- Sorun sizin ac bakislarinizda, sorun sizin kotu zihninizde...

ya arkadaş 2 tarafta da sıkıntı var evet zihniyet kötü ama kalkıp koca dünyada ki bütün gözü aç herifleri (ve hatta kadınları) değiştiremeyeceğimize göre önlemini almak daha mantıklı değil mi yahu bu olay resmen yavru kuzunun tek başına ormana gitmesi ve kurda kuşa yem olmamayı ummasına benziyor sizce ihtimal kaç... %1 bile desek fantezi yapmış oluruz sen meal vermezsen tacize veya yaftalanmaya bu sefer tamam suç hem tamamen karşı tarafta olur hemde senin bi suçun günahın hatan olmaz ama sen kalkıp dışarısının resmen vahşi doğaya dönüştüğü saatlerde üstünde kıyafet demeye 1000 şait isteyecek şeylerle dışarda hele ki bir de yanında seni kollayacak biri olmadan çıkıyorsan dediğim gibi ormana giden kuzunun kurtlara beni yemeyin demesi gibi bişey bu.
1) Giyim - kuşam tercihleri ve kadının sahip olduğu yüz ve fiziksel güzellik; erkeklerin o kadına gösterecekleri ilginin boyutuna tesir etse bile; taciz - tecavüz olaylarındaki en büyük faktörün erkeklerin çoğunun tek gecelik ilişki peşinde koşan ve kadınları da kendi cinsel arzularını tatmin etme amacını hizmet eden bir eşya olarak görmesi olduğu söylenebilir.
2) Taciz - tecavüz olayları yalnızca ülkemizde yoktur ama abazan erkek oranı toplumumuzdaki erkeklerin çoğunluğu teşkil eder.
3) Erkeklerin çoğunun gördüğü her kadına asılan modeller olması, kadınlara her erkeği sapık, tacizci olarak nitelendirme hakkını vermez.
Sonuç : Taciz - tecavüz olaylarında her iki taraf da masum değildir fakat erkeklerin çoğunun bu konuda daha suçlu oldukları söylenebilir. Çünkü o kadına taciz etmesi için o erkeklerin kafasına kimse silah dayamıyor. Kendi tercihi doğrultusunda harekete geçiyor. Oysa farklı bir tercihte bulunup o kadını taciz etme yerine kendi yoluna gidebilirdi.
Yetiştirilme şekli ile alakalı. Çocuğa küçükken edebi, ahlâkı, görgüyü aşılamak lazım. Sonra bu p. c gider başkalarına musallat olur.
Sağol gülüm 🌹❤️
Sadece zihniyette
Cevap
14Cevap
Zihniyette tabi ki, sırf erkeğin pis düşüncesi yüzünden bir kadın kapanıyorsa bu fotoğrafı gösterin. sapık her zaman sapıktır. daha komik olanı bir kadın açık giyindikleri için tacize uğruyorlar demişti düşünün bir kadın bunu diyor. Açık giyinmek normaldir.
Tabiki zihniyet. Bakmayacak olan bakmıyor. Digerleri erkekte o erkek degil mi. Kapalısına ayrı açığına ayrı fantezi kuruyorlar kafalarında.. Hastalıklı pis mide bulandırıc kafaları ve düşünceleri var.
Müdür, sorun giyimde olsa, hergün taksimde önüme gelene zıplamıştım :D :D Yani giyimde de abarmamak lazım ama şort mini etek vs etkilemiyor artık bea. (Hoş donla gezenide görüyorum arada :D)
Zihniywtine soktumlarımda.
Dolmuşta kızın kolu görünüyor diye adam bakıyormuş fark etmedik kol diyorum bak kol ya. Kız bir laf soktu adam indi gitti yoksa dayak yiyecekti zaten
Öncelikle o sapık zihniyetlerin abv. Sonra da özgürlük ve bana kimse karışmasın havasına girip saçma sapan kıyafet giyenler de abartıyor. Bu iki dediğimin aksini diyenler ya sapıktır ya da o saçma giyinenlerdir
Kadıköyde geçiyor tüm günüm. Ülkrnin belkide en açık insanları burada dönüp bakmıyorum bile.
Toplum acsa neden acik giyim? Birde insanin dogasinda var, görsel tahrik oluyor, neden tahrik edecek kadar acioyrsunuz, ihtiyaci duyuyorsunuz?
Tacize karşı olmakla birlikte popo yanağını gösteren kadını gördüm diye gözümü kapamam. Evde mini etek giyip kocasını tahrik etmeye çalışan kadın sokakta aynısını giyince başka erkeğin tahrik olabileceğini düşünmeli. Bakmaya evet. Tacize hayır.
En çok taciz ve tecavüz İsveç ve İsviçrede oluyor. Sorun zihniyette olduğu kadar değer dünyasıyla ilgili. Yani herhangi bir değeri olmayan materyalist zihniyette sorun
isveçin olaylarını bilmeyen bir cahil daha,
isveçte bir kişi size 1 yıl boyunca taciz veya tecavüzde bulunmuşsa buna 365 günün herbiri ayrı bir dava olarak kayda alınır, aslında fazla falan değil yani
tr de ise dava olarak kayda geçirebilirsen ne mutlu da, geçirebilirsende 1 kayıt tutulur
@ProfDiceksiniz içimizdeki gavurlardan bir tane daha.
cevap versene laf atıp durma yalansa yalan de
@ProfDiceksiniz cevap. Sallamasyon konuşuyorsun. Elinde delililin yok. Hayal gücüne göre konuşuyorsun
delil yok mu? Seni cahilliğin ile başbaşa bırakıyorum, şimdi yalan yok cahilken daha mutluydum
@ProfDiceksiniz dedikodu
tamam yalan ve dedikodu, o halde benim yalan söylediğimi ispat et ve beni bu siteye rezil et.
Ben kanıtlarım, hadi sen kanıtla
@ProfDiceksiniz olmayan şeyin ispatı olmaz. iddia eden kişi iddiasın ı delilllendirir. sen kayıt yok diyorsun kaydolm adıpğınıu ispat et
tr.euronews.com/.../isvec-te-tecavuz-oranlar-neden-yuksek
arattığınızda karşınıza çıkan ilk site, çok basit bir google araması
Sorun tabiki zihniyette tacizci bir kişi için giyim farketmez fakat aşırı açık giyinip insanların gözüne sokmayı da normalleştirmeye çalışmayın
Sorun zihniyette, fakat "çoğunlukla" giyimin de büyük bir etkisi oluyor.
Oluyor ama sadece zihniyeti bozuk olanlara etkisi oluyor. Yani yine zihniyet meselesi
mal hemcinsim benim yerim seni salalsey.
Bunun gibiler sizin imajınızı sarsıyor. 😆😆😆 @bostencere
maalesef
Ama yine de benim hemcinslerime yetişemez. Taciz olayını bizzat gerçekleştiren kendileri çünkü
haklisiniz.
Tabi ki leş zihniyetlerde
Hem zihniyet hem giyim
zihniyette. orta dogu coplugu olduk biz de
Kısaca zihniyet evet
Her ikiside
zihniyetle alakalı istersen bol giyin kapalı ol
İkiside bir etken
Zihniyette
Zihniyet
Her daim zihniyet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?