Bu Ülkede Kız Çocuğunuzun Olmasından Korkuyor Musunuz?

Aslında bir kızım olmasını hep bir erkekten daha çok istedim ama maalesef Türkiye gibi bir ülkede yaşadığım ve cidden bir erkek olarak özellikle erkeklerin ne kadar bozulduğunu gördüğüm için cidden korkuyorum. Ben cidden onu en güzel şekilde yetiştirmek istiyorum zaten olursa ki. Küçük yaşta mesela savunma sporlarına göndermek istiyorum ve kendini korumasını öğrenmesini istiyorum. Kendi istediğini yapsın elbette ki bazı aileler kızlarını çok sıkıyor falan ama anlıyorum da ben korumacı aşırı olurum ama onun isteklerine önem veririm ve annesi özellikle malum konularda ona cidden çok yardımcı olsun istiyorum hatta bir sürü kitap da okumayı düşünüyoruz bu konuda olursa ama neyse işte. Eşim yok bu arada sevgilim var ama Allahın da izniyle evlenicez 😊. Neyse bilmiyorum kız çocuğu konusundaki az çok içimdekileri belirttim ama ne kadar korksamda cidden istiyorum bee. Neyse siz ne düşünüyorsunuz 😊
Güncellemeler
+1 yıl
Cidden sorduğum soruyu direkt bekaret olarak düşünen kişiler ne yaşıyorsunuz? Erken yaşta ilişkiye girmek ne zamandan beri modernlik falan oldu acaba? Bana özellikle cahil diyen insanlar bunu modernlik olarak falan gördükleri için cidden üzülüyorum. Bakın kimin hangi yaşta ne yaptığı beni zerre alakadar etmez ki hakkım da değildir bu konuda konuşmak ama 18 yaşından küçük birinin bu yaptığına doğru diyemem.
Güncellemeler
+1 yıl
Bu yaşlardakiler hataya daha müsaittir ve daha basbaya çocuktur zaten onlar, düşünceleri tam oturmamıştır ve büyük yanlışlar yapabilirler. O yüzden sizin ebeveyn olarak yapmanız gereken şey çocuğunuza destek olmak. O yaşta ne yaparsa yapsın zihniyetinde olmamak... Doğrusu şu ki avrupalı aileler çocuklarına cinsellik konusunda rahatça ve açık bir şekilde konuşuyorlar ve daha az yanlış yapıyorlar ama sizin sandığınız aileler ne yaparsa yapsın zihniyetindeler de öyle bir şey yok..
Bu Ülkede Kız Çocuğunuzun Olmasından Korkuyor Musunuz?