Valla artık bıktım! Bıktım!Akşam sıcak bastı mardodan dondurma alayım dedim. Baktim hiç fiyatlar yazmıyor hemde evde tekim yarım kiloluk değilde çubuklu alim dedim.
45 gram çubuklu dondurma 8tl olmuş! Yarim kiloluk dondurma ise 45tl olmuş! Size yemin ederim dondurmada tad yok! Buzun üstüne şeker serpsem daha güzel dondurma olurdu! Hem gramajdan çalmışlar hemde fiyatları 2 katını geçmiş!
Ana avrat sövmek dışında elimizden bisey gelmiyor! Ben artık bıktım! NE OLACAK BU ÜLKENİN HALİ?
Gerçekten ben de bıktım çocukluğumun son gençliğimin başı bu döneme denk geldi yaşlanmış hissediyorum yok porsiyonlar azalır fiyatlar artar her gün zam gelir işsizlik bir yandan kafayı mı yesin bu insanlar ne yapsın diyeceğim ama çoğu kişi de halinden memnun
İsyan çıkacak sonunda sağcılar ve solcular bir birine girecek mülteciler de bu durumdan faydalanıp darbe yapacak. şu an Türkiye'ye gelen yasa dışı kaçaklar, silahlanıyor sebebi belli.
orta bir yerde 2 biraya 124 lira verdim. canım çok sıkkındı ihtiyacım vardı. artık dışarıda yiyip içmemeye çalışıyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Küfür etmeyi sevmem ama başımızdaki zat ülkenin anasını śikti hala tv karşısında yüzsüz yüzsüz konusuyor sinirlerim tepeme varıyor. Sırf onu görmemek için televizyon izlemiyorum!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
zamı yapıyorlar bari tadlarını değiştirmeseler şerefsizler