WaRʓLL | Aile & Toplum konusunda 515 görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Tabiki var.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Ehlivukuf | Aile & Toplum konusunda 15,5b görüş paylaştı.
Fenomen
1 ay
Hayır yok
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
ITheLivingDeadI | Aile & Toplum konusunda 414 görüş paylaştı.
Yoda
1 ay
Hayır, yok. Benim hakkımda her şeyi biliyorlar. Ben annemle de babamla da arkadaş gibiyimdir. Bir şeyleri onlardan gizlememi gerektirecek davranışları olmadı hiçbir zaman. Her zaman anlayışlılar. Ben lisedeyken okulu ekeceğimi babama haber verip para bile isterdim yani 😂
ailem çok katı hiçbir şeye izin vermiyorlar o yüzden her şeyi onlarda gizli yapıyorum mesela önceden sürekli olarak okuldan kaçıp geç kaldım yok yazmışlar diyordum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5945Tabiki var.
Hayır yok
Hayır, yok. Benim hakkımda her şeyi biliyorlar. Ben annemle de babamla da arkadaş gibiyimdir. Bir şeyleri onlardan gizlememi gerektirecek davranışları olmadı hiçbir zaman. Her zaman anlayışlılar. Ben lisedeyken okulu ekeceğimi babama haber verip para bile isterdim yani 😂
Geri kafali olduklari icin zaten cogu seyi sakliyorum bu yasima ve erkek olmama ragmen yoksa beni obur dunyaya yollarlar
Gizlim saklım yok.
Param olmsa da yok demem. Sıkıntım olsa da var demem. Ben böyleyim işte
Gizli saklı olmasada herkesin kendine ait kimsenin bilmedigi bir dünyası vardır
Sorarlarsa söylerim ama bilmediklerini nasıl sorsunlar 😄
Herkesin mutlaka ailesine söylemediği şeyler vardır.
Hayır ailemden bir şey saklamam saklamadım da şuana kadar.
Olmazmı dolu. Bilseler reddederler. Ciddiyim maalesef
Neyi bilseler
Tabi ki ufak da olsa gizli saklı oluyor.
Herşeyi söyleyemem.
Paylaştığım şeyler de var paylaşmayı tercih etmediğim bana özel olan konular da.
ailem çok katı hiçbir şeye izin vermiyorlar o yüzden her şeyi onlarda gizli yapıyorum mesela önceden sürekli olarak okuldan kaçıp geç kaldım yok yazmışlar diyordum
Öyle büyük sırlarım yok ama her şeyi de söylemem kimseye..
Gizli ilişkilerim var
Çünkü kadına değer vermeyi çok seviyorum
Oooo neler neler bir öğrenirlerse öldürürler diripltip tekrar öldürürler 😂😂
Ne saklıyon da kız 😅😅 bence bi kere öldürürler en fazla 😋
O zaman sıkıntı yok, nasılsa diriltilebiliyormuşsun tekrar, istedikleri kadar öldürsünler.
Direkt ben gizliyim :)
Nasıl yani😄
Ailemle yaşamadığım için ne yapıp ettiğimi falan bilmezler yanı :)
Olsun yine de istersen söylersin
Saklamam gereken bir şeyim yok kı. Olsa anlatır mıyım bilmıyorum
Aile içnde gizli saklı olamaz. Olursa gerçek ortaya çıkma olasılığı çok yüksektir. Gerçek saklanmaz. YAŞANIR...
Özellikle sakladığım bişi yok ama özel hayatımla ilgili herşeyi bilmezler..
Yok. Anneme ask hayatimdan tut, gidip arkadaslarimla kafa dagitmama kadar herseyimi bilir. Babamla babamin zulasina dalmisligimiz var sksjsj