Bilerek yapsa bunu sırf sadece onun istediklerini yapmadınız diye size iftira atsa !!! Son dk iyi bir avukat bulup 2 gün nezarette kalıp ciksaniz sicil olmasa. ben asla affedemiyorum mesleğimi elime alıyım onunla tamamen iletişim keseceğim. şu an mecburiyetten ayda 1 2kere konuşuyorum o kadar
Güncellemeler
+1 yıl
Soruya cevap?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Kendi ebeveyniniz sizin hapse girmenize sebep olsa onu affeder miydiniz ne yapardınız?
Mevzu ne bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek vebaline girmek istemem benimde evlatlarım var bazı anneler nasıl bu kadar kötü olabiliyor aklım almiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Ben şikayetçi oldum şimdide tazminat davası açacağım kal... tak asla annem değil köpekler kediler ondan daha iyi anne.
Ne yaptı ki merak ettim? Benimde öyle hakkım varmış aslında ama yapmadım avukatim boş ver uğraşma dedi yaşlı zaten vs dedi hapse girer dedi 😒
Gencecik evladına acimayan iftira atan anneye ben acımam basit yaralama idi suçu canım ben senin yerinde olsam boşvermem
Suresi yok mudur sence? Şikayet hakkimin üvey annen miydi
Hayır öz annemdi @serkaann1 Avukat bey süresi var mıdır iftira suçunun?
Ben etmeye korktum çünkü benim peşimi birakmaz hapse atirana kadar iftiralarına devam ederdi yalancı sahitlerde ayarlayıp 😔
Mevzu ne bilmiyorum o yüzden yanlış yönlendirmek vebaline girmek istemem benimde evlatlarım var bazı anneler nasıl bu kadar kötü olabiliyor aklım almiyor
Mevzu aptalca bir şey sirf istediğini yapmadım diye.
Süresi yok şikayetçi olabilirsin
Seneye de olabilir miyim? Dosyalar kapandı ama?
Olayı bana yazar mısın
Avukat misiniz
Evet arkadaş Avukat
Yes
Sonuna kadar haklısın
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!