Aile & Toplum Selam, günün nasıl geçiyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 14 Yapay Zekaya Sor Neler yapıyorsun. Ben dışardaydım eve yeni geldim meyve tabağı hazırladım hava çok sıcak 🥵 meyve yiyeceğim sonra işlerim var onları hallederim 🍓☺️? E sen napıyosun?https://youtu.be/PFRdxhEJHnk Güncellemeler+1 yıl Güncelika Selam, günün nasıl geçiyor? Cevapla İş Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149b cevap paylaştı. Günüm güzel geçiyor World war z filmini izledim 1 0 Yorumla
Onemortime Takip Et Master Yaş: 45 , eic 88% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Günüm çok yogun geçiyor.. Kahve molası verdim kendime.. Sabah 6:00 dan beri koşturmayla geçiyor.. Bakalım ne zaman bitacek :) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Biter inş Yorumla Onemortime +1 yıl İnşallah :) Yorumla
Lalinam Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Okuldan yeni geldim büyük final haftasına çalışıyor burada da kafa dağıtıyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Başarılar dilerim Yorumla Lalinam +1 yıl Teşekkür ederim ♥️ Yorumla
Golgeharamileri91 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Hep aynı şeyler işte uyku hapları dalan dolan gülümsemeler😪 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Tam iyi geçiyor derken biri canımı canımı sıktı.. 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Benim de öyle Yorumla Sükût_uHayâl +1 yıl İnşaAllah onların da canı sıkılır. Afiyet olsun. Yorumla Soran +1 yıl İnş@llah teşekkür ederim Yorumla düşünen_biri +1 yıl Senin canını sıkan kim? Söyle, onun canını sıkalım 🤨 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 763 cevap paylaştı. Afiyet olsun migrenim tuttu kahve içiyorum 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun. Teşekkğrler Yorumla Gri3480 +1 yıl Sağol🙏 Yorumla
Sonsöz27 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 97% +1 yıl Burdaki yorumlara cevap vererek geçi yor 1 0 Yorumla
bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. yeni uyandım bildirimlere bakıyorum 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yemek yapmam lazım ama nasıl uykum var anlatamam😄 1 0 Yorumla
ѵαℓεɳƭเɳσ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Çalışarak geçiyor. O işten öbür işe koştur dur. 😀 1 0 Yorumla
Ardafit67 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Spordayım senin 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Şükür. Yorumla Ardafit67 +1 yıl Maşakocaayı ne demek Yorumla
mrens Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl afiyet olsun bana da biri hazırlasa keşke 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Eriğim düştü göz ettin🥺 Yorumla mrens +1 yıl benim hakkım düşmüş sjsjsj Yorumla Soran +1 yıl Hakkını helal et öyleyse😬 Yorumla mrens +1 yıl ahahaha sorun değil başka zaman hazırlarsın Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 11b cevap paylaştı. Güzel geçti 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Berbat 1 0 Yorumla
bymemonun45 Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl sormaz olaydin.. 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla bymemonun45 +1 yıl keyfimi bozan cok sey var Yorumla Soran +1 yıl Kimin yok ki sanki Yorumla bymemonun45 +1 yıl illaki var da Şu an bu kadar darlanmamistim hic Yorumla
calpsize Takip Et Guru Yaş: 40 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 611 cevap paylaştı. Afiyet olsun 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 8,7b cevap paylaştı. Dondurma yok mu. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
19Cevap
Günüm güzel geçiyor World war z filmini izledim
Günüm çok yogun geçiyor.. Kahve molası verdim kendime.. Sabah 6:00 dan beri koşturmayla geçiyor.. Bakalım ne zaman bitacek :)
Biter inş
İnşallah :)
Okuldan yeni geldim büyük final haftasına çalışıyor burada da kafa dağıtıyorum
Başarılar dilerim
Teşekkür ederim ♥️
Hep aynı şeyler işte uyku hapları dalan dolan gülümsemeler😪
Tam iyi geçiyor derken biri canımı canımı sıktı..
Benim de öyle
İnşaAllah onların da canı sıkılır. Afiyet olsun.
İnş@llah teşekkür ederim
Senin canını sıkan kim? Söyle, onun canını sıkalım 🤨
Afiyet olsun migrenim tuttu kahve içiyorum
Geçmiş olsun. Teşekkğrler
Sağol🙏
Burdaki yorumlara cevap vererek geçi yor
yeni uyandım bildirimlere bakıyorum
Yemek yapmam lazım ama nasıl uykum var anlatamam😄
Çalışarak geçiyor. O işten öbür işe koştur dur. 😀
Afiyet olsun işteyim.
Spordayım senin
Şükür.