Baskıcı ailemden nasıl kurtulurum , lütfen yazının tamamını okuyun?

öncelikle merhaba. bir çok kızın derdi olabilir baskıcı aile ama artık ben çok yoruldum ve ne yapacağımı bilmiyorum. 22 yaşıma geldim giyim kuşam , erkek arkadaş yasağı, hür irademi kullanamamak. ben kendi istediğim hayatı yaşayamıyorum ailemin katı kurallarına göre yaşamaktan bıktım. sıfır kol giymeme bile izin yok herkes etek şort giyebilrken ben allahın sıcağında kot pantolonla geziyorum. onu öyle yapma baban kızar onu öyle deme baban kızar. yalan söylememi istemeyip zorunda bırakıyorlar. nefret ediyorum ailemden. ayrı eve çıkıcam para kazanıp diyorum baban evlatlıktan reddeder ancak yurt dışına gidersen iş maksatlı kurtulabilrsin ayrı eve çıkabilirsin diyolar. şu yaşıma kadar hiç destek olmadılar oldularsada bir konuda hep tehtit ve baskıyla oldular. bütün gün evde oturuyorum ben genç yaşımda neden eğlenemiyorum evde oturmaktan iki büklüm oldum ben ne zaman bir daha genç olucam? açık giyinme konusunda baskı kurarken fark etmediğim bir şey vardı ama düşündüğümde anladım ki demek ki benim babam elaleme ne gözle bakıyor ki bana izin vermiyor sonrasında instagramda takip ettklerine baktım gizliden g*tu açık fake hesapları takip ediyor yanlış duymadınız kadının vucudu ortada ve takip ediyor. zaten anneme asla telefonunu vermez :) daha öncede aldatmıştı bunu öğrenip anneme söylediğimde yemediğim hakaret kalmamıştı onların yuvasını bozmuşum o sanki aldatmamış gibi. ya bazen düşünüyorum onlar olmasa hayatım nasıl olur diye ve onların olmadığı ortamdaki kendime bakıyorum ve özgüvenli başarıya ulaşıcak birisi olarak görüyorum kendimi. eve az önce geç geldim ilk kez kafede oturdum insanları izledim bir yandan evraklarım vardı doldurulması gereken oturdum işte. geldiğimde selam verdim nerdeydin naptın evde dolduramıyo musun diye sordu ve gözlerinde iğrenç bi bakış vardı o***pu gözüyle baktı. ya nefret ediyorum gerçekten. tek düşündüğü biriyle s*k*smemem. her şey yasak yasak yasak. nasıl kurtulacağım?
Baskıcı ailemden nasıl kurtulurum , lütfen yazının tamamını okuyun?