Oda sapıklik yaptı bende fırsat bu fırsat dedim atmasaydi orasinin kalkmış bir yerini?
Şimdi ne olacak durum nasıl gelişir sonuçta kendi isteğiyle attı
Şimdi ne olacak durum nasıl gelişir sonuçta kendi isteğiyle attı
Gencecik bir kız böyle bir şeye nasıl kalkışır?
Sen bu şekilde hakkın olmayan bir parayı yemeyi öğrencen ve ileride nasıl bir insan olacaksın?
Hele ki sen kendinden büyük birileriyle nasıl konuşa biliyorsun?
Nereden bakarsan bak heryerın hata dolu.
Umarım hatandan geri dönersin bir daha böyle bir işe kalkışmazsın...
Cevap
14Cevap
hiçbir şey olmaz. En kötü ihtimalle borç verdi geri yollicaktım dersin. Hak ediyorlar böyle sapıklar bunları aferin iyi yapmışsın
Polise beni dolandırdı diye ismim ve soy ismimle giderse borç mu verdim diyeceğim reşitim bide? Ama gider mi bilmiyorum ailem öğrenirse biterim ben
korkma iyi yapmışsın ben daha beterini yaptım bi bok olmadı
Adam evliyse veya bir çevresi varsa kendini riske atıp şikayet etmez bence :D
Evet evliymis 😂
Dostum başın belaya girecek şimdiden söyleyeyim :D :D
Dostum kendi istegiyle attı ama boku ben yedim keşke o kadar fazla almasaydim 😂😂
Ama şöyle bir şey var cinsel organının fotoğrafını attı ben istemiyorken? Peki ya bu bana yapılan bir hakaret ve tacize girmiyor mu
dostum bence az almışsın 600tl çok az çevrem de 100.00tl alan var
adam polis çıktı
@blacknews23 Konu hortlamış :D
İbandan bulurlar dolandırdı vs derse uğraşırsın değmez
Insallah şikayet eder ve cezanı cekersin cunku senin yaptığın suç onunki değil 18 den büyüksün ceza yersin
Taciz amaçlı cinsel organını attı?
knk bu ülkede adalet yok ondan çok korkmayın sahte şahit tutarsın kurtulursun olaydan
Açık açık 600 tl istediysen suçlu olursun ama işte yok zor durumdayım vs diyip oda 600 TL yi kendi attıysa bir şey olmaz devam
Kendi isteğiyle attı valla
bişey olmaz kaale bile almazlar o sapığı fasa fiso tehditler bahane :)))
Ama netice belli davalık olacaksın ve o parayı geri vereceksin
Sen görüşelim para verirsen mi dedin
Evet
tamam yaptığının karsiligi hukukta nitelikli dolandırıcılık olarak geçiyor
Nitelikli de olduk yani 😂 ama kendi isteğiyle attı atmadsaydı
Neticede aranızda sözlü bı anlaşma var burada tarafların şartlara uyup uymadigina bakılır
Şahsen böyle biri gelse bana müvekkilim olmak istese kusura bakma da 600 u 6000 yapar alırım
Avukatım dediklerimi ciddiye almanı tavsiye ederim
Eyvallah ama şöyle bir şey var oda bana cinsel organının fotoğrafını attı buda tacize giriyor? Benim de hak talebim illa ki olur hatta haklı dahi çıkarım belki de
Ne diyeceksin bana cinsel organını attı bende parasını aldım karşılık olarak mı diyeceksin
Sen hakim değilsin cezasını sen veremezsin
Aksine şöyle bı durum var o cinsel organını attı ve sen bundan para aldıysan bu daha kötü bı durum
Çünkü kabullenmiş durumdasın
Parayı almayıp şikayetçi olsaydın sülalesini mikerdik ama parayı alıp durumu kabullenip görüşme için anlasmissiniz ve sen gitmemissin olayın tamamı bu burada o haklı demiyorum ama olayın esas caza alacak tarafı sensin
Yerinde olsam parayı gönderirken açıklamasına borç olarak alınan paranın iadesi yazar para olayını kapatır sonra şikayetçi olurdum
Dava etmeyecek tabiki. Çevresine rezil olmayı göze alamaz
Hiçbir şey olmaz. Rahatına bak iyi yapmışsın
İyi yapmışım da ailem öğrenirse maf eder beni
Lan nerden öğrenicek 😃
E adam gider sikayet edip parasinin peşine dusebilir
Gtu yemez
600tl nin peşine düşerse canım o
Seni iban dan bulurlar
hiç bi şey olmaz rahat ol haketmiş
Polise giderse ailemin haberi olur valla biterim
gitmez
Ye o parayı. Bir şwy olmaz.
Kiz halletin mi nolduu update ver
bir şey olmadı kız yedim 😂
Vay be😀😂
Nasıl oldu ki
Bana cinsel organının fotoğrafını attı bende buluşalım dedim dolandirdim işte pislik herif
Hımm
Sende biraz oynamışsın onun duygularıyla herhalde
knk sen bana o adımın Instagram facebook ne varsa bütün hesplarını at ben onu iyi dolandırırım
tanıyormu seni
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?