selam KS evet valla yapıyorum delilik kanımda var napiim annem geç saatlerde dışarı çıkacağım zaman soru yapıyor bende herkes uyudu mu saat 11 12 hop kaçıyorum gizlice giyinip ve birkaç kez yakalandım gram akıllanıyorum napim maksat kafa dağıtmak az önce kız arkadaşlarım aradı çıkalım dediler gezelim tamam dedim herkes uyudu ben kaçar 😬😂 arkadaşım ramoo var haber ettim bizi arabayla sahile götürecek umarım yakalanmam dönüşte 😬
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaşım kıskançlık krizine girdi yarı yolda indirdi beni o indirince annen aradı nerdesin diye 🥺🤪 pohuuu yedik 😬😬😬
Evden geç saatlerde gizlice dışarı kaçıyorum bu delilik mi 😬?
Sana öyle geliyor canım böbrek yetmezliği yaşayan binlerce diyalizde insan var. bunlar bir şekilde başka insanlar naklediliyor. kendini değersiz hissetme hiç bir zaman yoksa değerini bilmeyen insanlara yem olur gidersin
kesinlikle hele yakalandığım zaman off kıyamet bir kere eve 4 tee döndüm gizlice kapıyı açtım karşımda annem nerden geliyorsun dedi ben buna cevap veremem dedim 😂😂😂
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Merak ettim eviniz çok mu büyük? Kapının sesine falan nasıl uyanmazlar? :D
gizli iş kapıyı yağlardım 😈😂😂
Kapı yağlansa da ev küçükse mümkün değil yani. Hani iki katlı evlerde falan kolay olur.
Kocaman kadinsin niye kaçıyorsun aksiyon olsun diye mi
evet heyecan severim
annem sorun yapıyor
Hayat sana güzelmiş benim ömrüm eve kapalı geçti her gün gece gündüz evdeyim hiç dışarı çıkmadan yaşıyorum
Niye çıkmıyorsun ki
Gelinlik giydirip çalılıklara atarlar knk dikkat et 😃
sıkar biraz
Bir filmde geçen bir replik birden aklıma geldi:())
Gece 2 de dışarı çıkıyorum arada çıkmadan anneme haber veriyorum öyle gizlice çıkmalarım yok zaten gizlice çıkacağım bir durumum olmuyor
Yakalandığın da tepkileri ne oluyor?
kıyamet bir kere tokat yedim umrumda mı değil
Ama bi yerden sonra ya kısıtlama falan başlarsa
Ben akşam 9 da çıkmaya korkuyorum
yok ya onlar benden korkun 😈😂
Heyecan iyidir. Gece gezmek gibisi var mı ya.
kesinlikle buda benden 😂
😂
Nereye gittigine baglı
yer belli değil
O zaman helal olsun yakışırrr
🤣🤣 Bu delilik değil
nee
Evden çıkmak 😀
haklısın
Nereye gitttigine gore degisir 😇
kız kıza bilmiyorum
Genclik diyelim o zaman enerjin varken cikip geziyiosun
doğrudur
Hayat kisa eglenmene bak
Geçen bizm mahaleden birini götürdüler dikkatli ol
tövbe estağfurullah
Ciddiyim valla haberin olsun organ nakli lazım sende arada güme gidersin 🤣🤣
5 para etmez organlarım geri dikerler içime 😂😂😂
Sana öyle geliyor canım böbrek yetmezliği yaşayan binlerce diyalizde insan var. bunlar bir şekilde başka insanlar naklediliyor. kendini değersiz hissetme hiç bir zaman yoksa değerini bilmeyen insanlara yem olur gidersin
Bazen böyle delilik cilginliklar yapmak lazım
Evet kıral asabın kimyan bozulmuş
Bira film yap evinde
kes bira içmiyorum kız kıza kaçamak 😡
Güzel yaşamalar kıral
Alkol mu içiyorsunuz?
hayır
Delisin
buyurun benim 😂
Arada bir yapmak lazım delilik güzel oluyo
kesinlikle hele yakalandığım zaman off kıyamet bir kere eve 4 tee döndüm gizlice kapıyı açtım karşımda annem nerden geliyorsun dedi ben buna cevap veremem dedim 😂😂😂
Valla arada böyle ekşin lazım sen tam benim kafadasın sakın bebek sahile gitmeyin 🤣
bebek sahili neden ki
Duymadın mı kıyamet koptu orada 🤣
yooo
Bebek sahilinde gündüz ilişkiye girdiler millet de baktı
Senle ekşın yapmayı çok isterdim
bedgörl oldu çıktı buda
kes boş yapma
ne zaman boş yapacağımı sana mı sorucam yavru
Hangi sahil bu binlik jack daniesl var içelim 😅
içki sigara yok beybisi kız kıza masum kaçamak
Abla içinde sapıtanlardan değilim yerimi biliyorum kafa dağıtmak açısından dedim bende sigara kullanmıyorum ama arada içiyoruz
yok almimm
Kola çekirdek diyorsun yani 😅
Bizim konyaaltı sahilinde iyi yapılır o ddn
Dikkat et reis Türkiye de bin çeşit insan var
ben ederim korkma
Biraz delilik yapıyorsun, tecavüz ederler sana
g. ötü yiyen gelsin
İćkililerdi arkadaşım dediklerin bile tecavüz edebilir, çok içkiliyken engel olamazsın, bir gün sonra ertesi gün hapı alırsın.
boş yapma manyak içkili ortam değil kız kıza hep takılacağız erkek Yok
Arkadaşlarını satan kızlar var, uyku ilacıyla unuturlar, kendini ge... evde bulursun, dikkat et.