Aile & Toplum Güne güzel başlaman için ihtiyacın olan şey ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Herkese günaydın 🌸 Güncellemeler+1 yıl Süper soru 🍀 Güne güzel başlaman için ihtiyacın olan şey ne? Cevapla Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Sadece kahve 0 0 Yorumla
HissizProfil Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Bu şehrin sokaklarında taşlarında eskidi gençliğim. Kaldırımlar arasında aykırı açan çiçektim.Hayret sadece bir kişiye cevap vermişsin. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Öyle oldu Yorumla
düşünen_biri Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Hiçbir şeye veya hiç kimseye ihtiyacım yok, genelde her güzel başlarım 0 0 Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. 18 milyar dolar mesela :D 0 0 Yorumla
PromisedLand Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Sıcak bir tebessüm, sıcacık eller, senin kokun 😂 0 27 Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Dudaklarını unutur muyum sandın😂 Yorumla Soran +1 yıl Hafizan çok kuvvetli demekki 😀 Yorumla PromisedLand +1 yıl Her gece tazeliyorsun hafızamı 😂 Yorumla Soran +1 yıl Hmm 😂 Dün gece nasıl hayal ettin peki 😂😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Seninkeyken hayalim de tek gerçeğimde sensin aşkım 😂 Yorumla Soran +1 yıl Bensiz farklı olduğuna eminim 😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Her anın farklı bir tat, farklı bir mutluluk 😂Sensiz bırakmadın beni hiç, çiçek bahçem benim 😂 Yorumla Soran +1 yıl ☺ Yorumla PromisedLand +1 yıl Sözler bitsin, gözler...😂 Yorumla Soran +1 yıl Gözler aşk dolu baksın 😂😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Gözler aşk dolu bakar, eller aşk dolu dokunur 😂 Yorumla Soran +1 yıl Ruhumun tek emelisin 😂😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Emellerimin odak noktasısısın 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aklıma bişey gelmiyor artık 6. bölüm yeni sezonda görüşürüz 😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Öpüşecekmiş gibi yapalım, izleyiciler heyecanla beklesin 😂 Yorumla Soran +1 yıl Yok arabayla kaza yapıp denize uçalım 😂 daha merak uyandırır 😂😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Ölmeyeceğimiz kesin, öpüşüp öpüşmeyeceğimiz muğlak, öpüşsek bile devamını merak ederler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Türkan Şoray kanunlarım var benim en iyisi dublör kullanayım 😊 Yorumla PromisedLand +1 yıl Şu dublörü göreyim de biraz da ben kullanayım:) Yorumla Soran +1 yıl Sen benim aşkım olamazsın şu sözden sonra 😢😭 Yorumla PromisedLand +1 yıl Aşkım sen üzülme diye yaptım her şeyi:)Sen daha hazır değilsin:) Yorumla Soran +1 yıl Final yapmamız lazım artık.. Yorumla Soran +1 yıl Çünkü beyin hücrelerim beni terketmek üzere 😂😂 Yorumla PromisedLand +1 yıl Kır düğünü mü olsun, havuz başı mı:) Yorumla Soran +1 yıl Ben seni terkettim ne düğünü Yorumla PromisedLand +1 yıl Sen beni terk edemezsin canım:) Kaderimiz müsade etmez buna? Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Sevgi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Sadece kahve
Bu şehrin sokaklarında taşlarında eskidi gençliğim. Kaldırımlar arasında aykırı açan çiçektim.
Hayret sadece bir kişiye cevap vermişsin.
Öyle oldu
Hiçbir şeye veya hiç kimseye ihtiyacım yok, genelde her güzel başlarım
18 milyar dolar mesela :D
Sıcak bir tebessüm, sıcacık eller, senin kokun 😂
😂
Dudaklarını unutur muyum sandın😂
Hafizan çok kuvvetli demekki 😀
Her gece tazeliyorsun hafızamı 😂
Hmm 😂 Dün gece nasıl hayal ettin peki 😂😂
Seninkeyken hayalim de tek gerçeğimde sensin aşkım 😂
Bensiz farklı olduğuna eminim 😂
Her anın farklı bir tat, farklı bir mutluluk 😂
Sensiz bırakmadın beni hiç, çiçek bahçem benim 😂
☺
Sözler bitsin, gözler...😂
Gözler aşk dolu baksın 😂😂
Gözler aşk dolu bakar, eller aşk dolu dokunur 😂
Ruhumun tek emelisin 😂😂
Emellerimin odak noktasısısın 😂
Aklıma bişey gelmiyor artık 6. bölüm yeni sezonda görüşürüz 😂
Öpüşecekmiş gibi yapalım, izleyiciler heyecanla beklesin 😂
Yok arabayla kaza yapıp denize uçalım 😂 daha merak uyandırır 😂😂
Ölmeyeceğimiz kesin, öpüşüp öpüşmeyeceğimiz muğlak, öpüşsek bile devamını merak ederler 😂
Türkan Şoray kanunlarım var benim en iyisi dublör kullanayım 😊
Şu dublörü göreyim de biraz da ben kullanayım:)
Sen benim aşkım olamazsın şu sözden sonra 😢😭
Aşkım sen üzülme diye yaptım her şeyi:)
Sen daha hazır değilsin:)
Final yapmamız lazım artık..
Çünkü beyin hücrelerim beni terketmek üzere 😂😂
Kır düğünü mü olsun, havuz başı mı:)
Ben seni terkettim ne düğünü
Sen beni terk edemezsin canım:) Kaderimiz müsade etmez buna?
Havanın güzel olması
Kahvaltı
Güzel bi uyku ve sonucunda sert bi kahve
Sevgi
Uyku
uyanmak
İyi bir uyku