Genel olarak eve bağlı biriyim sosyal ortamlarda bulunmadım okul dönemlerim cekingen içine kapanık olarak geçti fakirdik ozguvensiz yıkık dökük biriydim , ortam göremedik lise son sınıfa doğru az çok açıldım işe girdim 2_3 senedir çalışıyorum
Sosyal hayatım yok denilebilir arkadaş veya gezip tozacak hicbiseyim yok Allah'tan yaşımdan ufak gösteriyorum bu bana ilerisi için moral veriyor
Zamana bıraktım ama değişecek bişey olmaz sanki spontane aynı döngü içindeyim arayış içinde de değilim enerjim , cesaretim , isteğim yok gibi o konularda , onerebileceginiz şeyler varsa dinlerim detaylı da anlatabilirim boş yapanları engelliycem teşekkürler arkadaşlar
Sosyal hayatım yok denilebilir arkadaş veya gezip tozacak hicbiseyim yok Allah'tan yaşımdan ufak gösteriyorum bu bana ilerisi için moral veriyor
Zamana bıraktım ama değişecek bişey olmaz sanki spontane aynı döngü içindeyim arayış içinde de değilim enerjim , cesaretim , isteğim yok gibi o konularda , onerebileceginiz şeyler varsa dinlerim detaylı da anlatabilirim boş yapanları engelliycem teşekkürler arkadaşlar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer