Bu durum sadede ben ve bir kaç kişi için mi geçerli yoksa herkes için mi geçerli ya da ben mi hep öyle denk geliyorum bilmiyorum ama kızlar ile cidden arakadaş olunmuyor. Ne zaman bir kızla bir süre normal arkadaşça konuşmaya başlasam yürümeye ve kıskanmaya başlıyorlar, öyle bir niyetim yok dediğimde de bir ton tripleniyorlar istemedim diye. Hiç uğraşamam böyle şeylerle biri ile normal insan gibi konuşma ihtiyacımı falan gidermem yeterli.
Bazı kızlarda aksini düşünüyormuş galiba. Hani erkeklerle dost olunmuyormuş hep flörte bağlıyorlarmış vs... ama görünen o ki kızlara fısat verildiğinde çokta farklı olmuyorlar hatta daha bile beterler, galiba aksini düşündüğünü idda eden kızların kontrolü ele almak için söylediği şeyler bunlar. Ondan sonrada niye erkekler kızlar ile arkadaş olmuyor.
Özetle, anladım ki bir kız ile bir erkek cidden arkadaş olamaz. Ateş ile barut yan yana duramaz sözünün saçma bir genelleme olduğunu düşünürdüm hep ama sanırım hak vermek zorundayım.
Bazı kızlarda aksini düşünüyormuş galiba. Hani erkeklerle dost olunmuyormuş hep flörte bağlıyorlarmış vs... ama görünen o ki kızlara fısat verildiğinde çokta farklı olmuyorlar hatta daha bile beterler, galiba aksini düşündüğünü idda eden kızların kontrolü ele almak için söylediği şeyler bunlar. Ondan sonrada niye erkekler kızlar ile arkadaş olmuyor.
Özetle, anladım ki bir kız ile bir erkek cidden arkadaş olamaz. Ateş ile barut yan yana duramaz sözünün saçma bir genelleme olduğunu düşünürdüm hep ama sanırım hak vermek zorundayım.
Güncellemeler
+1 yıl
Yazım hataları için kusura bakmayın hızlı hızlı yazıp geçtim zaman kaybetmemek adına
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer