Bazen internette okuyorum çirkin kızlara bile yazan oluyormuş filan bu hangi şehirlerde oluyor acaba ballkan ve karadeniz ağırlıklı bir memlekette büyüdüm kendimi aşırı aşağılanmış hissediyorum okuldaki erkeklerin çoğu buka bakar gibi bakıyor, bana hakaret ediyor güzel kız bolluğu var bu şehirde artık taşınmak istiyorum burdan bu arada kızlar cidden güzel avrupalı kızlara benziyorlar, sizin hayran olduğunuz kızıl sarı saçlı yeşil gözlü kızlarımızı suriyeliler kapıyor burada cidden sıkıldım bu şehirden en tipsiz nereyse oraya gideyim bana da yazan olur belki hiç olmadı şimdiye kadar…
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
demek ki neymis s@lak hemcinslerim de varmis. hahaha senin tipin olsa ne escinselim g. otunu versen yine bakmam sana
Yav ne alaka ne alaka ben erkek isteyenem mi bütün ömrüm tek başına mı geçsin
bagli kalmayin su erKEKlere aw
Ben de gencim flört etmek istiyorum güzel kardeşim
Bana bakar misin askim ♡
kendi özgüvenine bak bi SIFIR resmen
@Real_AnimeGirl sevgilim var bakamam
Dogu taraflari cok tipsiz oluyor ben igreniyorum cok cirkinler ama kese kagidi denen bir sey var cok guzel icat takiyorsun kafaya is tamamdir haha
Doğudaki erkekleri gerçekte hiç görmedim ama internet ortamında görüyorum onlarda hep Rus kızı tipinde istiyorlar standartları yüksek geldi bana
Ya ruslar genelde sarisin ya aptallar simsiyah tipleri gorunce ilgilerini cekiyor bence dis gorunusu farketmeden bi de buradaki kizlar herkes yvsiyor diye sikayet eder sende durum tam tersi galiba hahaha
Yoo kimse yavşamıyor bazı kızların algısı bozulmuş artık bir erkek bunlara maymun gibisin dese bunlar bana yavşadı sapıkkk çok güzelim filan diyecekler
Rusların ilgisinden bahsetmedim aslında bizim kürt erkekler o tarz seviyor yani geçen bu sitede bir kürt şey diyordu esmerler kız değildir benim için sadece sarışın mavi göze bakarım ben diyordu
Tamam iste ayni onlar da esmer tipsiz seyler oldugu icin dikkatlerini beyaz sarisin mavi gozlu tipler cekiyor kanka
Kanka beyaz tenliysen Osmaniye'ye falan git. Onlar beyaz @ma hasret. O yüzden herkes yazar.
Okurken yukseldim ya o nasil betimleme
Bir resmini atsana merak ettim tipini belki de sen abartıyorsundur.
Ayrıca Türk kızları Suriyeli urangutan moronlara bakmaz.
Bakmış valla hem de ingiliz tipinde 🤣🤣
Kız ingiliz gibi kızıl saçlı yeşil gözlü ayrıca suriyeli diye orangutan demen yanlış foto çekilmiyorum hiç özgüvenim yok
Niye yanlış oluyor vatanını bırakıp kaçmış şerefsiz itlere az bile söylüyorum burada milletin karısına kızına musallat olan şerefsizleri g*tüne kazık sokmadığıma dua etsinler.
Özgüvenin var bence sen güzel birisin sen kendinde evham yapıyorsun.
At sana foto nasılsın değerlendireceğim.
Goootunu kullanıyor çoğu kadın
Karadenizli kızları bile beğenen var mk ahahaha😂
Bu arada senin Karadenizli olduğuna yemin edebilirim. Çaktırmadan kendi memleketini övmeye çalışıyorsun ama kusura bakma canım bütün çirkin kezbanlar Karadenizden çıkıyor maalesef
Niye beğenmeyelim?
@ahmetcann16 çünkü güzel değiller ege kızlarının yanından bile geçemezler
İnsanları bölgelere göre ayrıştırmakta ne bileyim.
karadenizin neresi tipsiz bu ülkedeki erkeklerin hasta olduğu beyaz ten büyük mavi göz onlarda mevcut yabancılara benziyorlar büyük burunları olabilir ama estetik yapıyorlar abartılacak bir şey değil burun estetiği önemli olan mavi gözler ayrıca karadenizlilerin çoğu zengin müteahhit bu yüzden bakımlılar ben iç anadoludanım geneli çirkin buranın
Ayn knk zaten her teni beyaz olan güzel oluyor mk😂 Ayrıca bir tane bile mavi gözlüsüne denk gelmedim olsa bile her yerde var mavi gözlü niye oraya özel sandın sen şimdi sfclwlmw
Zengin de her yerde var emin ol. Allah'ım ya bakış açısına bak çoluk çocuğa laf anlatıyorum resmen..
İnsanları ayrıştırınca eline ne gecıyor
Ya yürü yaa kendi kafanda kurmuşsun yok karadenizliymişim balkanlı kızları da övdüm neden öyle bir şey demedin egeli kızların çoğu balkan kökenli zaten karadenizin içinde çerkes kızları filan da var çerkes kızları çoğu kişi beğenir ayrıca sen de karakter olarak karadenizli gibi kaba sabasın
Istersen senide ben kapayim? 😅
Gayet yakisikliyim bu arada
Gayet yakışıklısın ama gizlisin?
Tm knk.
@Real_AnimeGirl al knks
Bu mu gayet yakışıklı?
Olum ya senin gözlerin bozuk ya da benim.
Gay Osman gibi tipin var ąmk. Gördüğüm en tipsiz erkeklerin ilk 10unda varsın. Bu nedir?
@Real_AnimeGirl trol yorum yapmak icin konusma, edepsiz olma begenmediysen kotu olmana gerek yok, saygisislik yapma
Lan yürü git.
Kendine yakışıklı diyen sensin, zina çocuğu
@Real_AnimeGirl ananin bi * gorursun o zaman dunyanin kac bucak oldugunu oc, sen kimsin ki ikide bir edepsizlik yapiyorsun
@Real_AnimeGirl akilli ol yoksa beynini * senin mq coluk cocugu seni
Iyy bir de ağzı bozuk ay sus tipsiz kürt
@Real_AnimeGirl ben sana mi bakicam dedim sankide gotun kalti bu kadar anima seven ya ergenj
@Real_AnimeGirl Simdi siqtir git gebertirim seni
Mq mali seni kasarmisin nesin
@Real_AnimeGirl git anani sat pazarda
@Real_AnimeGirl bacım bi şok yaşamak ister misin:)))
@Real_AnimeGirl engelledin beni ama kaçanazsın benden mq surtugu 😂😂😂 kız yüz nakli ol mq birey seni
@Real_AnimeGirl olum popo kıllarım senden daha güzel lan hahshshshshshshshshshhhhzhzz yarıldım mq harbi öyle ama 😂😂😂
@Real_AnimeGirl adam olucaksın mq kaşşarı seni, yoksa bayıltana kadar * senı
Sıkkerım senı bayıltana kadar
Gerçekten acınacak haldesin.
Senin tipindeki birinden de fazlasını beklemezdim.
Sen gerçek anlamda tecavüzcü ve katil olma potansiyeline ve tipine sahip birisin. bb
@Real_AnimeGirl gördügum en beyınsız ılk 3 kısıden bırısın, yakana yapıstım senın, sureklı bıldırımlerımı alıcaksın surtuk, becerıcem senı
@Real_AnimeGirl hahahha zoruna gitti degil mi la bbbokkk. Millete alaycı yorum yaparken ama sana gelince hemen dürüst kız moduna geciyosun hassıqtır lan ordan surtuk. Sıqtır gıt sımdı gözüm gormesın senı popom