Sizce ne yapmayalım bi akıl verin akıl akıldan üstündür. ?

Merhaba arkadaşlar öncelikle hiç iyi olmadığımi belirtim gerçekten de hiç iyi değilim. Hem ruhen hem piskolojik olarak. Eşimle aramız hiç iyi değil küfür hakaret dayak dayanılmaz hale geldi bardak taştı artık iyice dayanamıyorum hem piskolojik hem fiziksel şiddet uyguluyor. Gücüm kalmadı 2 oğlum var biri 3 yaşına girecek biride 1 yaşında. Çocuklar olmadan öncede ayrıldık bı kaç sefer çocuklar olduğunda ayrılmamıştm ama çocuklar olduğunda 2 sefer ayrıldık. Ve geri barıştık çünkü annesiz babasız büyüdüm onlarda benim gibi büyümesinler istedim artik çektiğim eziyetten bu düşünceyi sildim beynimden bir Şubat ayında birde geçen ay ayrıldık artık içimde sevgi kalmadı yaptiklariyla bitirdi. Ne yapıp edip geri ikna etti beni çocuklar icin geri barismistim söz verdi aynilarini yapmicak diye tekrar aynı bı fark yok. Ayrılmak istiyorum ama çocukları düşünüyorum 3 yasina girecek olan benimle asla durmaz babasına düşkün babasız durmuyr 1 yas olanda bana düşkün Tek gidebilecegm yer annem var ama annemin durumu da kritik 1 yas olani almam gerekiyor çocuklar olduğundan ilk ayriligimda ikisini almadim ikincide 1 yas olani aldim ama olmuyor annemle de anneme gittiğim gibi hemen iş buldum günlük tekstil işi işe girdim yük olmamak için annem baktı çocuğuma. Ama olmuyor bana çok karışıyor ve hiç rahat değilim annemin yanında gel gelelim asıl mevzuya Kadın sığınma evine gitmek istiyorum. Ama oraya gittimjin mecbur tek gitmem gerek çocuğum var onu kime bırakıp ise gidebilirim İse gidip kadın siginmadayken Bir süre para biriktirip netten araştırıp en ucuz kirası olan hangi şehirse oraya gidip yeni hayata başlamak istiyorum aklımdaki bu ama nasıl alışacağım. Çocuklarımı görmeden onlarsiz nasıl yapacağım onları çok özleyeceğim. Ve tek başına evde nasıl uyuyacağım korkarim tek başına kalmaktan hani ortak kullanımlı bı daire tutsam ya karşımdaki piskopatsa ya beni öldürürse ya zarar verirse korkuyorum Ben eziyet çekmekten kurtulmak istiyorum artık ama napmam gerek bilmiyorum bi akıl verin lutfen
Sizce ne yapmayalım bi akıl verin akıl akıldan üstündür. ?