Merhaba, 18 yasindayim. Babamla annem ayrilar. Babam beni son 1 aydir hic aramadi. Nasil tepki vermeliyim?

Babamla annem ben kucukken ayrilmislar. Ama babamla her gorusmemiz guzel geciyordu, eglenceli biri. Bunun yaninda nafakalarini da odemis bu yasa kadar. O da annemde hic evlenmediler. Annemi de kimseyle duymadim babami da. Ama babam son zamanlarda biraz mesafeli olmaya baslamisti. Sonra birden mesaj atmamaya aramamaya basladi. Aradim bir defa acmadi geri de donmedi. Sosyal medyasinda online olmasina ragmen. Annem yanliz biri neticede , birsey olsa ben yalnizim. Babam nihayet 40 gun sonra aradi. acmadim. Cunku artik gorusmek istemiyor diye dusunmeye baslamistim. Mesaj atti. Kizim psikolojim iyi degildi , simdi de kalp ameliyati olacagim kalp kapagim degisecek yazmis. ben ne dusuneyim sizce.. affedeyim mi? bu surede hep fotolarini begenen bir kadin vardi face. den hep onunla etiketlendi face. den. Ve o kadinin kizinin fotolarini begeniyordu.
Merhaba, 18 yasindayim. Babamla annem ayrilar. Babam beni son 1 aydir hic aramadi. Nasil tepki vermeliyim?