İki farklı dövizciden toplam 370 Euro aldım bankada yatıracakken 100 Euro sahte çıktı. Aldığım bir yere götürdüm diyor ben vermedim diğer yere henüz götürmedim ama tabi ki o da ben vermedim diyecek ne yapacağım? Aldığım bir yerin fişi duruyor ama hangisinin sahte verdiğini bilmiyorum emin değilim ama bu iki yerden birinin verdiği kesin
O parayı alıp işyerinden çıktıktan sonra geçmiş olsun, Ancak başka birini gönderip döviz aldırıp onların da içinde sahte çıkarsa ve o an orada baskı yaparsan eskiden verdikleri parayı da telafi edebilirsin başka türlü zor
0
15 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Eğer kasıtlı olarak bunu yapıyorlarsa bir defa yapan yine yapacaktır ve yakalanması muhtemeldir
Cevap sahibi
+1 yıl
Ben yıllarca petrolde çalışıp sürekli parayla oynadığım için görür görmez anlarım sahte parayı, Göndereceğin kişi de böyle birisi olsun ya da sahte para kalemi gibi bir yöntem kullanıp karşı tarafa bunu ispatlayın ve sonra sen içeri girip aynı şeyin daha önce de başına geldiğini söyleyip sahte parayı iade edip verdiğin paranın iadesini iste
Soran
+1 yıl
Hiç anlamadım:(
Cevap sahibi
+1 yıl
İşte dikkat etmeliydin, Hiç yapamazsan diğer paralarla mukeyese etmeliydin, Ne kadardı bu arada
Soran
+1 yıl
100 euro:(
Soran
+1 yıl
Ya insanların bu kadar kötü olabileceği hiç aklıma gelmiyor birde birden fazla para olunca içinde karışmış
Cevap sahibi
+1 yıl
Parayı sana vermeden önce makineden geçirmedi demi
Soran
+1 yıl
Sanırım geçirdi emin değilim açıkçası 2 farklı yerden aldım hangisi sahte verdi çok emin değilim
Cevap sahibi
+1 yıl
Çünkü onların para sayma makineleri sağlamdır, Anında yakalar sahte parayı, Alırken mağdur olmamak için en iyisini kullanırlar verirken de aynı şekilde makineden geçirmesi lazım, Bundan sonra döviz alırken makineden geçirmesini iste eğer geçirmezse alma
Cevap sahibi
+1 yıl
Yazar misin rica etsem
Cevap sahibi
+1 yıl
Paranın resmini atar misin bana özelden
Cevap sahibi
+1 yıl
Hertürlü çözeriz bu işi sen hiç merak etme, Herkesin anlayacağı bir dil vardır ama bundan sonra dikkat et olur mu
Cevap sahibi
+1 yıl
Aklımda birkaç yöntem daha var, Güzellikle incitmeden halledecez bu meseleyi ama önce parayı aynı atmden ya da farklı atmden tekrar yatırmayı dene, Paranın sahteliğinden emin olmamız gerek öncesinde, O yüzden dedim paranın resmini atar misin diye
Cevap sahibi
+1 yıl
Parmağımı şıklatmak kadar basit benim için bu işi çözmek, Tereyağından kıl çeker gibi olacak