Müslümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz, ne kadar uyguluyorsunuz?

Ben inanıyorum biliyorum Allah var. Uygulama kısmını da yapmak istiyorum aslında ama dinden soğudum resmen. Bunun olmasını istemiyorum. Aile ve çevre baskısı sonucu biraz oldu bu bir de dine inanır gibi 5 vakit namaz kılan insanların yaptıkları iğrençlikleri gördükçe gerçekten soğuyorum. Pişmanlık duyuyorum bundan ama düşüncelerime engel olamıyorum. Kimse 4 4'lük değil bunun farkındayım ama bu kadar da olmaz dedirtiyor insana. Yurtta kaldıysanız bilirsiniz din kisvesi altında yapılan zorbalıkları sıkıntıları. Atatürk hakkında konuşulanları. Bana hepsi çok garip geliyor kabul edemiyorum. Namazını kıl tamam kardeşim ama dedikodu yapma mesela hani tezat işler uymuyor. Namazını kıl zina yapma o zaman gel bana akıl ver. Derim ki bak adam dinini güzelce yaşıyor mis gibi gelmiş bana da öğretmeye çalışıyor derim. Din kültürü öğretmeni tanıyorum bir tane yani fakülte bitirmiş insan bu sonuçta ama gidin her türlü oynaşı yaşıyor adam. Ben açıkçası hepsine dindar dinsizler diyorum. Önce kalple gerçekten aşkla, hissederek yapılacak şeyler. Ama onlar sanki bir hobi gibi dini kullanıyorlar.
Müslümanlık hakkında ne düşünüyorsunuz, ne kadar uyguluyorsunuz?