Arkadaşlarımdan çok çekiyorum napabilirim?

Ortaokulda bi kız kafayı bana taktı kıskançlığından bana rahat huzur vermedi yemeği mi çöpe dökerdi eşyalarımı yerlere fırlatıldı. Insanlara bunla konuşmayın arkadaş olmayın derdi onun sözünü dinleyen çok oldu maalesef. Ve yüzüme karşı herkesin içinde sen eziksin hayatin boyunca ezileceksin diyordu manyak. Baska kızlara da böyle mobbing yaptı zorbalık yaptı kızın annesi okula geldi bunu dövdü düşünün. Sevdigim oğlanın önünde beni rezil ettikleri için oğlan benimle takılmadı hiç yakın arkadaş bike olmadık hep uzaktı bende sert duruşlu bi insan oldum. Lisede her şeyin güzel olacağını düşündüm oraya ortaokuldan beş kişi geldi bazılarıyla aram iyi olsada onlarda beni dışlamaya ezmeye başladı. Hic bi grupta değildim böyle bu beni çok aglatırdı çünkü herkes hep beraber yemek yerken ben her şeyi tek yapıyordum.2 tane güçlü dusmanim oldu lisede ve seviliyorsun densede bana bi tartışma olunca biri bana eziyet edince kimse uyarmıyordu. Ama düşmanlarıma biri kızsahemen hocaya söyle polisi ara diyolar neden onlara sultan muamelesi yapıldı bizi insan yerine koymadılar yıllar geçti hala üzülüyorum. Ve lisede babamın para karşılığında biriyle birlikte olduğunu öğrendim babamı aramıştım telefonla babamın ağzından duydum bunu çok ağır bi depresyon geçirdim lisenin bide ilk yiliydi kimseyle samimiyet kurmayınca aşırı içe kapandigim için oldu bu tabi yalnız kaldım sınıftaki gruplar sevgilisi olanla takiliyorlardi olmayanla takılmıyorlardı bazilarida başka sebepten takılmadı. Ne yapsam suç oldu dışlandım. Sessiz kalsak yalanla iftirayla kendilerini temize çıkardılar bağırsam ki sinirime hakim olamıyorum mağduru oynadılar ağladılar kurtardılar kendilerini 2. defa yksye girdim kazanamadım ya evin içinde öyle bi baskı varki boğuluyorum bu evde. Ise girip çalış diyolar oda işte bulamıyorum çok fakir ailem. Bana kaç kere dov dediler ama onlar zengin aile çocuğu polise şikayet eder beni tutuklatirdi belki para cezasıyla kurtulurdum ama paramız yokki. Onlar beni dövse para verip kurtarırlar kendilerini. Her gece ağlıyorum ve sisti gözlerin. Aşırı yoruldum😭😢😥Evdede huzur yok dışarda yaşadığım şeyleride unutamıyorum kafamda takıntı oldu jer gün aklıma geliyor. Lise bitti ama tartışmalar kafamda hala. Bi ermişe gittik tanıdık biri sen çok kiskaniliyorsun bulunduğun ortamda dedi. Kafama dank etti. Cunku arkadaslarim yüksek not alınca herkes seviniyor ben alsam üzülüp tuhaf hareketler yapardı bunlar. Arkadaslarim bana çok ters zıt davranıyor bikaç kişi ama her sınıfta böyle biri oluyor ben tepki verince de bi algı yaratmışlar o hasta o deli psikoloji bozuk kendimi savunsamda kimse beni dinlemiyor. Düşmanmın arkadaşlarının arkasından söylediği kötü sözleri duydum ben ama gidip anlatmadim sizce doğru mu yaptım gerçek yüzünümü göstermeliydim ispatım yok.
Arkadaşlarımdan çok çekiyorum napabilirim?