Size dün olan olayı anlatmak istiyorum. Hemen olaya geçiyorum.
Dün Florida'da bi dava vardı olay şöyle başlıyor. 8 gün önce bi amerikalı fas uyruklu kız sevgilisiyle tartışmış. Sonra çocuk kıza tokat atıp yere düşürmüş ve saçından sürüklemiş. Bunu polis görmüş ve polisle tartışma yaşamış polise karşı koyup kaçmaya çalışmış ve kaçarken ayağından vurulmuş.
Foto sadece dikkat amaclı 😅
Daha sonra ters kelepçe ile karakola götürmüşler. Dün davası görülmüş ve 3 yıl 5ay hapis 11ayı şimdi 2yil 6ayı ise herhangi bir suç işlerse devreye girecek ve ayriyeten kıza 9000$ maddi tazminat ve polisin dur ihbarına karşı koyduğu için 7400$ ceza kesilmiş. Söylentilere göre ceza alan oğlan bi fabrikatörün oğluymuş.
Sizce bu olay turkiyede yaşansa dava nasıl sonuçlanırdı?
polisi içeri atarlar suçlu olan adam da serbest kalır üstüne vurulduğu için gazi maaşı bağlanır psikolojisi bozulduğu için de ayriyetten tazminat falan alır
Amerikada 128trilyon yolsuzluk yapan her ülkeye yardım edip halkını aç bırakan doktorlara giderlerse gitsinler deyip 12milyon suriyeliyi göndermiycez diyen torpil yapıp rüşfet alan tüm sistemleri çökertmiş tecavüze bi seferden bişey olmaz diyip affetmiş tarikatlara para yedirmiş bi başkan görmedim.