Aile & Toplum Aileniz açık giyinmenize karışıyor mu? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor bi tek benim ailem mi anormal herkes şort etek falan giyiyor? Güncellemeler+1 yıl kızlara sordum askddjhsfhjkh Aileniz açık giyinmenize karışıyor mu? Cevapla Fal Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Berraqs Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 93% +1 yıl Annem bana çıplak vatandaş diyor bazen ama karışmıyorlar 😄 3 1 Yorumla Soran +1 yıl yaaa ne güzell😍 Yorumla
Emreask0616 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 85% +1 yıl Bizim aile o yönde gayet rahat öyle bir birimizden sakladığımiz bir şey yok nerdeyse 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yalnız değilsin bizim ailede öyle hatta bacılarım haricinde bana bile baskı yapıyor açık kızlara bakma ben öyle gelin istemem diye 0 4 Yorumla Soran +1 yıl benim annem de abimin şort giymesine bile söyleniyor o yine giyiyor tabi de bende öyle olmuyor maalesef Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Banada giydirmezler göşterişten uzak sade bir yaşam kimseyede karışmazlar ben rahatsız olmuyorum Yorumla Soran +1 yıl ne alakası var gösterişle 40 derece havada kot pantolon giymek garip asıl Yorumla Cevap sahibi +1 yıl İnce giyineceksin açık ton kıyafetler ama kapalı olacak Yorumla
püskevitçay Takip Et Master Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 965 cevap paylaştı. Annem bazen söyleniyor da umursamıyorum 0 1 Yorumla Soran +1 yıl benim annem de öyle kendimi kötü hissediyorum o söylenince giymiyorum Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Benim ailem ve sevgilim hiç karışmıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl ne güzell Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Acik giyiniyorum elhamdulliah 0 2 Yorumla Soran +1 yıl hmm neler giyiyosun bakim boydan gelir mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Insaallah Yorumla
Victorius Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 81% +1 yıl karışmazlar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl iyiymiş Yorumla
UluGökKurt Takip Et Master Yaş: 31 , eic 31% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karışmıyorlar 0 2 Yorumla Soran +1 yıl ksmdmdmfgh sen erkeksin ama Yorumla UluGökKurt +1 yıl Sonuç olarak karışmıyorlar ama ajdhdhd Yorumla
Synndra Takip Et Xper 3 Yaş: 24 +1 yıl Karışmıyor 0 1 Yorumla Soran +1 yıl çok iyi yaa ben çıkmadan beni süzüyorlar öyle çıldıracağımm Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Annem bana çıplak vatandaş diyor bazen ama karışmıyorlar 😄
yaaa ne güzell😍
Bizim aile o yönde gayet rahat öyle bir birimizden sakladığımiz bir şey yok nerdeyse
Yalnız değilsin bizim ailede öyle hatta bacılarım haricinde bana bile baskı yapıyor açık kızlara bakma ben öyle gelin istemem diye
benim annem de abimin şort giymesine bile söyleniyor o yine giyiyor tabi de bende öyle olmuyor maalesef
Banada giydirmezler göşterişten uzak sade bir yaşam kimseyede karışmazlar ben rahatsız olmuyorum
ne alakası var gösterişle 40 derece havada kot pantolon giymek garip asıl
İnce giyineceksin açık ton kıyafetler ama kapalı olacak
Annem bazen söyleniyor da umursamıyorum
benim annem de öyle kendimi kötü hissediyorum o söylenince giymiyorum
Benim ailem ve sevgilim hiç karışmıyor
ne güzell
Acik giyiniyorum elhamdulliah
hmm neler giyiyosun bakim boydan gelir mi
Insaallah
karışmazlar
iyiymiş
Karışmıyorlar