Aile & Toplum 1 ay 20 üstü insanlar yaşlı değil mi? Gizli Üye Takip Et FacebookTwitter 01 20 üstü insanlar yaşlı değil mi? Güncellemeler: Takip Et 01 Paylaş FacebookTwitter 20 üstü insanlar yaşlı değil mi? 124 Görüşünü yaz
Şişkoletta | Aile & Toplum konusunda 1,4b görüş paylaştı. Fenomen 1 ay 20 yaşındaki insanlar bana daha çocuk gibi geliyorlar 😄 büyümeden yaşlanmak nasıl bir şeydir :)) Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Jagras | Aile & Toplum konusunda 308 görüş paylaştı. Guru 1 ay Yaşlılar, mesela ben şu an ölüyüm. Mezarıma yeni fiber geldi de allahtan, oradan bağlanıyoruz diğer ölü arkadaşlar ile beraber :D Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Yedinciboyut | Aile & Toplum konusunda 613 görüş paylaştı. Yoda 1 ay Daha hayata yeni başlamışlar ne yaşlısı... şimdi 20 yaşındakiler olgun bile değiller... Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
TheLaady | Aile & Toplum konusunda 442 görüş paylaştı. Guru 1 ay 20 altı çocuk, bu soruyu sorduğuna göre yaşın 18 altı. Şikayet edildin. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Smsmaksm | Aile & Toplum konusunda 73 görüş paylaştı. Xper 7 1 ay 21 yaşındayım halen kendimi yetişkin gibi hissetmediğim zamanlar oluyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Kişi BomberBland 1 ay Geçen gün 27 yaşında bir kadınla tanıştım içimde hissettiğim kendimden çok büyük birisi ile konuşuyorum sanıyorum sonra aramızda 3 yaş olduğunu idrak ettiğimde şaşırmıştım
yalnızinsanlar35 | Aile & Toplum konusunda 80 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay ergen ce dusunce ve 28 30 a gel yaslimi dinamik terminatormusun ozaman anlardin Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Mr_Broo Xper 5 1 ay Evet çok yaşlılar hatta ben ölüyüm obur taraftan yaziyorum😂 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Gizli Üye 1 ay Uluslararası statüde bile 70 yaşındakiler yaşlı sayılmıyor Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
DrErtuğrulbey | Aile & Toplum konusunda 999 görüş paylaştı. Yoda 1 ay sana yaşlı gelmiş sanirimmm Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
aytekin27 | Aile & Toplum konusunda 119 görüş paylaştı. Xper 6 1 ay Evet yaşlı ben yaşlıyım mesala Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
zevkli_günahlar | Aile & Toplum konusunda 81 görüş paylaştı. Xper 5 1 ay 20 yaşlı ise ben ölmüşüm demek 😊 Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Luciferlova Xper 4 1 ay Hayır 30 yaş üstü olgun, 45 yaş üstü yaşlı. Emoji Ekle Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
41220 yaşındaki insanlar bana daha çocuk gibi geliyorlar 😄 büyümeden yaşlanmak nasıl bir şeydir :))
Yaşlılar, mesela ben şu an ölüyüm. Mezarıma yeni fiber geldi de allahtan, oradan bağlanıyoruz diğer ölü arkadaşlar ile beraber :D
Daha hayata yeni başlamışlar ne yaşlısı... şimdi 20 yaşındakiler olgun bile değiller...
20 altı çocuk, bu soruyu sorduğuna göre yaşın 18 altı. Şikayet edildin.
21 yaşındayım halen kendimi yetişkin gibi hissetmediğim zamanlar oluyor
Geçen gün 27 yaşında bir kadınla tanıştım içimde hissettiğim kendimden çok büyük birisi ile konuşuyorum sanıyorum sonra aramızda 3 yaş olduğunu idrak ettiğimde şaşırmıştım
ergen ce dusunce ve 28 30 a gel yaslimi dinamik terminatormusun ozaman anlardin
Evet çok yaşlılar hatta ben ölüyüm obur taraftan yaziyorum😂
Uluslararası statüde bile 70 yaşındakiler yaşlı sayılmıyor
sana yaşlı gelmiş sanirimmm
Evet yaşlı ben yaşlıyım mesala
20 yaşlı ise ben ölmüşüm demek 😊
Hayır 30 yaş üstü olgun, 45 yaş üstü yaşlı.
Cokkk yaşlı bence
Evet 24 olarak
Değil
Sen çıtırsın yani