Kalbi Güzel Fakat Hasta Biri İle Sevgili Olup Evlenir misiniz?

Ben evlenmezdim (sürekli benim ona yardımcı olmam onu rahatsız edebilir)
Kendim engelli olsam evlenmezdim ( sürekli birinden yardım almak gururuma dokunur).
Ama anlattığınız hikaye çok etkileyici buna benzer bir olay benim çevremde de yaşandı
Işte hayat bu, kimseyi incitmemeye dikkat etmek lazım.
Yani engelli bile olsan, ben senin her zaman Allah rızası için yanındayım. Hayatım kararsa ne kararmasa ne. Zaten öleceğiz ikimiz de günün birinde. Ha hayatım kararmış, ha mutlu mesut yaşamışım. Bu bedenler ruhlarımıza giydirilmiş kiralık elbiseler. Ölünce zaten çıkaracağız bu giysileri. Bu yüzden bu bedeni ve dünyayı değil, ruhunu ve ahiretini düşünmek lazım diyen biri çıkmalı insanın karşısına.
Allah düşürmesin, ben annemden bir şeyler isterken çekinen biriyim o kişiyi hiç düşünemiyorum ben minnet etmesem ( ki o an ki ruh halim nasıl olur hiç bilmiyorum) bile o isterken kim bilir ne zorluklar yaşar aynı şekilde ben de istesem.
Evlenirken kötü iyi ve kötü günde diye söz veriyor insan. Bu sözü vereceğine güvenmiyor ise zaten imza atmasın. Ama yok ben güveniyorum diyorsa sorun olmaz diye düşünüyorum
Rabbim şafi adıyla şifa versin amin🤲🏼, helal olsun o adama simdiki zamanda öyle adamlar bulmak cok zor, dürüst olmak gerekirse engeli durumuna bağlı ama onu cok seviyorsam evlenirim gözüm birseyi görmez, hastaneye giden sürekli derdine derman arayanla evlenirim
İyi ki de o adamı seçmiş belki zengin yakışıklı biriyle evlenip o adam onu ya aldatsa ya da o haliyle kapı dışarı atsa o zaman felaket olurdu onun için ama iyi ki de maddeyi değil de kalbinin sesini dinlemesi.
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Güzel bir paylaşım oluş. Kaplere dokuna, merhameti, vicdanı olan kişilere tesir edecek bir Kıssa. Bu Kıssa' dan da hissemizi aldık Allah razı ol.
Bende bu konu da hem fikirim. Olmaz deme olur. Kınama yoksa başına gelir. O yüzden her daim Eş seçimimde Güzel Ahlâk' tan yanayım.
Kalbiyle seni ısıtamayan seni cesedi ile de ısıtamaz.
Kesinlikle katılıyorum kardeşim. Her hayat insana bir ders olmalı. Ölünce çürüyüp gidecek olan bu bedenlere bu kadar fazla değer verilmesi çok yanlış. Beden ölür ruh kalır
Kuzenine Rabbim şifa versin inşallah... yüzü güzele 40 günde doyulur da gönlü güzele 40 yıl yetmez.. Allah gönlü güzeli çıkarsın karşımıza..
Ben hastayım, kimsenin hayatını karartamam evlenip.
İşte bunun için senin bu halinle kabul edip, ben senin her zaman Allah rızası için yanındayım. Hayatım kararsa ne kararmasa ne. Zaten öleceğiz ikimiz de günün birinde. Ha hayatım kararmış, ha mutlu mesut yaşamışım. Bu bedenler ruhlarımıza giydirilmiş kiralık elbiseler. Ölünce zaten çıkaracağız bu giysileri. Bu yüzden bu bedeni ve dünyayı değil, ruhunu ve ahiretini düşünmek lazım diyen biri çıkmalı insanın karşısına
Bu bana bir tecrübe oldu.
Sevdiysem evlenirim
İşte çoğu insan en başından hasta olduğunu öğrenince, tanıyıp sevmek için vakit ayırmak istemiyor
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş