Nasıl arkadaş edinebiliyorsunuz?

Bu seninle ilgili değil şu an çoğu kişinin problemi. Sebep basit, ekonomi. Sosyalleşebileceğin bir ortam yok, kaynaşamıyorsun ve yeni kişiler tanıyamıyorsun. Kaygıların var. Maslowun ihtiyaçlar hiyerarşisinde 2. Basamaktasın. Kaygılarını gidemeden ilişkilerin sağlıklı olmayacak muhtemelen bitecek. Arkadaşlık aile, sevgili vs. İnsan psikolojisi.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben de ya. Kızların hiçbi şeyi yok buna rağmen kendilerini bi halt sanıyolar sen kimsin ya zengin misin değilsin o zaman ne bu senle arkadaş olmak çok ulaşılmaz değer gibi tavırlar
Asosyal olup okul bırakan çok insan tanıdım. Sana tavsiyem sürekli konuş. Bazı insanların yapısı böyledir içinden konuşmak gelmez ama kendini zorla. Farklı bölümde olan insanların yanına git saçma sapan sorular sor. İnan ne sorduğun umurunda olmasın. Muhabbet ilerliyor. ben de zamanında aşırı asosyaldim şu an kendime bakıyorum da tavlayamacagim kadın yoktur sanırım.
Pozitif olacaksın konuşmayı bileceksin o zaman arkadaş ortamın gelir sana
Yurtta kaldim yurtta daha cabuk arkadaş edinilir okulda ise arkdad edinmek icin sigara molalarinda hep milletle knk oldum
Vay m4l vay. Çaba sarf etmiyorum
toplaşıyorlar
kendine aynı şehirden arkadaş bul
Aöf okuyorum pek arkadaş ortamım yok benim de
Nerdesin
Kirazhelin selam, siteye yeni üye oldum bişey sorcaktım xper puanı yetmiyormuş. mesaj da atamıyorum. rica etsem ulaşır mısın bir kıza sormam daha doğru olur diye düşündüm, ilk seni gördüm ve yazdım. teşekkür şimdiden bu arada yengemle ilgili soracağım şey
En İyi Erkek Görüşü