En utanç verici, rezil olayınız hangisi?

Antalya havaalanında uçaktan indik bavullari alacaz cok sıkıştım eşime sen bavulun yanına git ben gelecem dedim koşarak zor bela tuvaleti buldum ancak hangisi erkek hangisi kadın belli değil düşünecekte fazla vaktim olmadığı için birine daldım içeride kimse yoktu ben girdiğimde işimi tamamlarken bir kadın sesi geldi içimden dedim erkekler tuvaletinde kadının ne işi var sonra kadın sesleri artmaya başlayınca ben yanlış girdiğimi farkettim ancak çıkamıyorum çıksam sapik damgası yiyecem linç ederler beni eşime mesaj cekip durumu anlattım içeride yarım saat kaldım ortalık sessizlesince eşim gelip çıkardı beni hayatımda o kadar utandigimi hatırlamıyorum
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Ben rezillik olarak algılamiyorum ama her kötü şey bir tecrübe hatta iyi tecrübe olarak geri dönüyor ve onu bir daha kesinlikle yapmıyorsun. En son trafikte kırmızı ışık yanıp sönüyor arkada araç dolu ben öndeyim Heidi beni bekliyor kornalar çalıyor ne oluyor demeye kalmadı kırmızı ışık diye bekliyorum ya, oysa bu kırmızı ışık bekleme için değildi ama ben uyanana kadar olan oldu ama bir daha da bu hataya düşmem iyi bir şey benim için, rezillik olarak da düşünmüyorum😉
Bir kıza kaşar dedim alman sanıp kız meğersem türkmüş fena utandım.
Beni Kimse Rezil Edemez Beni Rezil Edecek Adamı Ayağımın Altında Çiğnerim
Hangisini söylesem? Yakalandım ama en kötü seçenek olana. Annesine.
Sen başta anlat ben anlatırım
Hatırlamıyorum kendimi rezil hissetmedim hiç
Baldıza yakalanmıştım
Olmadı öyle bir şey bana
yurtdışında paramı ve pasaportumu çaldırmıştım..
Arabada sevisirken basilmistim. Seninki nedir?
Hmm mesela bir keresinde 14 yaşındaydım arkadaşımla AVM'ye getdik. Kendimize Starbucks'tan kahve aldık. Buzlu kahve. AVM 'nin ortasında gezerken kahvenin pipetle gelmediğini farkedip kapağını açtım ve öyle içmeye çalıştın. Ordada yanlız buz ve kaymağı kalmış. İçmeye çalışırken her şey suratıma döküldü. Çantamda peçete vardı ama alamıyorum çünkü aşağı bakarsam suratımda ki yere dökülecekti. orada hər kəs bana bakıyordu 😂
Benim çok ya 😂😁
Çok özel boş ver
Babamın annemi alt kat komşumuz batmanlı haşim ile yakalaması
ben utanmam
Niye birdahamı rezil olayım😅
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş