorum çünkü altına basa basa kanka diyenler oluyor sanki benim niyetim ona yurumekmis de o da ben seni arkadaşım olarak görüyorum mesajını sürekli kanka kanka diyerek veriyor gibi hissediyorum. O yüzden çok itici oluyor ulan tamam a q yurumuyoruz ulan abaza miyim be a q kızı seni tamam bu süs be yeter.
çünkü şöyle
kızla normal konuşuyorum arkadaş gibi
yürümüyorum falan
ikide bir kanka kanka diyip deli ediyorlar
bre geriz3kalı ben sana bacım bacım diye sesleniyor muyum
ne diye kanka kanka diye üstüne basa basa dillendiriyorsun sanki abazaymışım gibi
hayret bir şey
Evet istediğim cevabın Türkçesi buydu...
Cevap
10Cevap
ilk konuşmada kanka demek aşırı itici geliyor bana. yani normal komuşuyoruz adımla hitap etmek varken neden kanka diyesin ki hem o kankalık samimiyetini sağlayamamışız hem de gelmiş bana kanka diyor. belki aşık olacağız birbirimize? gönül kime söz vermişse aşk onda muhteşemdir... ne yazdım ben be
Kadının/erkeğe, erkeğin/kadına, kadının/ kadına, erkeğin/erkeğe. Karşı hitap şekli böyle olmamalı. İsimle hitap her zaman en sağlıklısıdır. Sevgili veyahut yakın bir arkadaş değilsenizde iltifat barındıran kelimeler kullanılmamalıdır.
Bazılari sevmez kanka gelimesini kız tarafından oyuzden
Kankamı otuzbir çekerken düşünmek istemiyorum da ondan.
Soruya sayıları karıştırmayalım lütfen...
Sen yedekte duruyorsundur büyük ihtimalle. Bir gün kimseyi bulamazsa ilk geleceği kişi sensin kısacası.
Cevabını biliyorsan sorma.
Kanka deme lazım olur ıhıhıhıhı
Ben erkeklerin demesini bile istemiyorum
Yürüyodur çünkü sana
Çocukla geliyor
Ne çocuğu
Çocukça*
Kanka deme lazım olur diyo
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?