Aile & Toplum Eskişehir'de bir tek deniz yok :D Şehrinizin neyi eksik? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 52 Yapay Zekaya Sor Denizi seviyorum ama asla giremem, kenarına banka oturup izlemek de yeterdizalımsın hayat Eskişehir'de bir tek deniz yok :D Şehrinizin neyi eksik? Cevapla Banka Soruları Deniz Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Deniz eksik 0 0 Yorumla
Smsmaksm Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Bizim nehir var deniz isterdim bende ama doğuda nerdeee 🤷♂️🤦♀️ 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Denizi eksik bizimkinin de, ırmak kenarı var boylu boyunca. Onunla idare ediyoruz işte.😄 0 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et Mentor Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 13,6b cevap paylaştı. Torontoda her şeyi var ama çok soğuk 1 0 Yorumla
Tanrıyanılgımız Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Afganlar eksikti sağ olsunlar onlar da geldi😀 1 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Eskişehirdeyim bende 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Eeee Yorumla Eren2653 +1 yıl Deniz işte bi eksiklik deniz Yorumla
Suuuuuuuuuuuuuu Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 98% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı. Ben.. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Deniz eksik
Bizim nehir var deniz isterdim bende ama doğuda nerdeee 🤷♂️🤦♀️
Denizi eksik bizimkinin de, ırmak kenarı var boylu boyunca. Onunla idare ediyoruz işte.😄
Şehrimin denizi eksik, bir de doğası.
Torontoda her şeyi var ama çok soğuk
Afganlar eksikti sağ olsunlar onlar da geldi😀
Ordudayım ve eğlenmek için hiçbiyer yok
La kentpark'a yaptılar ya
Antalya herşeyi var şükür 😅
Eskişehirdeyim bende
Eeee
Deniz işte bi eksiklik deniz
Yok yok şehrimde
Ben..
Alt yapı.