Selamın aleyküm 🙋🏽♀️?

iyide bile bile lades sevmediğini bile bile evlenen sensin bir ihtimal beni sever diye düşündüğün için evlendin seven insan gücenmez o zaman madem girdin bu işe katlan hep yanında ol sürekli yanında ol ağladığında sen duy elbet ki görecek seni..
sadece okudum yazmak istedim :ss
Görmüyor hiç görmeyecek beni sewmese de beni koruyacağı güwenini werdi kötü değil ama iyi de değil
görecek emin ol görecek.. sen kal ölene kadar..
Ve Aleyküm selam söyleyeceklerim seni incitebilir lakin hem erken yaşta ve seni sevmeyen biriyle bildiğin halde evlenmen senin kabahatin. Arkadaşın kabahati hemen çocuk sahibi olmanızı sağlamak, elbette Allah`ın nasibi lakin aklı olan insan bunu düşünmeli değerlendirmeli burada size düşen bir birinizle konuşmak gerekirse psikolojik destek almak hala aynı ise boşanmaktır. Önünde nasip ise uzun ve güzel günler var sana değer veren sevecek eş bulabilirsin. Sen köle değilsin oda köle bakıcı
Bende sevdiğim insanla evlendim görücü usülü iki ay birbirimizi tanıdık ve sevince uzatmadık evlendik 6 aydır evliyim 4 aylıkta hamileyim benimde eşim evin içinde beni görmemeye başladı ve bende bu durumdan aşırı rahatsız neden değişti ne oldu bilmiyorum beni aldatmadıgına eminim sadece ne oldu da böyle oldu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kardeş aleykum selam sen köle misin henuz yaşinda genç hayatını neden zindan ediyorsun değerini bilene gitsene boşan bence
Ne yapsan ona fayda etmez. En azindan kendi evinizde yasasaniz kendine bi hayat kurardin
Az önceki soruna güzel cevap vermiştim de sorun kaldırıldı. Bı istek atar mısın
Senin değerini bilebilecek birisiyle evlenmezsen sonuçları bu olur...
Yani bedava sigortasız hizmetçi olmuşsun. Soy devam etsin diye arada bir cocuk yapar yeter yani
Senin hayatın bitmiş abla
Urfada bu dediğin normal
Dönülmesi çok kötü bir hata
Hata etmişsin. Yazık olmuş sana.
O seni sevmediği halde neden evlendi onu anlamadım
V tuşun bozuk mu
ne tur malsın ya
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş