Hiç komşum yok, sorun ben de mi?

Çalışmak o kadar da önemli değil senin değer verdiğin sevdiğin uğrana yaşamana sebep olacak bir çocuk var keşke benim de bir çocuğum olsa da ömrümü sadece ona adasam
Takılma ruhsal olarak bu aralar iyi değilsin kendini kötü şeylere iten düşüncelerden uzak tut
Evet hissediyorum enerjin oldukça kötü durumda konuşmak istediğin ne varsa yazabilirsin dinlemekten eğer varsa çözüm üretmekten memnuniyet duyarım
Ama bekliyorum anlatmanı çünkü kafandaki tek sorun bu yazdığın şey değil birçok şey var ve neredeyse hiçbirini anlayan dinleyen yok gibi uzun zamandır dolmuşluk var ve tüm her şeyi detaylarına kadar dinlemek anlamak isterim
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Adım atsan belkide onlarda sana kollarını açacak... bu sorunlu olduğunu göstermez... insanlar bazen atılan adımlara göre çevrelerini oluştururlar...
Büyük şehirde yaşıyorsanız normal insanlar birbirine güvenemiyor artık güven sorunu yaşıyorlar onun için tam olarak tanımadan kapılarını açmıyorlar... senide tanısalar seveceklerdir...
Sorun bugünki hayat tarzımız. Yanlış şehirleşme seninle ilgisi yok.
Şimdilerde zaten komşuluk denen bir şey kalmamış. Bazı apartman-binalar haricinde. O yüzden çok takmayın. Yakında birileri taşınır binanıza kafanıza denk umarım.
Kizim ev almadan komsu alacaktin yais yapmissin
Olsun zaten komsuluk cok yaygin degil pek artik
Hm dorudur ama bazi yerlerde pek millet birbirinibtanimiyor.
Veya seni pek gormedikleri icin.
Bnce demesi grek oyleyse.
Gine de dert etme bukadar sen gordun mu birbirinizi guler yuzlu ol selam ver gine de.
Olsun boş ver burdan takıl
canım var galiba birz
Keşke komşun ben olsam:))
Istanbuldaysan sorun cozeriz
En güzeli
Sizde
Bende yalnızım
Sen de calis
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş