Mantıklı değil mi sizce?

Selam herkese lise sonuncu sınıfım ve endüstri mühendisliği istiyorum. Tyt 85-90 ayt 65-70 net yapıyorum ve tahmini ilk 10bine girerim. Ablam tıp okuyor… Ama türkiyeyi sevmediğim için türkiyede okumak istemiyorum. Hedefimde kanada veya italya var. Babama bunu dedim babam sen bilirsin sat’ye gir ielts’e gir seni ingiltereye göndereyim dedi. Babam ev almıştı oradan çünkü ama ben asla ingiltere istemiyorum. Çoğu arkadaşımlarım londra da okuyor ve çok zor diyorlar hatta türkiyeye dönen bile var zorluktan Annem stanford dan mezun bir şirkette üst düzey çalışıyor babam boğaziçi mezunu zaten annem asla yurtdışında okumamı istemiyor babam anneme söz geçiremiyor. Neden dediğinde annem arda sandığın gibi değil yurt dışı diyor. Bir çok ülke gezdim baya da sandığım gibi. Annemle şu an kavgalıyız babam benim arkamda ama babam annemin sözünü dinlediği için bir şey yapamıyoruz. Ne yapacağım? Türkiye de okumak istemiyorum… yurtdışını da annem istemiyor… Annem ingiltere de istemiyor… ablama ama zamanında yurtdışında oku diyorlardı ama ablam istememişti ben yapamam diye ne yapacağım?
Mantıklı değil mi sizce?